Możliwe że są ocieplane leginsy na zimę
U mnie właśnie tak było, że termin porodu na koniec listopada, więc w ogóle mi się nie opłacało kupować zimowej kurtki. Pożyczyłam ciepły bezrękawnik od teściowej i jakoś dotrwałam do porodu. U mnie pod koniec ciąży królowały sweterkowe sukienki + rajstopy albo legginsy.
Ja mam na koniec października to mam nadzieje tylko że to nie będzie tak zimno i też dam radę jeszcze na tych lekkich ubraniach przejść
Mam też w tych okolicach , może lato się trochę przesunie i jesień będzie cieplejsza w tym roku to nie będzie tak źle
Warto pożyczać jak się ma od kogo lub nieraz na vinted coś wypatrzeć , nieraz nie drogo
Na pewno też są jakieś luźne cieplejsze spodnie , ja to ani zima nie lubię się za ciepło ubierać .
Też na to liczę ![]()
![]()
![]()
No pewnie, fajnie pożyczyć albo znaleźć coś tanio na Vinted
Tak też będę robić, pożyczać lub szukać na Vinted/w ciucholandzie. Chociaż termin mam na sam początek grudnia, to przy tych łagodnych zimach jakie mamy, może jakoś obejde ![]()
Na vinted na pewno coś znajdziesz i to za grosze
Też na to liczę że będzie cieplej o obędzie się bez kurtek
Wlansie na vinted takie ubrania lub w lumpie za grosze ![]()
Na vinted to jeszcze szybciej ale w lumpie nie potrafię nigdy nic znaleźć
Trzeba na prawdę dużo szukać albo w innym miejscu poszukać
Dokładnie, dzisiaj zima już nie taka sroga, więc może faktycznie uda się trochę oszczędzić i nie kupować wszystkiego od razu.
Ja mam wrażenie że tam zawsze wszystko najlepsze przebrane bo nigdy nic nie znajdę
Trzeba chodzić w dzień dostawy, wtedy można najwięcej wypatrzyć, alei ceny są wtedy dużo wyższe
Ale jest chociaż większy wybór ![]()
No dokładnie, wtedy coś powinno się znaleźć ![]()
Ja lubie chodzić jak jest dostawa, wtedy zawsze jest szansa na znalezienie czegoś lepszego