Ubrania ciażowe

A i jeszcze jakbyście szukały biżuterii to Aliexpress ma najwiekszy wybór srebra. Nie różni się niczym od naszych jubilerów. Piekne naszyjniki ze srebra za 20 zł zamiast 200. Znajdziecie bransoletki typu Pandora i beadsy (są nawet oznakowane logiem Pandory, bo z tego co pamiętam to zatowarowują się w Chinach). Zamawiałam hurtem dla dziewczyn w pracy, sama kupowałam najpierw w Aparcie, aż nie zobaczyłam, że przepłacam na byle koraliku. 

Ja typowo ciążowych ciuchów jakoś dużo nie kupuję, jeżeli już to na Zalando, Sinsay, H&M lub z drugiej ręki na Vinted. Częściej kupuje ubrania z większym rozmiarze, oversize, o luźniejszym kroju, wtedy brzuszek się mieści, a i po ciąży te ciuchy można na spokojnie założyć :slight_smile:

Właśnie u mnie duży problem pojawia się jak trzeba ubrać coś eleganckiego na większe wyjścia a w szafie same oversize i sportowe luźne ubrania :stuck_out_tongue:

Oj znam to :rofl::rofl: ja mam w szafie teraz po ciąży same spodenki dresowe lub legginsy :rofl: także jestem na etapie odświeżania swojej szafy :rofl:

Legginsy to teraz moja codzienność, też powoli ogarniam szafę :smile:

Ja pamiętam jak mi po pierwszej ciąży dziwnie było w jeansach bo jednak cała ciąża i potem po legginsy

Ja też tylko leginsy i elastyczne spodnie (koniecznie z wyspkim stanem). Inaczej czuję ucisk na brzuch i mi niewygodnie.

Ja z jeansów lubię te z hm z wysokim pasem

Miałam kilka podejść do jeansów HM Mama i niestety są za krótkie nogawki. Jestem wysoka i one sięgają mi sporo ponad kostkę. Jeszcze latem do adidasów lub sandałów spoko. Ale zimą tragicznie to wyglada i wieje w kostki.
Może ktoś poleci jeansy z wsokim stanem ale dla wysokich osób?

Ja tak samo nie mogłam się przyzwyczaić do jeansów, w ciąży albo legginsy, albo sukienki. Tak samo nie mogłam się przyzwyczaić do biustonoszy z fiszbina, bo nosiłam przez koniec ciąży i okres karmienia tylko takie mięciutkie.

Mnie w ciazy tez jeansy denerwowaly. Byly za sztywne a wtedy wszystko mnie uwieralo, wolalam legginsy i sukienki

Mi też strasznie w zebra cina , muszę sobie zmienić na te miękkie ale ja tymi miękkimi nie przepadam

Ja też, ale znalazłam w Triumphie jeden model, który wygląda jak usztywniany, a jest bardzo mięciutki. Nakupilam kilka kolorów z tego modelu i nosiłam tylko taki :smiley:

Jak możesz to wyślij jaki to model dokładnie

Ten model nazywa się BODY MAKE-UP SOFT TOUCH. Ale taniej go można kupić na stronach innych, niż oficjalna strona Triumpha.

Oo ja też jestem dość wysoka i mnie się sprawdzały. Na Zalando możesz popatrzeć, bo niektóre firmy mają linie tall dla wysokich osób, tylko nie wiem, czy jest też tak z ciążowymi ubrankami

Muszę pomyśleć nad zmianą te z drutami strasznie mi już uciskają

1 polubienie

Najbardziej latem sprawdzają się wszelkie bluzki oversize kolarki lub bawełniane spodenki

2 polubienia

Dziękuję , poszukam bo te co ja noszę to już się nie da strasznie uciskają

Lato ma w ciąży plus że można przejść w krótkich spodenkach cienkich leginsach

2 polubienia