Może warto dodać link do tej paczuszki tutaj. Często Vinted nie pokazuje wszystkich ofert, a myślę że między nami znajdzie się ktoś chętny. Sama większość rzeczy kupuje dla dziecka na Vinted. Szkoda przepłacać w sklepie.
Ja dla córki te malutkie ciuszki prawie wszytkie kupiłam używane , w stanie idealnym jak nowe
lubię szukać na vinted takich perełek jak nowe a jak za darmo ![]()
![]()
![]()
ja planuję sprzedać wyprawkę dla dziewcznynki urodzonej latem, ale trzeba się za to zabrać
chyba na wiosnę
i cały czas dochodzą rzeczy ![]()
To u mnie też z pięć już po córce i dwa po synku siatki i dalej odkładam ![]()
Ja odkładam bo jeszcze tak sobie myślę że może będzie drugie ![]()
![]()
Jeśli masz jedno to pewnie odkładaj bo co to jedno dziecko ,
a ile twoje dzieciątko ma?
No mam jedno jak do tej pory a wiek już nie najmłodszy
Teraz skończył 10 miesięcy. Zawsze chciałam minimum dwójkę ale życie tak się jakoś potoczyło że późno się doczekałam pierwszego
Ja odkładałam syna rzeczy bo u nas sami chłopcy się rodzili i mam córkę ![]()
![]()
No właśnie to jest to że nigdy nie wiadomo. Ale jak coś to wtedy bym ten bardziej naturalne zostawiła i dokupowała dla dziewczynki
Córka w śpioszkach chłopięcych śpi
a kilka bodziaków po synku co miałam sentyment też założyłam i zrobiłam zdj , a że jest małym lysolem i bardzo podobna do brata to wszyscy ją pomylili i myśleli że synka zdj wysyłam ![]()
![]()
Hahaha ![]()
Jeszcze przy niemowlaku to takiej dużej różnicy nie ma ale potem to już jest.
U nas córka też niektóre śpiochy miała takie chłopięce. Mało mnie to interesowało, dziecko było czyste, ubrane i cóż mu więcej trzeba było ![]()
Syna ubierałam w różowe pajacyki
(w boxach na Vinted się trafiały) takie małe dzieci nic z tego zbytnio nie wiedzą, a najważniejsza jest jakość materiału oraz aby nie były za małe
Dokładnie! Ja też zwracałam uwagę głównie na skład i jakość, a jnie kolor
Mi akurat trafiają się same ciuszki po chłopcach, ale gdybym dostała jakieś różowe itp to też nie miałabym problemu żeby synkowi założyć
To ja ostatnio miałam dylemat. Bo dostałam dres misiowy z Lidl )były dwa rodzaje grantowe i różowe) i właśnie nie mogę się przemóc by mu ubrać bo jakoś tak ten różowy mi ewidentnie pasuje do dziewczynki. Jednak czytałam ze niby różowy nie jest przynależny do dziewczynki i można spokojnie i taki dres ubrać chłopcy ale jakoś tak mi to nie nie pasuje
Ja swojej właśnie kupiłam tylko różowy i teraz żałuję, że nie mam też granatowego ![]()
![]()
No w drugą stronę to inaczej jest . Dziewczynka może być e grantowych ubrankach a chłopie mi się wydaje że nie bardzo w różowych …. Chodź może się zdecyduje na przykład ubrać spodenki i do tego jakąś granatową bluzę.
Dokładnie te maluszki to takie wszystkie podobne , czasami ludzie się pytają czy to chlopiec czy dziewczynka ![]()
Ja też nie mam z tym problemu
nawet fajnie z sentymentem ubieram i wspominam jak synek tak nie dawno to ubierał ![]()