Ubrania ciażowe

Ja się cieszę, że zimę przeszłam na samym początku ciąży, wtedy jeszcze nie były mi potrzebne ubrania ciążowe. A wiosną i latem jakoś bardzo dużo nie potrzebowałam, ze dwie, może trzy sukienki, krótkie spodenki, t-shirty i bluzki ciążowe.

ja np w ciąży nie lubiłam chodzić w rajstopach miałam uczucie ścisku 

Ja też raczej takie jegginsy na zimę :) Rajstop nawet kiedy w ciąży nie jestem to mało co noszę :) A legginsy zwykłe :) Jedne /dwie zwykle z pasem ciążowym :)

Ja mam dużo legginsów.. nawet jedne Ocieplane ale to zostały mi z poprzednich ciąży. Zdecydowanie wolę spodnie na gumce niż guzik i zamek 

Ooo ja w ciąży tylko legginsy

leginsy w sumie chyba najwygodniejsze;) 

Dziś sobie kupiłam kolejna parę leginsów;) do jeansów już się nie mieszczę więc teraz tylko na gumce zostały spodnie 

W ciąży leginsy są najwygodniejsze;) 

Tak.. zostały mi tylko takie. Dobrze, że mam kilka ocieplanych. Od razu wygodniej dla brzucha 

Brzuch w ostatnich miesiacach robi sie okraglejszy;) wiec te jeansy staja sie mniej wygodne;/ ja w zimowej ciazy na ostatnie missiace postawilam na spodnie dresowe;) w drugiej jesiennej;) na spodnie h&m materialowe fajne wygodne ale w sumie mialam je tylko kilka razy na sobie;) 

Polecam zerkac na allegro mi udalo sie kupic outletowe za male pieniadze a z tego co pamietam to tez ta marka soe wystawiala na allegro wlasnie;)

Ja akurat miałam brzuszek największy latem więc sukienki były obowiązkowo:)

ja muszę zaraz pewnie juz kupić jakieś spodnie bo brzuszek coraz większy, ale leginsy to była podstawa w tym okresie :D teraz jeszcze chodzę w jenasach , ale wchodzę w jedne 

Ja postawilam na legginsy gra stówę ze smyka ciążowe, do tego różne tuniki, sukienki w granacie, niekoniecznie typowo ciążowe ale tak wyglądają :) miałam super ciążowe sukienki letnie z C&a- w zasadzie całe lato obchodziłam w sukienkach 

Latem dobrze bo można nałożyć sukienkę czy coś lekkiego ;) gorzej zimą kiedy nie dość, że brzuszek coraz większy to często nogi/stopy są spuchnięte i buty zimowe są za małe ;)

no i jeszcze znaleźć taką większą kurtkę jednak trzeba też. Zimą chyba gorzej:D

Oj tak

Ja każda ciążę przez zimę przechodzę więc coś mam z poprzednich. Trochę teraz kupiłam w odzieży używanej za 7zl. Fajnie chodzi mi się w legginsach ciążowych. Nie lubię gołych pleców a ten pas zakrywa mi cały brzuch i tak luźno jest na nim.

Za dwa tyg mamy imprezę rodzinna ale chyba jakaś luźna kiecke założę 

ja też bardzo lubiłam chodzić w leginsach, było mi najwygodniej 

Ja już powoli przecinam gumki w leginsach bo mnie uciska :D mam tej fajne jeansy na gumce ale gumką jest przyszyta 

Mamuśka mnie też uciskały i musiałam nosić pod brzuchem;;pp