U mnie mimo dopisywania rzadko coś dorzucają :( Często na NFZ dają próbki, bo mają kontrakty podpisane z firmami i rozdają... prywatnie już rzadziej to występuje. No i czasami w jakis malych drogeriach cos mozna dostac z probek dla dzieci
Idziemka życzę szybkiego porodu
ja muszę spróbować z tym dopiskiem bo będę teraz zamawiać rzeczy dla małego :D ja to zawsze leki itp zamawiam online bo jest taniej w takich aptekach
Ja tez wszystko przez internet, bo ceny stacjonarnie przerażają
Ja również przez Internet
ooo mega opcja z tym dopiskiem, nie wpadlam na to ;) zawsze warto probowac
Tez nie pomyslalam o tym, żeby dopisać by coś dorzucili,
Nie dziękujemy, byle szczęśliwie, bo mała mi takie przemeblowanie w brzuchu robi, że masakra
Idziemka ale w szpitalu to już na miejscu w razie co mają was pod kontrolą;)
w szpitalu to juz czlowiek spokojny bo pod opieka ;) wiec lepiej nie moze byc
Dokładnie w szpitalu się już zaopiekują
Tak to ten plus szpitala, ze co by nie bylo to jest sie pod opieką
Ja zarejestrowalam się na Hipp i bobovicie i nic nie dostalam :(
Chciałam się zarejestrować w klubie mustela jednak nie widzę nigdzie takiej możliwości- czy komuś się udało???
Polecam klub nivea - zbieramy punkty i wyłaniają zwycięzców co miesiąc; do wygrania nie tylko produkty dla maluszków;)
ja dostalam od mustella pelnowartosciowe serum na rozstepy
z kolei bebiklub - nic mi nie przyszlo pomimo rejestracji
Ooo położna, super ściąga
Butelki, wkładki laktacyjne, Sudokrem, Emolient do kąpieli, preparaty na pobudzenie laktacji, poza tym dużo gazetek informacyjnych
Super do Nivea się zapisze🤩i do mustela
Super ze można skorzystać z takich rzeczy, ja tylko dostałam karty, trochę rzeczy próbek od mojej położnej. A tak to się nie zgłaszałam to moja kolejna ciąża i lista do wyprawki jest dużo mniejsza niż za pierwszym razem :)
Ja pamiętam że z takich rzeczy Właśnie dostałam najwięcej ulotek z bebiko dostałam właśnie taką teczkę bebiklub bo chyba tak się to nazywało dostałam takie karty kontrastowe a reszta to samo ulotki
Na musteli też wlaśnie próbowałam i jeszcze na loveli, ale też nigdzie nie widziałam takiej opcji