Test ciazowy z ledwo widoczna kreska

niunia jej chaotyczne pytania i odpowiedzi mowia wszystko - chciała z forum sobie zrobić lekarza,

dziewczyny dajcie spokuj przecież to jakieś jaja , popatrzcie na zdjęcie ona grzebie w nosie

Tak czy siak, forum to nie porady lekarskie. Powinna dziewczyna pójść do lekarza i tyle. Nie wiem, czy robiła sobie z nas żarty, ale jeśli tak, to to już w ogóle dziecinne było.

Zaraz trafimy na stronę na Face"beka z mamuś na forach" :stuck_out_tongue:

Nie ma się co przejmować ta dziewczyną, nie ma ani szacunku do siebie, ani do “dzidzi” ani do nas. Bo forum to nie miejsce do robienia sobie jaj ;/

roxi predzej na wiocha z mam:-)

bo wykrakacie :P:P

Nie ma powodu, dla jakiego miałybyśmy tam trafić. Wydaje mi się, że doradzamy sobie w prawidłowy sposób. Nie mamy jakichś chorych pomysłów. Uważam, że jeśli ktoś tu jest/był śmieszny, to osoby, które ciąży nie traktują poważnie.

No ale ostatnio panuje jakaś głupia moda naśmiewania się z mam i czasem strach gdziekolwiek się udzielać,bo nie wiadomo kto jak interpretuje nasze wypowiedzi :confused: i to zawsze naśmiewają się bezdzietni,którzy nie mają o tym bladego pojęcia…

też racja- wszystko jest w jak najlepszym porządku, poza tym wypowiadamy tylko swoje zdanie, a jak ktoś jest bezmyślny i nieodpowiedzialny- to wiadomo, żę nikt tego nie skomentuje w spokojny sposób i nie będzie bić brawo dla ludzkiej głupoty:)

Ale trzeba przyznać, że chyba każda z nas trochę “oszalała” na punkcie swoich maluchów i czasami można nasze zachowania nad interpretować :slight_smile:

Lepiej ze “oszalała” niż jakby było zupełnie na odwrót. To chyba normalne zachowanie przyszłych i obecnych mam ze maja bzika na punkcie swojego maluszka :wink: niech sobie ludzie myślą co chcą :wink:

No niby tak ale jak ostatnio oglądałam “beka z mamuś na forach” a tam laska wsadza dziecku palec do wrzątku-to chyba żadna z nas tak nie robi :confused: więc aż tak nie zwariowałyśmy :smiley:
Ale w sumie raz się śmiali z kogoś,że ktoś dodał dziecku na imię Brayan… jakby to nie wiadomo jakie dziwne było… Dziwni są Ci ludzie czasem…

aż polubiłam fanpage :slight_smile:

jedt taka stronka?? pewnie na fb?

A jasne, że na fb. Nie słyszałaś o niej? Nabijają się tam z kobiet, przesiadujących na forum w czasie lub po ciąży. W telewizji to nawet nagłaśniali. Niektóre teksty mnie samą rozbawiły. Szczególnie ta akcja z kobietą, co dziecku właśnie palec do wrzątku wsadziła, żeby zdezynfekować :).

Ja tez nie wiedzialam o isnieniu takiej stronki :slight_smile:

Roxi mojego kuzyna syn ma na imie Brayan w tej chwili ma 19 lat :slight_smile:

niech sie nabijaja z mam ktore dzieci wyychowac nie chcs, a nie z troskliwych mamusiek

Troszczysz się - źle, zaniedbujesz - źle. O co tym wszystkim ludziom chodzi? Chyba nie mają swoich własnych problemów, to sobie sztuczne wymyślają.

Ludziom się już nie dogodzi :slight_smile: I tak jestem czasem świrniętą mamą ale to wszystko z miłości i troski do mojego dziecka :slight_smile: Bo tylko mama potrafi nie spać w nocy żeby patrzyć czy jej dziecko oddycha i martwieniem się o każdą krostkę na ciele i katarek :slight_smile: Tak to już jest. Jak ktoś tego nie doświadczy to niech się nie odzywa :slight_smile: