Hahha u mnie pół na pół czasami uda się jakies fajne promocje znaleźć
ostatnio ktoś się pozbywał pampersów za 1zł:grinning:
Tu musisz mieć szybki internet że udało ci się załapać ![]()
![]()
![]()
ja to po chwili zawsze wchodzę to sprzedane jak coś fajnego i niska cena ![]()
Powiem szczerze mój internet tak sobie chodzi , czasami piszę dodano 2 min temu i jeszcze nikt nie zdazył zobaczyć to kupię a tak to wiesz tak samo jak 15 min dodane to już za późno ![]()
To ja mam nóż wtedy pecha , bo na nic fajnego przeważnie się nie mogę załapać ![]()
Ostatnio wyświetliły mi się dwa śpiworki z colorstories za 60zl i od razu rzuciłam się by kupić to przy płatności mi wyskoczył błąd i ktoś równocześnie ze mną kupował ![]()
Ja jakos nie umiem szukac na tym vinted
zawsze mam ceny kosmos tam . A sama jak mam sprzedac cos to mnie krew zalewa
nie nadaje sie do tego . Teraz na olx lezaczek lionelo wystawilam , ale oprocz oszustow to nikt sie jeszcze nie odzywal
Wow no to mega oferta… szkoda że ci się nie udało , ale może jeszcze trafi co się fajna oferta, mi się podobają kosmetyczki i torby dla mam z colorstoreies ![]()
![]()
mam na sprzedaż na vinted
poduszka do karmienia poofi kolor nugat 100
wanienka primabobo Millo ze stojakiem i fotelikiem za 120
ceny do negocjacji
To mam to samo nigdy się na nic nie załapie ![]()
![]()
![]()
Co masz na myśli pisząc oszustów. Czy mogłabyś rozwinąć temat aby inni wiedzieli na co uważać?
Pisza , ze sa niby zainteresowani , mowia ze zapewniaja kuriera ktory przyjedzie do domu , zapakuje i zabierze po przedplacie na konto , wysylaja link do potwierdzenia i czyszcza konto
Albo pisza , ze ktos inny jest zainteresowany i zeby odezwac sie do nich na whatsapp
Tu olx , na vinted po odebraniu paczki zglaszaja ze na przyklad wyslalas im cos innego , np zamiast zabawki w paczce byl sliniaczek . Albo przerabiaja zdjecie za pomoca AI ze niby przedmiot jest uszkodzony
Całe szczęście jeszcze nie miałam takich przypadków, ale trzeba uważać
Czytałam wlansie to …. Straszne poprostu
No ludzie bez sumienia , chociaz przestalo mnie to dziwic. Jakis czas temu u mnie w miejscie ukradli puszke ze sklepu gdzie zbierali na chorego chlopca … rodzice znierali okolo 19 milionow zlotych napierw bylo kolo 16 milionow a pozniej zdrozalo . Jak można okrasc dziecko … swiat sie konczy
Apopos uszkodzen wygenerowanych przez sztuczna inteligencje to zobaczcie co znalazlam w necie. Babeczka chce zeby ktos jej przerobil zdjecie ze niby buty uszkodzone. W ten sposob zalozy spor na vinted i dostanie zwrot kasy. Januszostwo poziom hard bo buty pewnie za 30zl…
To jest dramat i vinted powinno coś z tym zrobić. Ja nigdy chyba nie zrozumie takich ludzi, jak mogę żyć z czymś takim że kogoś oszukali ……
@JoannaMP to ja szlyszalam ze złodzieje ukradli wózek dla chłopca niepełnosprawnego bo był automatyczny co sam jeździ
Kiedys Vinted bylo super. Teraz za duzo osob i nie wyrabiaja wiec dzial techniczny to boty. Odpowiedz to wklejona formulka i tyle.
I co z tego ze jak wol czasem widac ze to sztuczna inteligencja jak bot tego nie wykryje.
I tez tego nie rozumiem, jak mozna tak oszukiwac. Ale zawsze mam nadzieje ze karma do tych ludzi wraca i to z podwojna sila. Bo umowmy sie- jak ktos sprzedaje swoje rzeczy to zazwyczaj dlatego zeby dorobic kilka zł…
Tak ale ktoś oszukuje na naprawdę małe pieniądze , aż wstyd …. Nie mówię żeBay oszukiwać na duże
ale kurczę za 30zl , serio?
Mi sprawdziło się sortownie na rodzaje i wstawianie wielosztuk
jak była paczka nie było zainteresowania, a osobno pajacyki od razu się sprzedały ![]()
Ja sie dziwie , ze ludzie maja sumienie , i tak jak mowisz , czesto to oszustwo jest na smieszna kwote …
niby nie zbiedniejesz ale jednak mega irytuje