Głos oddany ![]()
Ja w ciuchy ciążowe zaopatrzyłam się na olx i Vinted i wydałam całe 100 zł
, a i tak połowy rzeczy nie wykorzystałam.
Chodziłam bardzo dużo za to w dresach ciążowych, kupiłam nowe na allegro ![]()
U mnie z tymi ubraniami zależy od dnia , raz mam ochotę na luźne i jak ubiorę to samo następnego dnia to jestem załamana swoim wyglądem
później wolę coś opiętego i znowu następnego dnia jak założę to jestem załamana i tak w koło
a głownie siedzę w domu to powinno mi to być obojętne no ale jednak
@Pika bardzo dziękuję ![]()
Ja lubię mieć opięte i jak widać brzuszek ![]()
![]()
Ja nie lubiłam tak , i do dziś lubię luźno chodzić
Ja noszę same opięte sukienki też wlansie z shein ![]()
Wygląda fajnie! Chociaż ja nie jestem fanką ubrań z Shein.
Jest wygodne i dobrze się e tym czuję ![]()
🩵
A masz też tak , że w ubraniach z shein bardziej się pocisz?
Oj mam bardzo malutko ubrań z shein, jedynie to ten kombinezon, i sukienkę na komunię kupiłam , wcześniej miałam piżamki ale nie widziałam różnicy żebym się bardziej w nich pociła ![]()
Ja kupiłam sukienkę i właśnie mam wrażenie , że mocniej chociaż ja zawsze mam cos takiego ze mega się pocę
Pewnie zależy od tego ile ma sztucznych materiałów w sobie i jakich . Bo czasem coś jest lepszej jakości , a czasem gorzej z tą jakością i różnie można trafić.
To prawda
A teraz w sieciówkach dużo jest poliestru
takie jakościowe ciuchy już sobie kosztują, ja lubię na lumpie jak mam więcej czasu szukać ubrań wlansie dobrym składem ;)) Ale to jak mam czas jak nie mam to szukam co ładniejsze a w domu patrzę na metki
A no to najważniejsze ![]()
@magdallenka08971 myślę, że to chodzi głównie o skład…
Chociaż ja ostatnio kupiłam sobie lnianą sukienkę, 55 proc. Lnu (nie z shein) co prawda, myślałam że nie będzie w niej aż tak gorąco… oj jak bardzo się myliłam ![]()
Ja uwielbiam muslinowe ubrania na lato
liczę że jeszcze je ubiorę w to lato
kombinezon lniany też mam ciekawe ile on ma zawartości lnu jutro zerknę ![]()
Na pewno… chociaż ja zawsze miałam problem z poceniem się… wykąpałam się , wyszłam na dwór i już czułam swój pot… a najgorzej jak się zdenerwuje , to taki bardzo specyficzny. @Karolinnna a skąd kupowałaś ? ![]()
@magdallenka08971 oj różnie, ale większość Vinted albo lump ![]()
Ja dla tego nie lubię tam ubrań kupować, większość ma taki sztuczny materiał