idziemka chyba masz rację bo w sklepie nie widziałam
Jakość ubrań Sinsay ma różną;( mam 2 swetry które naprawdę sie fajnie trzymają ;) bluzki podobnie zarówno dla mnie jak i dla nastolatki;) ale bluzy to właśnie katastrofa;( kuleczki po pierwszym praniu;(
Aniss podobno jak się suszy w suszarce to ona jakby obierała z tych kulek:D
Ja osobiście zakupiłam 3 pary getrów. Śmigałam w nich całą ciążę. A nawet i teraz już po. Poza tym nie kupiłam nic więcej. Miałam ten komfort że mieściłam się w koszulki i bluzy/swetry czy sukienki. Moda oversize sprzyja. Ale rozwiązań jest sporo. Coraz więcej marek proponuje coś w rozsądnych cenach dla mam. No cóż, bywają i kosmiczne ceny.
ja też lubiłam po porodzie w nich chodzić, było mi w nich najwygodniej
Mamasia tak ceny bywają kosmiczne. Ale to nie tylko ubran obecnie dotyczy.
Idziemka no może i tak ;) tylko że ja nie mam suszarki;) hehehe
Aniss ja też nie mam ale zakupiłam do nowego domu:D
Kurcze ja bym chciała ale nie mam gdzie wstawić. A nie chce pralko- suszarki bo znajomi nie polecają 2w1.
No te pralko suszarki nie sa dobre mi nikt ich nie polecał. Ja próbuję ogarnąć jakoś miejsce w łazience na suszarkę bo nawet na pralkę nie ma opcji bo mam pod kaloryferem.
Wrócę do tematu. Ubrania ciążowe. Gdzie je kupujecie stacjonarnie ? Oprócz h&m.
Wiem że są bonprix, sinsay i lidl ale wolę przymierzyć i kupić niż zamawiać i odsyłać. Coś polecacie ?
Chodzi mi o typowo ciążowe z tym materiałem na brzuch, ponieważ nie każda może sobie pozwolić na po prostu rozmiar większe zwykle ubrania.
Ja wam niestety dziewczyny tutaj nie pomogę bo u mnie ciąża zawsze wypadały w takim okresie że przeważnie po prostu sukienki luźne legginsy luźne bluzki nie kupowałam typowo ciążowych ubrań przeciąży z córką miałam tylko jedną typowo taką dresową ciążową spódnicę ale to też w sumie dostałam od kogoś jak już było bardzo źle na samej końcówce to w ruch wchodziły po prostu koszulki męża jakoś tak szkoda mi było inwestować pieniędzy w typowo ciążowe ubrania które za chwilę już się nie przydadzą
Mi też wypadlo na wiosnę, lato więc luźniejsze albo w reserved i mohito są sukienki z odcięciem gumką pod piersiami , ciążę w nich przechodziłam, a nie są dla ciężarnych - zwiewne i na teraz będą w sam raz ;)
Leginsy to z hm bądź lidl- jak dla mnie lepsze z hm ale piszesz,że hm odpada.
Spodenki miałam jedne z sinsay z gumką, i teraz je noszę po domu :)
Ogólnie zauważyłam ,że ciążowe ciuchy są dużo droższe, dlatego starałam się ich nie kupować. Jeśli chodzi o koszule ciążowe to miałam od bratowej męża, tylko w szpitalu ich używałam, w domu zwykle koszulki.
Stanik do karmienia miałam jeden, a tak to topy ,dużo wygodniejsze nie trzeba było się gimnastykować żeby odpiąć i zapiąć.
I klapki koniecznie - stopy już pod koniec jak balony.
Ja przechodziłam całą ciążę w spodniach które miałam . Może jeansami tego nie nazwę ale takie jeginsy. Z Sinsay one są taki dość elastyczne i niski stan to dawały radę xd
Ja nosiłam legginsy w trakcie ciąży jak i teraz ;) material jest elastyczny i dopasowuje się do ciala. nie kupowałam typowych ciążowych spodni
Ja typowo ciążowa kupiłam jedna spódnice na allegro. I 2 pary spodni - jedne stacjonarnie w primarku. Ale nie wiem czy mieli ogólnie więcej ubrań ciążowych.
Miałam kilka sukienek yalixh oversize w których dalej chodzę.
W pierwszej ciąży nakupowalam mnóstwo ciążowych ubrań, nie wiem po co, tak szybko minęło, a później nie miałam co z nimi zrobić. W drugiej kupiłam właśnie legginsy, nosiłam T-shirty i bluzy oversize, sukienki luźne itp. Szkoda mi już bylo pieniedzy na ubrania na chwilę, bo niestety te ciazowe są dużo droższe niż zwykłe;).
Nie ma co kupować dużo takich ubrań :) Osobiście również tylko legginsy ciążowe z pasem kupowałam :) I jedną sukienkę ,ale to dlatego ,że bardzo mi się podobała :) Tak ubierałam się w normalne ubrania :) Elastyczne getry , elastyczne sukienki ,które miałam jeszcze sprzed ciąży :)
Kupiłam kilka par legginsów i dresik z Lidla, do tego pakę ubrań na vinted w której były jeansy i bluzki ciążowe i to wystarczyło.
Kupuje ubrania ciążowe, bo mam tendencje do dużych dzieci i dużych brzuszków. Nie zawsze da się kupić coś dwa rozmiary większe, bo wyglądam w tym jak w worku. Więc zdecydowanie bluzki, leginsy i sukienki uwielbiam ciążowe z tym marszczeniem i większą ilością materiału na brzuszek. Lidl dla mnie wygrywa, zarówno leginsy, bluzki jak i jeansy maja świetne! Później sprzedam na vinted