A i jeszcze jakbyście szukały biżuterii to Aliexpress ma najwiekszy wybór srebra. Nie różni się niczym od naszych jubilerów. Piekne naszyjniki ze srebra za 20 zł zamiast 200. Znajdziecie bransoletki typu Pandora i beadsy (są nawet oznakowane logiem Pandory, bo z tego co pamiętam to zatowarowują się w Chinach). Zamawiałam hurtem dla dziewczyn w pracy, sama kupowałam najpierw w Aparcie, aż nie zobaczyłam, że przepłacam na byle koraliku.
Ja typowo ciążowych ciuchów jakoś dużo nie kupuję, jeżeli już to na Zalando, Sinsay, H&M lub z drugiej ręki na Vinted. Częściej kupuje ubrania z większym rozmiarze, oversize, o luźniejszym kroju, wtedy brzuszek się mieści, a i po ciąży te ciuchy można na spokojnie założyć
Właśnie u mnie duży problem pojawia się jak trzeba ubrać coś eleganckiego na większe wyjścia a w szafie same oversize i sportowe luźne ubrania
Oj znam to ja mam w szafie teraz po ciąży same spodenki dresowe lub legginsy
także jestem na etapie odświeżania swojej szafy
Legginsy to teraz moja codzienność, też powoli ogarniam szafę
Ja pamiętam jak mi po pierwszej ciąży dziwnie było w jeansach bo jednak cała ciąża i potem po legginsy
Ja też tylko leginsy i elastyczne spodnie (koniecznie z wyspkim stanem). Inaczej czuję ucisk na brzuch i mi niewygodnie.
Ja z jeansów lubię te z hm z wysokim pasem
Miałam kilka podejść do jeansów HM Mama i niestety są za krótkie nogawki. Jestem wysoka i one sięgają mi sporo ponad kostkę. Jeszcze latem do adidasów lub sandałów spoko. Ale zimą tragicznie to wyglada i wieje w kostki.
Może ktoś poleci jeansy z wsokim stanem ale dla wysokich osób?
Ja tak samo nie mogłam się przyzwyczaić do jeansów, w ciąży albo legginsy, albo sukienki. Tak samo nie mogłam się przyzwyczaić do biustonoszy z fiszbina, bo nosiłam przez koniec ciąży i okres karmienia tylko takie mięciutkie.
Mnie w ciazy tez jeansy denerwowaly. Byly za sztywne a wtedy wszystko mnie uwieralo, wolalam legginsy i sukienki
Mi też strasznie w zebra cina , muszę sobie zmienić na te miękkie ale ja tymi miękkimi nie przepadam
Ja też, ale znalazłam w Triumphie jeden model, który wygląda jak usztywniany, a jest bardzo mięciutki. Nakupilam kilka kolorów z tego modelu i nosiłam tylko taki
Jak możesz to wyślij jaki to model dokładnie
Ten model nazywa się BODY MAKE-UP SOFT TOUCH. Ale taniej go można kupić na stronach innych, niż oficjalna strona Triumpha.
Oo ja też jestem dość wysoka i mnie się sprawdzały. Na Zalando możesz popatrzeć, bo niektóre firmy mają linie tall dla wysokich osób, tylko nie wiem, czy jest też tak z ciążowymi ubrankami
Muszę pomyśleć nad zmianą te z drutami strasznie mi już uciskają
Najbardziej latem sprawdzają się wszelkie bluzki oversize kolarki lub bawełniane spodenki
Dziękuję , poszukam bo te co ja noszę to już się nie da strasznie uciskają
Lato ma w ciąży plus że można przejść w krótkich spodenkach cienkich leginsach