Ubrania ciażowe

Ja przechodziłam cała ciaze w leginsach z zalando anna field linia mama i majtki ciazowe Lindex. W sumie to tej pory chodzę w tym. Na zimę kupiłam na allegro ocieplane leginsy. A kurtkę wzięłam od mamy. Reszta garderoby pasowała akurat bo zawsze wolałam kupować luźniejsze bluzki. A po koniec to już brałam od męża koszulki :p

Rety, ile ja się w naszukalam ocieplanych ładnych legginsow ciążowych.  A ostatecznie chodziłam zimą w grubych rajstopach tylko obnizalam sobie ich stan by mnie nie cisnęly

Ja przyzwyczaiłam się do majtek z gatty tych bezszwowych i zazwyczaj je kupuję zawsze. 

Dziewczyny podbijam temat. Gdzie teraz można kupić jakieś fajne rzeczy ciążowe? Polecacie jakieś sklepy lub strony internetowe?

Universe, ja nie kupowałam w ciąży zbyt wiele, bo właściwie tylko spodnie, 2 pary legginsów i 2 sukienki. Duzo ubrań dla kobiet ciężarnych jest w H&M, Lidl ( sklep internetowy) i Zalando. Widziałam też na Bonprix, ale nie wiem jak z jakością, bo nie zamawiałam. Standardowo w ilości przoduje SHEIN, aczkolwiek ja czego stamtąd nie zamówiłam, to materiał miało straszny, w ogóle nie przepuszczal powietrza i było kiepskie jakościowo, zrezygnowałam i nie zamawiam tam już nic. Reszte ubrań ubieram z przed ciąży, chociaż przytyłam już prawie 20 Kg, to nie wiem w sumie gdzie to się schowało, bo mieszczę się w prawie wszystkie swoje rzeczy :D 

Właśnie ostatnio byłam w H&M i praktycznie nic tam nie było oprócz legginsów.  Jeszcze sprawdzę sobie na ich stronie. Dziękuję za podpowiedzi :-)

Lidl, h&m albo sinsay choc w sinsay to tylko leginsy kupowałam. Z lidla byłam zadowolona z jeansów, leginsow jak i bluzek

W Sinsay zamawiałam ciążowe on line na sklep. Jak coś nie pasowalo, mogłam swobodnie zwrócić na sklepie 

To prawda :)

A te lidlowe z kolei mi się nie sprawdziły ;) za duże jak na rozmiar s były dla mnie 

Przyznam szczerze że o Lidlu i Sinsay nawet nie pomyślałam, ale sprawdzę sobie. Dziękuję, wiedziałam że mogę na Was liczyć. 

A czy któraś z Was zamawiałam jakieś ubrania ciążowe na Temu? Bo ostatnio wyświetliła mi się reklama  i kusi :-)

Leginsy z Lidla sa swietne ! Miałam czarne i takie szare melanżowe uwielbiałam w nich chodzić ! Z temu nie zamawiam ciążowych ale siostra zamówiła jakąś bluzkę i obie byłyśmy w szoku bo wyglądała jak normalna koszulka kupiona w sklepie . Jak zamówisz z temu Universe to daj znać co przyszło ;)

Z Temu nie zamawialqm, ale z Shein tak, na sesję ciążowa. Ogólnie to średnio tam z bawełna a takie ubrania najlepiej żeby nie kisić brzuszka w plastiku. Ale suknie na sesję są tam przepiękne 

Ja kupiłam zwykłe legginsy w biedronce i były ok, również w H&M kupiłam jedną parę i po ciszy jestem około 3 tygodnie a legginsy i tak dobrze na mnie leżą ( nie bralam ciążowych tylko zwykłe).

No właśnie dlatego obawiam się zamawiać z takich stron bo jednak materiał może być wątpliwej jakości... 

Z Temu jakoś też nie ryzykowalam. Zwłaszcza że na obrazkach wyglądają świetnie, a przychodzi niekiedy .. chłam. Tak kiedy kupiłam dywanik. Piękny na obrazku, a bardzo słaby na zywo

Anetka na temu za to są ciekawe opcje zwrotów. Kupiłam sukienkę ciążową, ale materiał był tak śliwki, to tego hyła za duża. Chciałam ją zwrócić. Wybrałam zwrot na konto temu (bo i tak tam czasem zamawiam i kasa jest od razu a nie za 2 tygodnie) i otrzymałam od razu zwrot a towaru nie chcieli 

Co Ty mówisz? Serio? Ja też zawsze unikałam kupowania ubrań na Temu czy nawet Shein ze względu na zwroty, jakoś kojarzyło mi się że zwroty tam są drogie i kompletnie się to nie będzie opłacało.

Jeśli chodzi o moje ubrania ciążowe to ja wszystko kupowałam w Lidlu (głównie online) i w Sinsay. Teraz widzę że Sinsay nawet znacznie powiększył dostępność kolekcji ciążowej i jest super wybór w naprawdę przystępnych cenach. W Lidlu też na jakość i ceny nie mogłam narzekać.

Paula na Shein zwroty są bezpłatne. Wsadzasz do paczkomatu i heja, lecą dalej. Oni mają magazyn w PL więc już za granicę zwroty nie jadą i kasa też szybko wraca na konto :)