Test ciążowy fałszywie ujemny

Aisa - daj znak jak już będziesz po wizycie:)

dziewczyny syna nie miałam z kim zostawić babcia była ze mna i te parę minut pilnowała synka ale ze jesy starsza i wgl nie mogłam zostawić jej pod opieką synka. więc miał spacerek.
A więc tak mam zlecenie na betę ale tylko po to by określić dokładnie który to tydzień. Bo ginekolog mnie pamiętal i pamiętał zamieszanie z tym że tyle po terminie a wywołać się nie dało więc woli mieć pewność co do tygodnia. w poniedziałek idę na betę ale jestem w ciąży to jest pewne wg niego to jest jakoś 7 tydzień :heart:

Agnieszka ale zdjęcie jest o czasie w sensie kiedy test był robiony nie minęło te 5 min od zrobienia :wink: tak czy tak ta linia taka była i jest dalej bardzo blada ale była :slight_smile: a test zostawiam sobie na pamiątkę :smiley: wiem może to obrzydliwe ale mój mąż chxe sobie zostawić :smiley:

Aisa bardzo się cieszę i ogromnie gratuluję! :slight_smile: Widząc test tak myślałam, ale nie chciałam nic pisać, by nie robić nadziei :slight_smile:

zdjęcie o czasie a sam test to dwie różne rzeczy zrozumiałam, że chcesz test zabrać. Ja jakoś nie pomyślałam, żeby test sobie zostawiać, ale o naszych prywatnych dziwactwach się nie dyskutuje :stuck_out_tongue: I serdecznie Ci gratuluję, synek rodzeństwa się doczeka :slight_smile:

dziękuję magros tez sie ciesze i to bardzi teraz tylko niecierpliwie będę czekać aż się dowiem co za plec mam pod serduszkiem wiadomo że aby zdrowe bo to najważniejsze.

Fantastyczna nowina! :slight_smile: Gratulacje, tak bardzo czekałaś aż w koncu sie spelniło :))) Będzie synuś miał rodzeństwo drugiego rozbojnika albo siostrzyczkę :slight_smile:
A robił usg czy tylko palpacyjnie? Bo jak 7tc to juz i serduszko pewnie było widac i słychać :slight_smile:

usg mam dopiero mieć było takie krótkie bez zdjęcia tylko do określenia czy jest dzidziuś ale bez pomiarów itd mam zrobić betę jeszcze żeby mieć pewność ktory tydzień bo z usg może być różnie bo moj syn do przodu był a że ginekolog pamiętał to tak stwoerdzil że zrobimy.

Aisa94 Wspaniale! Redakcja również gratuluje. To cudowna wiadomość. :slight_smile:

Aisa znakomicie!gratulacje! A jednak wadliwe testy się zdarzają :slight_smile: czuję, że Twój synek będzie miał siostrzyczkę :slight_smile:

redakcjo dziękuję :heart: kolejny maluszek będzie używał waszych produktów bo lovi najlepsze :heart:

mama gratki oby zdrówe fajnie by była córka ale nawet jakby miał być syn też będę się cieszyć choć nie powiem chciałabym córkę :heart: i dziękuję. tak zdarzają się niestety choć na tym moim krecha była druga ale taka ledwo ledwo widoczna :smiling_face:
Agn dziękuję :heart: dla mnie też to fantastyczna nowina mąż sie cieszy ja również i chcielibyśmy córkę ale wiadomo ważne aby zdrowe a co będzie to będziemy kochać tak samo :heart:

Dopiero dziś tu zajrzałam i tak lecialam strona po stronie co u Ciebie Aisa :wink: gratulacje kochana.Ale fajnie ;)))) Ja to uwielbiam sluchac ze ktoras w ciąży - to takie radosne :))))) fajna nowina

No to i ja gratuluję :slight_smile: mi się okres spóźnia kilka dni a ja już przerażona jestem

Paulina do 6 czy 7 dniu może się przesunąć nawet przy regularnych cyklach ale siedem i więcej to zastanawiające jak 10ndni a dalej nie ma to kierunek ginekolog najlepiej a wcześniej test w razie co :slight_smile:
dziękuję wam dziewczyny :heart: mam nadzieję że będzie wszystko w porządku i synka będę mogła dalej karmić bo taki jest cycusiowy :smiling_face: no i nie powiem chciałabym mieć córkę ale co będzie to się zobaczy :heart:byle zdrowe.

U mnie dopiero 2 dni haha ale ja panikara jestm, używamy gumek nie pękła ani razu ale zawsze jest taki strach

Aisa wielkie gratulacje, czyli dobrze myślałam :smiley: Ja na swoim teście też miałam taką bladą kreskę i to już jak wiedziałam z bety, że jestem w ciąży (zrobiłam tylko z ciekawości, bo jeszcze tydzień wcześniej testy ciążowe wychodziły negatywnie)
Bardzo się cieszę, że się udało!

Paula, miałabyś niezły gwar :slight_smile: aisa, póki co możesz karmić ale po pewnym czasie synek może przestać chcieć ssać bo mleczko się zmieni

evelin jeszvze raz dziękuję :heart:
mam gratki nie koniecznie się odstawi on jest taki za cycem że coś ciężko to widzę. mam nadzieję że będę mogła karmić o ile synek będzie chciał na razie chce a problem jest taki że on cyca tylko żadne mm nie wchodzi w grę bo pluje a cycek najważniejszy obiad i tak cycem popija więc wątpię by tak się odstawil ale pożyjemy zobaczymy :heart: jeszcze się okaże że będę w tandemie karmić :heart:

Aisa a ile Twój ma?

Mama wolałbym chyba do księżyca. Nie mam warunków. Jestem po 3 cc więc zdecydowanie więcej mi nie trzeba.
Coś mnie brzuch po olewa więc mam nadzieję że na dniach dostanę

rozumiem że chodzi o synka ? ma 14 miesięcy będzie miał niecałe 2 latka jak dzidzi pojawi się na świecie.
na pewno miesiączka się pojawi ! uważacie więc myślę że nie ma ryzyka aż takiego :slight_smile:

Zaglądam, a tu takie cuda :slight_smile: Gratulacje!!! Super, że sie udało. Oby zdrowo się rozwijało i może trafi Wam się dziewczynka do pary :slight_smile: