Miałam ją kupić, podobno jest super, ale jakoś tak mi było szkoda pieniędzy na nią i no finalnie jej nie kupiłam
i dałam radę
Ja też nie. I jakoś też specjalnie tego nie polecały u nas w szpitalu panie położne. Mówiły żeby nie kupować
Zależy nieraz jak im się na humor też trafi , no szkoda że tak jest to ich praca
Ja miałam butelkę do podkuwania i piankę ginexid , a że była cesarka to nie użyłam i oddałam dalej koleżance. A tantum rosa miał mi mąż kupić jakby był potrzebny więc dobrze, że nie kupiłam.
Czyli po prostu jest to zbędny wydatek z tego co piszecie
i dobrze trochę mniej na liście ![]()
Ginexid tak!
Super sprawa, odświeża, chłodzi co dodatkowo przynosi ulgę, do tego podmywanie butelką i to naprawdę duet idealny, zwłaszcza że poród miałam latem w upały, to później mi się super to sprawdzało przy toalecie ![]()
A próbowałaś przed ciążą jej używać. Bo słyszałam kilka opinii , że kobiety mają z nią problem bo po niej jest uczucie mrowienia/pieczenia i nie idzie wytrzymać . I mówią żeby sobie spróbować przed porodem jej użyć . Ja finalnie zapomniałam jej użyć przed porodem ale i tak się nie przydała więc nie wiem jak ona działa tak naprawdę.
Nie, przed porodem nie używałam nawet tak raz czy dwa testowo
tylko po porodzie pierwszy raz i ja byłam zadowolona z efektu właśnie, bo mnie to fajnie chłodziło i orzeźwialo ![]()
No właśnie niektórym nie pasuje ten efekt, który daje ta pianka. Wiadomo ile ludzi tyle opinii .
A no jasne że tak, każdy ma indywidualne odczucia ![]()
Ale te osoby które mi polecały to właśnie chwaliły za ten efekt i ja po sprawdzeniu na sobie potwierdzam te opinie
ale oczywiście że nie każdy musi się z tym zgadzać ![]()
Aż żałuję , że jej nie użyłam bo jestem ciekawa czy mi by pasowała .
To ja koniec końców jej nie kupiłam do wyprawki ![]()
Ja tak samo nie miałam jej , a też zaciekawiło mnie czy by mi spasowało .
U mnie też same cesarki więc te produkty wogule by mi się nie przydały, ale widzę że insta mamy mają na swoich rolkach spakowane do torby i to prawie każda przyszła mama ![]()
Też zauważyłam że bardzo popularne wśród mam .
Pakowanie torby do szpitala stało się modne w mediach . Tak naprawdę sama korzystałam z tych polecajek z Instagrama i tik toka i na ich podstawie stworzyłam swoją listę.
W sumieeee z ciekawości zawsze możesz przetestować sobie tak niezależnie od porodu, do codziennej higieny, bo to nie jest jednoznacznie tylko do higieny po porodzie SN, myślę że “normalnie” też można użyć jak już i tak masz ją ![]()
To ja miałam check listę ze szpitala i tylko to spakowałam co było na liście.
Oddałam już dalej koleżance tą piankę i butelkę do podmywania bo nawet nie użyłam. A teraz mi szkoda na nią kasę znów wydać
bo do tanich nie należy.
To ja też głównie tą listę miałam było najpewniej co w danym szpitalu potrzeba