Ubrania ciażowe

Możliwe że są ocieplane leginsy na zimę

U mnie właśnie tak było, że termin porodu na koniec listopada, więc w ogóle mi się nie opłacało kupować zimowej kurtki. Pożyczyłam ciepły bezrękawnik od teściowej i jakoś dotrwałam do porodu. U mnie pod koniec ciąży królowały sweterkowe sukienki + rajstopy albo legginsy.

Ja mam na koniec października to mam nadzieje tylko że to nie będzie tak zimno i też dam radę jeszcze na tych lekkich ubraniach przejść

Mam też w tych okolicach , może lato się trochę przesunie i jesień będzie cieplejsza w tym roku to nie będzie tak źle

Warto pożyczać jak się ma od kogo lub nieraz na vinted coś wypatrzeć , nieraz nie drogo

1 polubienie

Na pewno też są jakieś luźne cieplejsze spodnie , ja to ani zima nie lubię się za ciepło ubierać .

Też na to liczę :joy::joy::joy:

No pewnie, fajnie pożyczyć albo znaleźć coś tanio na Vinted

Tak też będę robić, pożyczać lub szukać na Vinted/w ciucholandzie. Chociaż termin mam na sam początek grudnia, to przy tych łagodnych zimach jakie mamy, może jakoś obejde :stuck_out_tongue:

Na vinted na pewno coś znajdziesz i to za grosze

Też na to liczę że będzie cieplej o obędzie się bez kurtek

Wlansie na vinted takie ubrania lub w lumpie za grosze :slight_smile:

Na vinted to jeszcze szybciej ale w lumpie nie potrafię nigdy nic znaleźć

Trzeba na prawdę dużo szukać albo w innym miejscu poszukać

Dokładnie, dzisiaj zima już nie taka sroga, więc może faktycznie uda się trochę oszczędzić i nie kupować wszystkiego od razu.

Ja mam wrażenie że tam zawsze wszystko najlepsze przebrane bo nigdy nic nie znajdę

Trzeba chodzić w dzień dostawy, wtedy można najwięcej wypatrzyć, alei ceny są wtedy dużo wyższe

Ale jest chociaż większy wybór :wink:

No dokładnie, wtedy coś powinno się znaleźć :sweat_smile:

Ja lubie chodzić jak jest dostawa, wtedy zawsze jest szansa na znalezienie czegoś lepszego