Ubrania ciażowe

To czemu nie wystawisz na olx lub vinted może akurat ktoś kupi a ty za to kupisz sobie nowe 

na vinted to mozna za 10 zl cos sprzedac :) jak ktos ma porzadne szpilki to lepiej niech leza :)

Oj jak fajne rzeczy to i za więcej niż 10 zł, ja mam baaaardzo dużo ubrań i nie raz sprzedałam za więcej niż 10 zł tego co po prostu już nie będę nosić :)

No za10zl mozna cos kupic 

Monia nowe mi nie potrzebne bo i tak nie chodzę. A wesele lub jakaś inna uroczystość tak często się nie zdążą. Może faktycznie zostawię sobie te w których mi najwygodniej a resztę sprzedam ;)

Można tam sprzedać też drożej nie tylko za 10 zł. Zakezy jaka dana rzecz się komuś spodoba 

Jak się kurzą i przeszkadzają w szafie to warto wystawić i spróbować sprzedać. Może akurat znajdzie się ktoś chętny. U mnie w okolicy działa też grupa recyklingowa gdzie można zbędne rzeczy wymienić za coś innego np. proszek do prania, słodycze itp. I z tego co widzę bardzo dużo osób chętniej się wymienia niż kupuje. Wiadomo kasy się nie dostaje ale można poprosić o zakup czegoś co aktualnie jest nam potrzebne. 

Martyna spróbuj wystawić ja tak sukienki wystawiam i idą . Zawsze coś się uzbierać i można kupić nowe hahahs

Magda fajne miejsce;) i ciekawy pomysl ktos mial na takie rozwiazanie;)

Magda super sprawa to o czym piszesz u nas czegoś takiego niestety nie ma. A przydałoby się na pewno wiele osób bo skorzystało

Mazia dokładnie .  2 pary już poszły:D 

Hehe u mnie jak woda to idą biustonosze. Siostra mówi a weź wystaw moje albo nowe albo bdb w ciągu 2 dni sprzedałam jej 6 tylko ona ma rozmiar 85f to dość chodliwe są :D

Ja to musiałam połowe sprzedac, ale przynajmniej za to kupiłam parę nowych. Teraz patrze tak by byly w maire ok teraz i zeby po ciazy tez mozna bylo nosic, bo szkoda kasy

w lato larwiej kupic cos wiekszego :)

Monia ja też wystawiłam ostatnio 3 i poszły z rabatem.po 3h :D 

Szybka akcja :D

czasami sie udaje :)

Ja sprzedalam dwie z george i kupiłam sobie nowa ale nie wiem czy będzie dobra 

Tak właśnie czasami nie wiadomo jak z rozmiarem 

czasami warto zamówić 2 rozmiary a ta nie dobrą odesłać