Bo często najłatwiej rozpoznać po tym jak są ubrane
maluszki są naprawdę bardzo podobne
Ja właśnie mam kilka ubranek od siostry, a ona ode mnie też po swoich dzieciach i tak słodko, jak się przypomni ![]()
![]()
Ja mam kilka ubranek po moim chrzesniaku dla synka , od siostry , chrzesniak ma 14 lat wysłałam mu ostatnio zdjęcie synka w jego spiochach ![]()
Fajne się ma takie pamiątki i wspomnienia ![]()
![]()
To prawda , ja pamiętam wlasnie chrzesniaka w tym ubranku a teraz synek go nosi
chociaż mój synek tak szybko wyrasta z tych ubranek
ma 6 miesięcy a nosi już 74 rozmiar
bodziaki . Bo 68 to już na styk .
Oooo to długo jest. A ja się martwiłam że już teraz nosi 74 a ma 10m
My za tydzień też będziemy już kupować ciuszki , jak się nam w końcu pokaże w brzuszku
Ale to chyba tak standardowo 74 od 6 miesiąca. zazwyczaj na metce ubrań 74 ma info że to 6-9 miesięcy. Wiadomo, dzieci rodzą się większe i mniejsze. My akurat idziemy tak standardowo w rozmiarówkach. Synek od 3 miesiąca nosi 68 i czasem 62. A synek koleżanki jak się urodził to praktycznie od razu nosił rozmiar 62 ![]()
@magdallenka08971 a masz już jakieś przypuszczenia do płci ? My z mężem mieliśmy przeczucie że to będzie synek ![]()
maja ma 6miesiecy i nosi body 74 hm i newbie, a reszta 80, legginsy tak samo, ma długie nogi
i jeszcze ma kilka body z hm 68 ![]()
To też zależy od firmy bo niektóre mają zaniżona numerację. Body mojemu już zakładam 80 a resztę ubranek 74 lub 74/80
Ooo a moja ma 4 miesiące i mam wrażenie że już zaraz wyrośnie z 68 . Taka bardziej pulchniejsza niż pierwsze dziecko u nas☺️
U mniw córka 74 nosiła jak była blizko roczku dopiero , moja corka raczej bardziej rosła w szerz niż w zdłuż
a u synka jest inaczej rośnie w zdłuż i szybciej widzę muszę rozmiarówki zmieniać. Córka dlugo nosiła rozmiar 68 .
Każde dziecko inne. Moj ma 10m i nosi 74 a sióstr syn ma 15m i też nosi 74
Tak tak dokładnie, za to znajomi którzy nas odwiedzili ja synek miał 2 miesiące, a później kolejni jak miał 3 miesiące to się dziwili że jeszcze w 68 nie chodzi, bo im się duże dzieci rodziły
fakt że dzieci już tak szybko nie rosną jak w 1-3 miesiącu życia, więc te ubranka 68-74 dłużej ponoszą.
Jeeeny to mojego taki grubasek ![]()
![]()
Hmm mi się ostatnio nic nigdzie za grosze niechce sprzedać
też tak mam kombinezon z miska brązowawy fajny ladny ze są zakryte rączki i stópki kapturek za 30 i nikt nie chce
bo vinted ucina zasięgi niskim kwot, a wysokie kwoty mają wieksze zasięgi
Ja wczoraj widziałam ktoś chciał się pozbyć całego kompletu wyprawki do łóżeczka za 15 zł. Zanim weszłam już sprzedane było
a co do zabiegów jeśli chcecie żeby wasze produkty były lepiej widoczne dodawajcie dużo nowych rzeczy i szybkie wysyłki i wtedy wasze produkty są bardziej widoczne , taką informację kiedyś dostałam .
Lub ponawiajcie to samo ogłoszenie żeby większa ilość osób je zobaczyła.
była taka aplikacja czy strona która odświeżał ogłoszenia (nielegalna dla vinted) ![]()
usługi komersyjne z niej korzystaja
Tak tak często mam że jak coś fajnego wyskoczy to jak odrazu w to wejdę to sprzedane . Nigdy nie zdarze okazyjnie nic kupić ![]()
![]()
![]()