@Majson @Martynamama dziewczyny ale mnie wasze nicki mylą, macie tak samo zielone nazwy i teraz tu myślałam że jedna z was samej sobie odpisuje ![]()
a jeśli chodzi o ubrania , to ja mojemu kupuję zawsze czarnej koszulki no wiem że lubi tylko takie nosić a spodnie i cała reszta to jedzie do galerii sam wybrać bo on byle czego nie ubierze, może nowe być i leżeć w szafie u nie ubierze jak mu się coś nie spodoba ![]()
@magdallenka08971 mam to samo. Koszulki mogę kupować bez stresu, tak samo skarpetki czy bokserki. Spodnie
czy kurtkę musi już sam sobie jechać wybrać. Najczęściej jedziemy razem bo potrzebuje doradzenia.
Może łatwiej by było gdybyśmy chociaż inne kolory miały
ale chyba się tego nie da zmienić?
To u mnie z ubraniami jest tak, że zazwyczaj idziemy razem na zakupy i część rzeczy do przymierzenia wybieram ja, część mąż, ale później ostateczna decyzja co ma wziąć należy do mnie ![]()
Ja mu zamówiłam kurtkę zimową , a to za długa za szeroka ale jestem w szoku że jednak sobie ją zatrzymał ![]()
@Martynamama kolorów nie da się zmienić, ale można ustawić zdjęcie
a macie też tak że dla siebie wam nigdy nic nie pasuje a męskie to wam dla swojego wszyetko się podoba ? ;D
Kacerza jak idę na zakupy a coś muszę kupić to nigdy nic nie znajduje , a jak idę tak sobie od niechcenia to tyle nakupuję , że aż zacduzo ![]()
My wczoraj poszliśmy do biedronki z teściową tylko po maslo , a zrobiliśmy zakupy za 250 zł ![]()
Dla tego ja ostatnio na zakupy wysyłam męża
mniej wydam ![]()
No i dobrze robisz ![]()
![]()
To u mnie z kolei ja wolę chodzić na zakupy, bo mąż zawsze nakupuje jakieś pierdoły i 300 zł nie ma ![]()
@Majson standard! Najgorzej jak się szykuje jakaś impreza i trzeba kieckę ogarnąć to oczywiście nic nie można wtedy znaleźć…
Skąd ja to znam ![]()
![]()
![]()
A to mój zawsze dzwoni „co potrzebujemy” i wysyłam mu długa listę i wszystko zawsze kupi ![]()
Tak dokładnie , tyle ładnych kiecek wisi jak nie potrzeba . A jak szykuje się jakaś impreza to w całej galerii nie można nic znaleźć i ostatecznie idę w tej co mam już w domu ![]()
![]()
@magdallenka08971 to mój też tak robi od kad mała się urodziła nie byłam jeszcze na zakupach , teraz mąż się tym zajmuje ![]()
Bynajmniej będą wykorzystane a nie tylko na raz ![]()
No mój też niby kupi wszystko z listy, ale dodatkowo tyle rzeczy kupi, że dwa razy więcej kasy wydaje ![]()
Wczoraj poszliśmy z mężem do lidla z lista!
i już pierwsze trzy produkty które włożyliśmy do koszyka były spoza listy
jesczcze się pytałam przed wejściem czy wydamy 300 zł to odpalę kupon na -30 zł i było nie, nie, na pewno nie
finalnie 360 ![]()
A to ja zawsze asekuracyjnie wciskam te kupony, bo często się właśnie niespodziewane jednak przydadzą ![]()
![]()
To ja zawsze jak idziemy do lidla to mówię , że zrobię ten kupon bo na pewno tyle wydamy a mój mówi na pewno nie i potem też ponad 300, ale i tak wolimy biedronkę ![]()
Za zawsze aktywuje wszystkie kupony bo nigdy nie wiem czy coś akurat nie wezmę
Ja nawet nie wiedziałam że tam można aktywować jakieś kupony , mało kupuje w lidlu
@Majson najlrpirj mieć aplikację i tam są kupony z promocjami które się aktywujesz. Czasem są fajne promocje, ale ja zawsze sprawdzam w lidlu i biedrze, bo one rewalizuja ze sobą i czasem jedno mają ten produkt tańszy a czasem drudzy