Teraz warto wybrać się do galerii bo są wyprzedaże.. Sama planowałam ale niestety młodszy syn zachorował i nie mam jak heh
Justyś ja ze swoją w galeri to dziękuję bardzo:D
Mnie z ubraniami w trakcie ciąży ratował Sinsay
Justys hahaha rozbawilas mnie i mnie tez plany często się nie realizują;) hehe nie jestem sama ;) ja w necie szpream ale wczoraj tak dobierałam do koszyka w 5.10.15 że mi uciekło to na czym mi najbardziej zależało;( w końcu się wkurzyłam i odpuściłam;/
Dziewczyny, szukam spodni ciążowych krój typu flare, czy widziałyście gdzieś takie ? Zamówiłam w sinsay, ale totalna porażka, dopiero później przeczytalam komentarze, że materiał na brzuchu nie jest elastyczny.
Ja polecam leginsy z new yoker, takie zwykłe nie ciazowe. Służyły mi cala ciążę. Rewelacja
Moja siostra podczas ciąży nosiła spodnie ciążowe C&A o kroju flare.
Z Sinsay kupowałam legginsy ciążowe :) Spodnie i joggersy w h&m i Reserved:)
Ja jakoś od paru lat nie przepadam za wypadami do galerii. Wolę online zakupy. A już teraz z Małym to byłaby wyprawa że ho ho
Uwielbiałam kupować rzeczy w h&m, ale także fajne ciuszki znajdziesz na Vinted. Mozesz zaznaczyć opcje stan - nowe z metką lub nowe bez metki. Czasami udało mi się tam zdobyć prawdziwe perełki za dość okazyjną cenę :)
Leginsy sinsay i hm są godne polecenia . Natomiast miałam też z lidla i szybko się zniszczyły....
Ja z hm polecam legginsy w stu procentach natomiast z sinsay jest różnie. Kupiłam leginsy ciążowe prążkowane szare i były rewelacyjne - super długość, materiał, bardzo elastyczne i super kieszeń na brzuszek. Zamówiłam takie same czarne i dramat.. przyszły mega krótkie, materiał zupełnie inny wcale nie elastyczne, a kieszeń na brzuch połowę mniejsza.. cały czas mi się zsuwały.. DRAMAT
tak samo miałam wcześniej ze zwykłymi legginsami z wysokim stanem- szare rewelacja, a czarne tragedia.
sinsay ma typowo ciążowe ?
mama ojtusia bedac w ciazy ich nie widziałam ale ostatnio przegladajac na stronie ubrania to wpadło mi w oczy kilka bluzek ciązowych i spodni wiec warto zerknać bo ceny teżbyły przystepne, ale nie wiem jak z rozmiarami;) bo czasami dobra cena a rozmiary małe
Sinsay ma typowo ciążowe seria MAMA dużo więcej jest na aplikacji bądź na ich stronie niż stacjonarnie
No Sinsay w wielu salonach nie ma ubrań z serii MAMA. Wszystko zamawiałam online z odbiorem w salonie :) Ale zadowolona byłam z getrów i sukienki :)
Sinsay mi się dla mnie nie bardzo sprawdza, co innego dla dzieci- z tym już szał i super :)
Też widzialam że mają serię MAMA ale nie korzystałam. Zamawiałam jakąś bluzę i swetr dla siebie. Swetr super. Po paru praniach jest ok. Ale bluza dramat - po 3 praniach już mega zmechacona.
Z rzeczami dla dziecka też różnie. Czasem się fajnie trafi a czasem jest masakra...
mamawojtusia oj od neidawna ma i całkiem dobrze wyglądają, ale jest mało rozmiarów. Może szybko idą albo nie dokładają nowych
Ale chyba tylko online jest dostępne, zresztą tak samo jak w HM