No wlaśnie 32 tc a ja poki co od miesiaca nic nie przytyłam gdzie wczersniej w ciagu tyognia potrafilam jakies dodatkowe kg miec haha
Może nie na szkole rodzenia. Ale po porodzie od położnej która prowadziła zajęcia dostaliśmy dwa pudełka. Z próbkami, znalazły się też poradniki a nawet pierwsze wiersze dla maluszka �
@anita-1981
Co do takich miniaturek to właśnie super sprawa. Dostałam właśnie takie mini wersję maści bepathen, sudocrem. I sądzę że takie próbki to też opcja dla znalezienia odpowiednich kosmetyków dla maluszka
Ja miałam torbę do szpitala z masą próbek, od szamponów po maści, super opcja bo mało miejsca zajmuja
Ja jedyne probki jakie mam to dla siebie do szpitala. Dla małej tylko z apteki dostalismy 2 probki saszetek bepanthen i tyle :/
nattaley mozesz poprosic o probki w aptece do woli, oni maja ich pelno tylko sa neichetni do rozdawania...
i w rossku warto podpytac :) mi babeczka dala z siatke probek przeroznych kosmetykow dla dzieci
Anabana No muszę chyba podpytać jak będę przy okazji z aptece moze cos beda mieli
Anabanana no coś Ty to ja nie widziałam,że tak w aptekach robią. Tzn na bank coś dostają bo wiadomo ,że mają takie cuda od przedstawicieli. Ja to tylko dostałam szczotkę do włosów jak byłam z córką po olej z wiesiołka . To chyba dali bardziej dla niej
Nie w każdym Rossmannie, najczęściej zawsze sobie pobiorą i nie ma dla ludzi.
W aptece mi kiedyś dali kwas foliowy z 3 razy jak byłam w ciąży
O to muszę podpytać w aptece. U mnie w rossmanie nic nie mają - sama tam pracowałam więc akurat wiem, że nic tam nie dostają :(
Wiecie a ja się zdziwiłam bo kiedys jak robilo się wieksze zakupy nawet przez neta to zawsze coś tam dozucili z próbek anteraz zakupy za 300 zł i ni, nawet ostatnio jak coś ze smyka kupiwalam to wrzucili albo chrupki śniadaniowe albo inny gratis a w aptece nic;/
Ja ostatnio jak zamawialam bepanthet to bralam w 2 paku gdzie jeden byl 30g jak by w gratisie właśnie pod kontem szpitala
Ja w sumie przez cała prawie ciąże nie miałam żadnych próbek itp bo tez sie tym nieinteresowalam .
po porodzie dopiero polozna mi dala kilka ale w sumie niepotrzebnie :)
Ja jak chodziłam z synem na NFZ to położna dawała mi próbki z niebieskiego pudełka, teraz pewnie dopiero jak urodzę to na oddziale dadzą pudełka
Oj tak ... ja często robie zamówienia w aptekach ok 200-300 zł, bo dla całej rodziny a praktycznie nigdy nie dostałam próbek. Ostatnio pierwszy raz mi dali ale wprost im napisalam czy jest mozliwosc otrzymania probki - w drugiej aptece mimo prosby nie dali nic :/ Co do niebieskiego pudełka to też zależy czy szpital daje i czy ma na stanie ... w tym gdzie będę rodzić ponoć non stop nie ma, a tez czytalam, ze mozna dostac samemu sie rejestrując na ich stronie, ale potem nękają telefonami
Chyba odeszli juz od tego tematu kiedys było ich pelno wszedzie ;)
Koleżanka jak zamawia w aptekach internetowych to dopisuje wiadomość, że jeśli maja to prosi o próbki np produktów dla dzieci. Pierwszy smoczek naszego starszego syna był właśnie od niej bo miala z tych próbek a nie był jej potrzebny. No i to był smoczek lovi.
Ja teraz w szpitalu dostałam przy porodzie 2x niebieskie pudełko i 2x różowe mamaklub.
Zawartość na zdjęciach niżej tylko pudełka z mamaklub zostawiłam w szpitalu do wyrzucenia a zawartość przełożyłam wiec nie pamiętam co dokładnie tam było. Raptem 3 czy 4 próbki.
Do tego jeszcze byly po 1 szt pieluszek pampers i dada (jedno bylo w niebieskim, drugie w rozowym). W niebieskim jeszcze mala woda
Ogólnie bez szału. Wydaje.mi się ze 2.lata temu było więcej próbek. No i fajnie, ze książka inna niż 2 lata temu.
Ja próbki dostałam nie tylko na szkole rodzenia ale i u swojego lekarza prowadzącego i na badaniach prenatalnych - sudocrem, pampersy dada, butelka Canpol, próbki środków czystości oraz saszetki do pielęgnacji dla mam, które zabieram do szpitala.
W aptece Apteila odrzucają czesto w gratisie kremy lub suplementy diety ;)
Ja w sumie dostwalam przed wizytą u położnej dwa razy próbki, potem mi do domu większa paczkę też przyniosla jak była u nas .
Jestem ciekawa czy dostanę próbki jak zmalwie coś z apteki i dopisze taka informację..ja w sumie dostaje w olmed zawsze jakieś próbki dostosowane do zamówienia
No ja nawet nie ponyslalam o dopisku do apetyt ale będę jeszcze zamawiala pare rzeczy ale to pewnie już z allegro a tam raczej nie ma co liczyć No zobaczymy
Ja tylko w rosmanie dostałam próbkę olejku i paczkę pampersów po zalogowaniu się do klubu rossne, póki co 40 tydz, leze w szpitalu i mała nie chce wyjsc �