Szumisie

U nas szumisie hit! 

My kupiliśmy krolisia z tą grzechotka dla mnie to nie jest hit tylko kit. Dziecko się przy tym Wogole nie uspokaja może z 3 razy się udało przez tyle miesięcy 

U nas najlepiej się sprawdzają tatusia  ramiona 

Mazia całą noc szumi? Ja pamiętam jeszcze jak przy córce pierwszej używałam ale w dzień to pamiętam że wyłączał się a jak usłyszał płacz czy coś takiego to włączał się i szumiał

Aneczka moze ma czujnik wczoraj czytalam o tych królikach i ma tam kilka funkcji również taka na budzenie się wówczas s się załącza i zaczyna szumic.

Anita dokładnie tak. Tylko pytałam się Mazi czy rzeczywiście u niej szumi cała noc czy kiedy wyczuje że dziecko się budzi 

Szumisie przestają szumieć zaczynają kiedy dziecko płaczę, można włączyć i wyłączyć również normalnie 

Monia ja wiem ale może niektóre mają funkcje taka także cały czas szumią dopóki się nie wyłączy 

Aneczka może jakaś starsza wersja,a teraz wszystkie z tym czujnikiem.

a czy ktos z was uzywa krolika moonie?

Może rzeczywiście jakąś stara wersja. 

Ja mam krolisia znaczy moja córka :D

Weronisia napisałam "może jest" ja nie wiem czy nawet jest taki szumiś

My dostaliśmy ptaszka z wishbear - zobaczymy czy w czymś pomoże, natomiast te nowe mają sensor cry, reagują na płacz dziecka. 

oo to super jeszcze takiego nie widziałam 

My mamy wyderkę i zobaczymy jak sie sprawdzi, o moonie slyszalam bardzo dobre opinie, ale jednak mnie odstraszyla troche cena

Moja przy karuzeli Canpol Babies uspakaja się i potrafi zasnac

Tej sensorycznej? 

Monia przy tej z projektorem 

Natalia widze ze ty ostro z tą wyprawka sie przygotowałaś nawet juz wydrę macie;) Ja to bardziej pomyślę o tym na gwiazdkę;) 

Jaka to jest? Szukam dla siostry może jej kupię na baby shower taka