Ubrania ciażowe

Najlepiej kupić w jakimś sklepie internetowym w którym można oddawać np. Zalando kupisz parę, weźmiesz jedna resztę oddasz 

Gust mi sie nie zmienil, tylko podejscie. Zle samopoczucie zrobilo swoje i i przestalam sie przejmowac, ze nie zdazylam wlosow zrobic czy sie pomalowac.

Wybieram również wygodne buty. Teraz wiosną lubię loafersy jak i sneakersy

https://stylowakobieta.info.pl/wygodne-i-szykowne-loafersy-zamszowe/

Na stornie jest kilka porad co jest modne oraz wygodne w tym sezonie :) 

ja też czasem robię tak że zamawiam 2 pary by zobaczyć który rozmiar lepiej leży

Ja najpierw muszę zmierzyć żeby zamówić bo nigdy nie robiłam zwrotów 

a to szybko jest  i proste na prawdę

ja zazwyczaj jak zamawiam z ccc czy z deichmana to są rozmiary ok bo u mnei czesto jest problem z dostepnością rozmiaru w sklepie;(

ja zamawiam 2 pary i przymierzam jak coś nie tak to zwracam 

Też często kupuję dwie pary w różnych rozmiarach i oddaję jedną

Nigdy nie zamawiałam dwóch par :) Zawsze jedną i np. w ccc rozmiar zwykle się sprawdza. Raz miałam sytuację ,że wymieniłam na rozmiar większy kozaki zimowe. Nawet na dobre mi wtedy to wyszło ,bo okazało się ,że od tego dnia jest obniżka i mi oddali jeszcze część pieniędzy :)

Ja teraz córce zamówiłam 4 pary i wybrałam właśnie te w którym najlepiej chodzi, mogłam na spokojnie przymierzyć i sprawdzić w których najlepiej , bo w sklepie to wiecie wiele atrakcji, coś się zawsze podoba i ciężko to ocenić. 

Według mnie pod tym względem jest świetne eobowie. Czesto zamawiam po kilka par i wybieram tylko jedną 

My z mężem zamówiliśmy dla siebie buty w e-obuwie i były dla nas za małe, mimo że wg tabelki powinny być okej. Obie pary odesłaliśmy, a większych już nie było, gdy chcieliśmy zamówić jeszcze raz. Także trochę lipa. Trochę mnie to zraziło do kupowania butów przez internet...

Ja się nigdy nie przekonam do kupowania butów przez internet jedno bo co jak co ale one muszą pasować idealnie 

ja tak samo nigdy mi nie pasują jak zamówię jednak muszę przymierzyć 

ja e- obuwie też lubie ale ostatnio zamawiałam z ccc chociaż przez długi czas od nich nie kupowałam nic, bo ciągle jakies problemy były ;/ ja jak sobei zamówie buty dla siebie to różnie bywa ale dla starszej córki to podobnie jak u was musi zamierzyć;) i zazwyczaj z nią to jużna butach nie zaoszczędze;( bo w sklepie już rozmiarów nie ma a te bez promocji jak jest rozmiar to średnio już wysoka cena;(  i zazwyczaj jej buty to juz droższe od moich czy meża

Na dworze już się zimno robi, gdzie zamawiacie/zamówiłyście legginsy ciążowe takie ocieplane?

ja nie miałam jeszcze ocieplanych ?

Ja mimi iz rodzilam w grudniu to nie zamawialam nic ocieplanego jedynie cieplejsze spodnie dresowe + jeansy zwykle z pasem ciazowym w drugiej ciazy spodnie materialowe z h&m ale rodzilam w pazdzierniku

Zwykle nosiłam legginsy ciazowe bądź spodnie , bez jakiegoś ocieplania :)

Ja chciałbym legginsy ocieplane mieć, bo jestem zimorodek. A rajstopy pod spodnie to już tak średnio myślę.