Szumisie

Chyba macie rację. Sama inaczej do tego podchodze bo nie mieliśmy takich problemów. Ale gdyby dziecko plakalo i tylko jazda samochodem bylaby ratunkiem faktycznie bym sie zdecydowala na takie nocne wycieczki :slight_smile:

Czasami ciężko nam się postawić w sytuacji innej osoby jak tego nie przeżyliśmy, ale ja już widzę jak moja bratowa przeżywa jak ich córeczka płacze i nie mogą jej uspokoić bo nic nie działa, wiem że oddaliby wszystko żeby tylko sie uspokoiła.

Natana też jazda usypia ale nie zabralibyśmy go specjalnie żeby zasnął bo jak płacze to nie ma opcji żeby go ubrać :slight_smile:
Całe szczęście pomaga jak go przytulę do siebie i delikatnie pobujam :slight_smile:

U nas Szumiś się świetnie sprawdził. Maluchy uwielbiały z nim zasypiać.

A co myślicie o takich szumisiach z czujnikiem płaczu? Warto kupić?

Jeśli dziecko jest podatne na szumisia to pewnie. 

Kaero jak szumiś działa.na dziecko to warto. Ale u nas się nie sprawdził więc bym się nie zdecydowała

Ważny jest rodzaj szumu, szumis to fajny gadzet ale nie zawsze się sprawdza , u nas działała tylko i wyłącznie suszarka i to prawdziwa a nie nagranie z internetu

Z szumisiami może różnie bywac np moja siostrzyczka nie umiała zasypiać przy szumisiu dla niej najlepszym pomocnikiem na sen była zwykła suszarka do włosów . Kupiliśmy dwa szumisie i niestety nie poszumiały zbyt długo . Ja dla swojego maluszka zakupiłam szumisia i mam nadzieje ze się przyda w tym przypadku a jeżeli nie to będzie świetnym misiem do zabawy w późniejszym czasie 

U nas od urodzenia super sprawdza się szumiąca wydra z fisher price i pomaga do teraz, chociaż synek ma już prawie 7 miesięcy ;) do tego z tego co pamietam jest tańsza niż szumiś

Właśnie też słyszałam różne opinie tak pół na pół się sprawdzają chyba ☺

u nas szumisie  nie dały rady 

Właśnie kupiłam z czujnikiem snu i aplikacja na telefon - mam owieczkę szumiącą, ale to nie to samo za krótko szumi trzeba wstawać a takiego szumisia odpalimy z telefonu nawet �

Szumis Felek będzie brał udział w usypianiu naszych bliźniaków 🥰 Z doświadczen przyjaciółek słyszałam że szumis, tulik i smoczek i dzieci pięknie Śpią  

My właśnie kupiliśmy wyderkę, bo akurat na promocji była także zobaczymy jak się sprawdzi

Przy pierwszej córce się nie sprawdził szumiś przy drugiej jeszcze nie wypróbowałam 

Nattalley u mnie wydra to strzał w 10.mala zawsze przy niej usypia.

u nas szumi nocami, ale nie wiem czy nam pomaga..chyba bardziej mi pomaga zasnać:D choć syn sie przy nim uspokaja 

Bliźniaki  króliczek felek jest przeuroczy  ale powiedzcie mi bo wczesniej nie interesowała sie takimi zabawkami one są Miękkie czy niekoniecznie ?

U nas tulik się nie sprawdził a szumisia tą najbardziej bogatą opcje kupiłam za 166 zł bo chyba był błąd na stronie 😂 bo kosztują normalnie ok 260-300