Test ciazowy z ledwo widoczna kreska

popołudniu zrobie test bo teras jade do miasta

Najlepiej jest zrobić test z pierwszego moczu. Wtedy tego hormonu jest najwięcej i nie ma żadnych dodatkowych zanieczyszczeń. Nie unikniesz tego Kochana :slight_smile:

teraz sie załatwiłam to taka troche poleciało krwi jasnej i jasnego brazu co to morze byc czy to miesiaczka

jak sie podetre

Może być miesiączka, ale nie musi. Jeśli wolisz dziś poczekać, to załóż przed wyjściem po prostu jakąś wkładkę/podpaskę. Jeśli do wieczora nie zacznie Ci się okres, to we wtorek zrób test. Osobiście jednak już bym go zrobiła dla świętego spokoju :slight_smile:

Może być też tak, że wcześniej wyszła Ci jasna kreska na teście, bo byłaś w bardzo wczesnej ciąży, ale teraz organizm ją po prostu odrzucił (większość kobiet nawet nie wie ile razy tak się stało) i będziesz miała okres.

Ja robiłam test cztery razy na pierwszym nie wyszło nic, na drugim wyszły dwie kreski ale jedna ledwo widoczna na trzecim wyszła jedna więc postanowiłam ostatni raz zobaczyć i na czwartym teście wyszły wyraźnie dwie kreski

Moje ciocia była w ciąży z bliżniakami i miała okres przez 2 pierwsze miesiące. Różne są przypadki w naturze, więc się nie stresuj. Zrób już ten test i nie czekaj. Ja bym nie wytrzymała tyle co Ty i robiła. Za bardzo ciekawska jestem :slight_smile:

pszyiechałam z miasta to nie leci mi jusz plamki krwi tylko jasny brazowy śluz i brzuch mnie kłuie od samego początku od 6 marca do teraz

Paulinka nie chcesz chyba za bardzo tego testu zrobić co:??:wink:

jutro rano go zrobie

no ja też się dziwie ja bym od razu robiła :slight_smile:

test ciazowy

a z tym plamieniem mi pszestaje juz tylko sa jasne brazowe plamki

Hmmmmmm…
Ja test robilam w 6 tc druga kreseczka byla ledwo co widoczna ciaza byla potwierdzona dopiero w 10 tyg.

Po pierwsze to chyba kobieto nalezy cie sie pozadny ochrzan bo wynikiem plamienia moze byc wszystko,jesli wydaje Ci sie ze jestes w ciazy rob ten test jak najszybciej i nawet jesli kreska bedzie malo widoczna pedz do lekarza.
Plamienie moze byc wynikiem zmian hormonalnych ale takze moze oznaczac poronienie lub jakies problemy tym bardziej ze boli Cie podbrzusze!

paulina-1994 - czego Ty nie rozumiesz?? Albo Ci zależy na dzidzi albo nie? Tak jak Niunia pisze, to nie są żarty. Dziwie się czemu tak to odkładasz, bo zamiast pisać tu to powinnaś gnać po test albo do lekarza.

Ewentualnie na badanie krwi jeżeli musisz długo czekać na wizytę.

Dokladnie skoro ostatnia miesiaczke mialas 6 lautego a mamy 16 marzec to napewno nie jest palmienie implantacyjne! Jak najszybciej rob test i jesli bedzie pozytywny najlepiej bedzie jak jeszcze dzisiaj zjawisz sie na Izbie przyjec w szpitalu. Zdajesz sobie sprawe ze to moze byc poronienie lub infekcja drog rodnych?

Oby Cie nie spotkała nie miła niespodzianka, nie życzę Ci tego, ale nie tak powinnaś podchodzić do sprawy. Oby się nie okazało, że poszłaś do lekarza za późno i nie masz żadnych komplikacji zdrowotnych. Jak dzieje się coś złego to pędzikiem do lekarza, bo ze zdrowiem nie ma żartów- w dodatku jeśli chodzi jeszcze o ciążę.

wydaje mi się że za dużo panikujesz Paulinka, a wystarczy tutaj zrobić test a potem udać się do lekarza tyle
my nie jesteśmy ekspertkami od plamien ale tak jak niunia pisze może dziać się coś złego