Też jestem zadowolona z ubrań ciążowych z Lidla. Nie kosztują majątku a naprawdę dobrze się sprawdzają. Najbardziej byłam zadowolona z dresiku welurowego dla ciężarnych, który tam kupiłam. Był bardzo wygodny a przy tym ładny.
Ogólnie ubrania z Lidla są dobrej jakości, organiczna bawełna, niezłe promocje .
Teraz też klapeczki ze skórzana wkladka są hitem
Tak, Lidl ma fajne rzeczy ale ja na przykład jestem dość drobna i dla mnie tam jest wszystko za duze.. Rozmiarówka jest jednak trochę zawyżona, bo S czy XS jest dla mnie za duże, a normalnie noszę takie standardowe S.
Ja całą ciążę przechodziłam w swoich rozmiarach, a że jest lato to TM bardziej było mi łatwiej bo głównie wybierałam sukienki. Tylko w pierwszej ciąży miałam dość duży brzuch teraz jakoś jest tendencja spadkowa
Lidl ma fajne ubrania. Żądło tam jestem bo w mojej miejscowości nie ma niestety a mogli by zrobić
Lidl ma większe rozmiarowi jak na Niemcy przystało, tam Helgi są o wiele większe od Polek ;)
DaNutka, coś w tym jest;)
W Lidlu trudno mi się ubrać, tak jak Inka, drobne z nas dziewczyny to czasem najmniejsze okazuja się być spore
Z Lidla mam dla małej kilka ubranek i przyznaje Wam rację, że gatunkowo są bardzo dobre. A ciążowe to mam głównie z ciuchllandu
Pozytywnie zaskoczył mnie sinsay z Linia Mama. Przynajmniej leginsy ciążowe, dobry materiał i nie prześwitują.
Z sinsay serię ciążową zamówiłam on line, ale jakość za mną nie przemawiała i odesłałam wszystko 😢
Byla nawet taka bluzeczka i okej ale strasznie cienka ,bałabym się prac w pralce tego nawet bo dziurka za dziurka by wyleciała :(
No tak, ja zamawiałam tylko leginsy bo inne rzeczy były nie w moim guscie
U mnie bardziej też legginsy i spodnie z materiałem na brzuszek
Ogólnie legginsy ciążowe to podstawa, a reszta już może być uniwersalna, oversize.
Ja lubiłam leginsy ciążowe z Lidla. Majtki nienprześwitywaly w nich. W sinsay trzeba trafić, bo zazwyczaj materiał jest super cienki albo sztuczny. Ostatnio Sinsay upodabnia się do Shein. Nawet ich aplikacje wyglądają identycznie.
Fajnie jakby Lovi zrobiło jakąś kolekcje dla mam.
Marzy mi się biustonosz do karmienia, koszula nocna do karmienia, legginsy ciążowe, jakieś bluzki typu t shirt
Moo, chociaż bielizna ciążowa, jakieś biustonosze do karmienia bylyby super
Majtki z Sinsay są rewelacja. Miły materiał, wysoki stan i bardzo wygodne. Co do reszty ubrań to nie kupuje nic dla kobiet w ciąży, bo mój brzuch nie jest za duży. Chociaż jak mam kupować to legginsy, są najwygodniejsze u cenowo można dostać za około 50 zł z takiej marki jak Tomi leggins. �
O to bym się skusiła na biustonosz. Takie marki jak Lovi znają się na rzeczy i wiedza co jwst najlepsse dla mam i dzieci .. czekamy na takie nowości
Kinia ja uwielbiam bezszwowe majtki z Sinsay. Są super wygodne i niedrogie