Możliwe że są ocieplane leginsy na zimę
U mnie właśnie tak było, że termin porodu na koniec listopada, więc w ogóle mi się nie opłacało kupować zimowej kurtki. Pożyczyłam ciepły bezrękawnik od teściowej i jakoś dotrwałam do porodu. U mnie pod koniec ciąży królowały sweterkowe sukienki + rajstopy albo legginsy.
Ja mam na koniec października to mam nadzieje tylko że to nie będzie tak zimno i też dam radę jeszcze na tych lekkich ubraniach przejść
Mam też w tych okolicach , może lato się trochę przesunie i jesień będzie cieplejsza w tym roku to nie będzie tak źle
Warto pożyczać jak się ma od kogo lub nieraz na vinted coś wypatrzeć , nieraz nie drogo
Na pewno też są jakieś luźne cieplejsze spodnie , ja to ani zima nie lubię się za ciepło ubierać .
Też na to liczę
No pewnie, fajnie pożyczyć albo znaleźć coś tanio na Vinted
Tak też będę robić, pożyczać lub szukać na Vinted/w ciucholandzie. Chociaż termin mam na sam początek grudnia, to przy tych łagodnych zimach jakie mamy, może jakoś obejde
Na vinted na pewno coś znajdziesz i to za grosze
Też na to liczę że będzie cieplej o obędzie się bez kurtek
Wlansie na vinted takie ubrania lub w lumpie za grosze
Na vinted to jeszcze szybciej ale w lumpie nie potrafię nigdy nic znaleźć
Trzeba na prawdę dużo szukać albo w innym miejscu poszukać
Dokładnie, dzisiaj zima już nie taka sroga, więc może faktycznie uda się trochę oszczędzić i nie kupować wszystkiego od razu.
Ja mam wrażenie że tam zawsze wszystko najlepsze przebrane bo nigdy nic nie znajdę
Trzeba chodzić w dzień dostawy, wtedy można najwięcej wypatrzyć, alei ceny są wtedy dużo wyższe
Ale jest chociaż większy wybór
No dokładnie, wtedy coś powinno się znaleźć
Ja lubie chodzić jak jest dostawa, wtedy zawsze jest szansa na znalezienie czegoś lepszego