Hehe na spacerach to mój syn nie pozwoli żebym zamyśliła się I nie słuchała jego oraz nie odpowiadała na pytania :D
Ja to żeby czegoś c takiego słuchać to muszę się skupić. Bo chwila moment się zamyśle i już tracę wątek
Ja nie potrafię ani podcastów słuchać ani audiobooków. Niestety... jestem wzrokowcem, zdecydowanie wolę czytać, wtedy łatwo mi się skupić.
Ja tak samo. Jestem wzrokowcem i ciężko mi słuchać. Parę razy wieczorami załączałam coś ale po kilku minutach zasypiałam przy tym :)
Ja kiedyś wolałam czytać :) Teraz mi się odmieniło i wolę słuchać... Z tym że mam podzielną uwagę :) czasem czegoś słucham i przy okazji coś tam działam :)
Też bym tak chciała. Teraz to mi nawet ciężko prasować i serial oglądać :) albo jedno, albo drugie
Mam tak samo! Albo prasowanie, albo oglądanie serialu :P Niestety, ciężko z podzielnością uwagi.
Aż żałuję bo to jednak oszczędnie czasu móc oglądać i prasować :) i nadrabiać zaległości :)
Oj tego prasowania jest tyle ze czasami to faktycznie by film obejrzal;) u nas niestety jak mala spi to niw ma mowy o tv bo sie budzi zaraz wiec pozostaje samo prasowanie;)
u nas na szczęście synkowi jż nie prasuję ubranek. teraz tylko córki do przedszkola i nasze wychodne
Ja mam zazwyczaj w dobrym stanie po wyjęciu z suszarki ale gdy robię na szybko i tego prania jest dużo w bębnie to lubią się porządnie pognieść . Dla małych ubranek dzieci mam taką podróżną parownicę - szybko i perfekcyjnie wygładza materiał. Najgorzej jest ze spodniami męża
Ja od kiedy używam suszarki to nie prasuje ubrań.. chyba , że są wygniecione bo Noe wyjmę ich od razu po wysuszeniu z bębna
a na jakie obroty ustawiacie pralki ?
Ja suszarki nie mam ale ostatnio stwierdzilam ze chuba sporo osob je jedbak ma bo prania na balkonach tak nie widac jak kiedys;)
Jakie obroty? Ja piore zazwyczaj w 45 stopniach taka mam pralke wczesniej na 50 reczniki w 60 obroty 800 zazwyczaj
Ja w pralce daje na 1tys obrotów.
Suszarka jest niesamowicie wygodna, zwłaszcza jeśli nie ma się w domu dużo miejsca, by pranie powiesić
Ja daje 1200 obrotów bo wtedy suszarka szybciej wysuszy ;) chyba , że delikatne rzeczy to 1000
Ja zawsze 1000
Ja mam maks chyba 1000 ,i zawsze na maksa daję
Niby jeżeli włącza się obroty na maxa to szybciej pralka zepsuje się. U nas jednak działa i chyba przyzwyczaiłam się bo ubrania szybciej schnal.. przynajmniej te które nie wkładam do suszarki bo niektóre ubrania niszczy i nie można ich suszyć w suszarce..
a to nawet o tym nie wiedziałam, ale moja ma już chyba 9 lat i ciagle działa na pełnych obrotach :D