Test ciazowy z ledwo widoczna kreska

na moim teście też była jasna kreska ale ja juz wiedziałam ze jestem w ciąży bo tak mnie cycki bolały ze jak wchodziłam po schodach to nie dało się wytrzymac wytrzymać :wink:

nie zrobiłaś po prostu testu prawidłowo:) warto ponowić test i na drugi dzien zrobic jeszcze raz

no i użyj pierwszego rannego moczu :slight_smile: aż jestem ciekawa co wyjdzie. to takie ekscytujące :slight_smile: taki mały kawałek plastiku a jak zmienia życie :slight_smile:

Oj zmienia, zmienia :). Ja cieszę się z mojego brzdąca najbardziej na świecie. Marzyłam już o nim od kilku lat, ale nigdy nie było dobrego momentu na dzieciątko (teraz też nie za bardzo jest, ale kiedy by był?) .

Nigdy by nie było bo zawsze coś :wink: my w końcu zaczęliśmy się starać bo juz czas, a kariera i pieniądze to nie wszystko;)

dokładnie kawałek plastiku potrafi obrócić świat o 180 stopni,

Ja zrobiłam test, jak się okazało w 4 tygodniu, 2 mega wyraźne kreski, żadnych wątpliwości. Kilka dni spóźnił mi się okres, staraliśmy się o dziecko, więc teoretycznie nie powinnam być zaskoczona, a jednak…Ostatnio moja koleżanka zaszła w ciążę za pierwszą próbą, druga kreska bardzo niewyraźna, myślała, że to niemożliwe, że udało im się tak szybko, potwierdziła u lekarza i faktycznie 5 tydzień ciąży.

Ja jak robiłam test,a robiłam tylko jeden to obie kreski były dobrze widoczne. Byłam wtedy w 6 tygodniu :slight_smile:
A jeśli jedna kreska wyszła jaśniejsza to proponuję powtórzyć test za parę dni ponownie.

ja stosowałam plastry evra przez prawie dwa lata. Odstawilam koniec maja i zaczęliśmy sie starać - we wrześniu okazało się ze się udało. I też byłam zaskoczona mimo że to było planowane, jednak zawsze jest ten moment zaskoczenia i szoku :wink:

a ja wam powiem, że jakoś wyczułam, że jestem w ciąży, po prostu może dlatego, że moj okres był w miare regularny , a starać o dziecko staraliśmy się przez pewien czas.n wiec test zrobiłam bardzo szybko.

Gdy zrobiłam test to za pierwszym razem wyszła mi tylko jedna kreska. Za tydzien powtórzyłam i druga była ledwo widoczna. Trzeci test również po paru dniach pokazywał bardzo słabą drugą kreska. Poszłam do ginka i stwierdził 4 tydzień ciąży

Czasami ten hormon w moczu nie jest na tyle silny żeby się ujawnić od razu :wink: zawsze jest efekt niespodziewanki :wink:

Ja bardzo chciałam mieć dziecko i gdy tylko nie dostałam miesiączki odczekałam 3 dni i pobiegłam po test ciążowy, ale z uwagi na fakt że najlepiej jest zrobić go rano nie mogłam się doczekać kolejnego dnia:). U mnie jedna kreseczka była bardzo wyraźna a druga jasno różowa ale w ulotce testu było napisane że to nie wyklucza ciąży. Ponieważ od samego początku bardzo bolały mnie piersi to ja wiedziałam że w końcu jestem w ciąży i nawet pomimo iż ginekolog powiedziała że to za wcześnie aby potwierdzić ciążę cieszyłam się i oszczędzałam od samego początku.

Dokładnie, dobrze jest się dowiedzieć szybko-można od razu zacząć dbać o rozwój malucha. Niekiedy kobiety nie wiedzą, ze są w ciąży, prowadza imprezowy tryb życia i się nie oszczędzają. Niestety dowiadują się ze były w ciąży jak poronia. Dlatego jak się juz coś podejzewa warto “zbadać” sytuację, żeby do takiej tragedii zapobiec.

Ja zrobiłam 3 testy, bo nie umiałam tej jasnej kreseczce uwierzyć :slight_smile: Robiłam je co kilka dni i każda kolejna druga kreseczka była ciemniejsza. Ach co to były za emocje!

dziewczyny dzis rano sie załatwiłam to w sluziem miałam maleńkie plamki krwi co to oznacza :(:frowning:

ledwo widoczna plamki

a teraz juz nic niema zadnej plamki krwi

jutro rano robie test ciazowy tszymaicie zamnie kciuki

Paulina i jak z testem? Już zrobiony? Będziesz mamą? Ps. U mnie też występowały na początku małe kropelki krwi, ale to należy do normalnych objawów. Niektóre kobiety okres w ciąży mieć potrafią.