Aisa, fajna różnica wieku, super, naprawdę super że Wam się udało tak w miarę szybko
Bo pamiętam, że z synkiem nie było tak łatwo
Wiadomo, że najważniejsze żeby było zdrowe, ale powiem Ci że za drugim razem to ciekawość co do płci była nawet większa niż za pierwszym ![]()
magros o tak zdecydowanie ciekawa jestem ale najbardziej czy wszystko ok ! chciałam mieć różnice maks 2 lata i się udało
no a moj mąż postanowił po porodzie jak już będzie można starać się o kolejne 3 ![]()
mam nadzieję że synek przyjmie nowego członka rodziny z radością. No i postanowiliśmy nie kupować łóżeczka łóżeczko będzie po synku a synkowi nowe mąż zrobi sam jedynie materac nowy będzie miał maluszek no i synek też nowy większy będzie miał w nowym łóżeczku. magros o tak aby synek był to prawie 3 lata zeszło a tutaj w sumie trochę też zeszło bo rok praktycznie ale jakby liczyć od pojawienia się miesiączki to jakieś 6 miesiecy jak dla mnie to też nawet niezły wynik ![]()
Agata dziękuję ![]()
O to różnica wieku super
czym szybciej tym lepiej. Między moimi dziewczynami jest 2.3. Też chciałam mniejsza różnice ale nie wychodziło. A teraz już między julkiem a Zuza jest 8.3 a julkiem a Hanka 6. I widzę jaka to duża. Człowiek musiał się wszystkiego od nowa uczyć.
Aisa też bym chciała podobną różnicę wieku, ale zobaczymy co przyszłość przyniesie, najpierw niech urodzi się pierwsze ![]()
ja się bardzo cieszę i mi taka różnica odpowiada ![]()
Aisa super, że jesteś zadowolona
na bieżąco nas informuj co tam u dzidzi i u Ciebie :))
A pewnie w poniedziałek idę na betę a w piątek znów do lekarza do poradni ginekologicznej a 22 maja mam już umówiona wizytę w poradni patologii ciąży tzn tam gdzie ciążę się prowadzi u mojego lekarza ![]()
Aisa, różnica wieku odpowiednia, nie zdążysz zapomnieć co i jak. Choć wydaje mi się, że najkorzystniej mieć bliźnięta ![]()
niekoniecznie bo na początku to wymaga organizacji i cierpliwości ale fakt później już całkiem fajnie jak już większe
ja się doczekać usg nie mogę i stwoerdzenia co i jak tam w brzuszku.
Mama. Bliźniaki o matko ja sobie nie wyobrażam mieć dwójkę w tym samym wieku
ja bym sobie wyobrazila ale to chyba najlepsze na pierwszy rzut bo jak ma się starszaka załóżmy niecałe 2 latka co z nim trzeba mieć oczy dookoła głowy i jeszvze dwójkę maleństw do ogarnięcia to idzie się nie wyrobić
choć jakby się trafiły to przecież czemu nie.
Może niektórzy stwierdza, że oszalalam, ale mi się marzą trojaczki może ciężko ale wszystko za jednym razem, brakuje tylko trzeciej ręki i trzeciego cyca ![]()
haha niee na trojaczki ja bym się nie pisała bo byłabym się już wgl o porod w moim wypadku. ![]()
aisa mi też kiedyś marzyły się trojaczki ale teraz jak o tym myślę hahah to nie dla mnie. Jutro sis mi swoją dwójkę podsyła na noc, syn ma 6 córka niecałe 2 więc będe miec 5 dzieci w domu ![]()
Aisa fajnie, że mąż taki chętny na dzieciaki. Zazwyczaj po pierwszym się mężczyznom zapał zmniejsza z tego co widzę, a Twoj już o trzecim:-) chociaż mój też mówi już o drugim, a ledwo Lila miesiąc skończyła
a ja sie
się śmieję, że OK, tylko on na tacierzynski pojdzie przy następnym:-P a tak na poważnie to jest niesamowite, że jeszcze chwilę temu miałam dosyć ciąży, a teraz patrzę na koleżankę z brzuchem i już mi go brakuje i łezka sie w oku kręci. I tez myślałam, że drugiego nie będę chciała predko, ale to wszystko sie zmienia, kobieta sie zmienia przede wszystkim po pierwszym dziecku i nigdy nie można jednak przewidzieć jak bardzo nasze podejście do wszystkiego będzie różnic od tego sprzed ciąży.
Paulina, no to wieczór pełen wrażeń Cię czeka ![]()
Paulina to będzie dzień dzieci ![]()
Agata zdecydowanie po 1 dziecku zmienia się choć już w ciąży czssto zmiany nadchodzą ja już w ciąży mówiłam że chxe 2 mąż średnio wtedy do tego podchodził i mówił pierw pierwsze urodz a później myśl i po porodzie zaraz do mnie czy chce zapytał a ja z uśmiechem że tak choćby zaraz
mina lekarzy bezcenna a mój się śmiał że ja nie zmieniam zdania nigdy. No ale później sam chciał już i wyszło a teraz to już o 3 mówi
bo jak to on powiedział ja antykoncepcji nie mogę a on gumek a embargo na seks nie wykonalne. ![]()
Aisa, jak macie możliwości to do dzieła
Nie wiem jak przetrwam.
Aisa mąż chyba kocha dzieci ![]()
A nie wiem różnie to bywa ale chyba ceni sobie rodzinę
przedewszystkim zresztą sam jest z dużej rodziny ![]()