Aisa - daj znak jak już będziesz po wizycie:)
dziewczyny syna nie miałam z kim zostawić babcia była ze mna i te parę minut pilnowała synka ale ze jesy starsza i wgl nie mogłam zostawić jej pod opieką synka. więc miał spacerek.
A więc tak mam zlecenie na betę ale tylko po to by określić dokładnie który to tydzień. Bo ginekolog mnie pamiętal i pamiętał zamieszanie z tym że tyle po terminie a wywołać się nie dało więc woli mieć pewność co do tygodnia. w poniedziałek idę na betę ale jestem w ciąży to jest pewne wg niego to jest jakoś 7 tydzień
Agnieszka ale zdjęcie jest o czasie w sensie kiedy test był robiony nie minęło te 5 min od zrobienia tak czy tak ta linia taka była i jest dalej bardzo blada ale była
a test zostawiam sobie na pamiątkę
wiem może to obrzydliwe ale mój mąż chxe sobie zostawić
Aisa bardzo się cieszę i ogromnie gratuluję! Widząc test tak myślałam, ale nie chciałam nic pisać, by nie robić nadziei
zdjęcie o czasie a sam test to dwie różne rzeczy zrozumiałam, że chcesz test zabrać. Ja jakoś nie pomyślałam, żeby test sobie zostawiać, ale o naszych prywatnych dziwactwach się nie dyskutuje I serdecznie Ci gratuluję, synek rodzeństwa się doczeka
dziękuję magros tez sie ciesze i to bardzi teraz tylko niecierpliwie będę czekać aż się dowiem co za plec mam pod serduszkiem wiadomo że aby zdrowe bo to najważniejsze.
Fantastyczna nowina! Gratulacje, tak bardzo czekałaś aż w koncu sie spelniło :))) Będzie synuś miał rodzeństwo drugiego rozbojnika albo siostrzyczkę
A robił usg czy tylko palpacyjnie? Bo jak 7tc to juz i serduszko pewnie było widac i słychać
usg mam dopiero mieć było takie krótkie bez zdjęcia tylko do określenia czy jest dzidziuś ale bez pomiarów itd mam zrobić betę jeszcze żeby mieć pewność ktory tydzień bo z usg może być różnie bo moj syn do przodu był a że ginekolog pamiętał to tak stwoerdzil że zrobimy.
Aisa94 Wspaniale! Redakcja również gratuluje. To cudowna wiadomość.
Aisa znakomicie!gratulacje! A jednak wadliwe testy się zdarzają czuję, że Twój synek będzie miał siostrzyczkę
redakcjo dziękuję kolejny maluszek będzie używał waszych produktów bo lovi najlepsze
mama gratki oby zdrówe fajnie by była córka ale nawet jakby miał być syn też będę się cieszyć choć nie powiem chciałabym córkę i dziękuję. tak zdarzają się niestety choć na tym moim krecha była druga ale taka ledwo ledwo widoczna
Agn dziękuję dla mnie też to fantastyczna nowina mąż sie cieszy ja również i chcielibyśmy córkę ale wiadomo ważne aby zdrowe a co będzie to będziemy kochać tak samo
Dopiero dziś tu zajrzałam i tak lecialam strona po stronie co u Ciebie Aisa gratulacje kochana.Ale fajnie ;)))) Ja to uwielbiam sluchac ze ktoras w ciąży - to takie radosne :))))) fajna nowina
No to i ja gratuluję mi się okres spóźnia kilka dni a ja już przerażona jestem
Paulina do 6 czy 7 dniu może się przesunąć nawet przy regularnych cyklach ale siedem i więcej to zastanawiające jak 10ndni a dalej nie ma to kierunek ginekolog najlepiej a wcześniej test w razie co
dziękuję wam dziewczyny mam nadzieję że będzie wszystko w porządku i synka będę mogła dalej karmić bo taki jest cycusiowy
no i nie powiem chciałabym mieć córkę ale co będzie to się zobaczy
byle zdrowe.
U mnie dopiero 2 dni haha ale ja panikara jestm, używamy gumek nie pękła ani razu ale zawsze jest taki strach
Aisa wielkie gratulacje, czyli dobrze myślałam Ja na swoim teście też miałam taką bladą kreskę i to już jak wiedziałam z bety, że jestem w ciąży (zrobiłam tylko z ciekawości, bo jeszcze tydzień wcześniej testy ciążowe wychodziły negatywnie)
Bardzo się cieszę, że się udało!
Paula, miałabyś niezły gwar aisa, póki co możesz karmić ale po pewnym czasie synek może przestać chcieć ssać bo mleczko się zmieni
evelin jeszvze raz dziękuję
mam gratki nie koniecznie się odstawi on jest taki za cycem że coś ciężko to widzę. mam nadzieję że będę mogła karmić o ile synek będzie chciał na razie chce a problem jest taki że on cyca tylko żadne mm nie wchodzi w grę bo pluje a cycek najważniejszy obiad i tak cycem popija więc wątpię by tak się odstawil ale pożyjemy zobaczymy jeszcze się okaże że będę w tandemie karmić
Aisa a ile Twój ma?
Mama wolałbym chyba do księżyca. Nie mam warunków. Jestem po 3 cc więc zdecydowanie więcej mi nie trzeba.
Coś mnie brzuch po olewa więc mam nadzieję że na dniach dostanę
rozumiem że chodzi o synka ? ma 14 miesięcy będzie miał niecałe 2 latka jak dzidzi pojawi się na świecie.
na pewno miesiączka się pojawi ! uważacie więc myślę że nie ma ryzyka aż takiego
Zaglądam, a tu takie cuda Gratulacje!!! Super, że sie udało. Oby zdrowo się rozwijało i może trafi Wam się dziewczynka do pary