Ja właśnie miałam czekoladowy i ten caffe latte
ale nie próbowałam karmelowego
na razie laktacja rozkręcona to Femaltiker odstawiony ![]()
O to super, ja pola czekoladowy ale był droższy więc więzłam karmelowy na próbę i też smaczny więc na niego się przerzuciłam. Ja go rozpuszczam w mleku ale też rozpuszczałam w napoju roślinnym migdałowym i całkiem też smaczne.
Ja też ten cofe latte i mi smakowało , karmelowe też bardzo dobre ![]()
@Mama.urwisa taka oszukana kawka ![]()
Aleja kawkę pije przy karmieniu więc mi jej nie brakuje
A ja uwielbiam smak kawy i nigdy tego mi za wiele ![]()
Ja jakoś nigdy nie byłam taka za kawa ![]()
wolę herbatki
Ja kiedyś nie byłam, potem w ciąży odpuściłam a teraz znów jestem …. Jakbym tylko miała miejsce w kuchni to bym kupiła prawdziwy ekspres … a tak to muszę się zadowolić rozpuszczalnością
Ja tez uwielbiam kawe a najlepiej mi smakuje latte z ekspresu wlasnie jedyny minus ze teraz kawa droga do ekspresu ![]()
![]()
Ooo uwielbiam zapach kawy z ekspresu a late ze śmietanką to moja ulubiona kawa. Lubie posypać piankę kakao albo cynamonem ![]()
Nic straconego!
Dla mnie karmelowy smak najgorszy.
Czekoladowy wygrywa, natomiast cafe late ma strasznie intensywny zapach, mam wrażenie że jak od razu nie wyrzuci się rozpakowanej saszetki to pachnie ala kawa w całym pomieszczeniu ![]()
Ciekawe, mi karmelowy spasował chodź wolałam czekoladowy
@Michaska ja tez pije
przed ciążą piłam 4 kawy dziennie (słabiutkie, rozpuszczalne), w ciazy tylko 1 dziennie a teraz pije dwie ![]()
Oooo to ty niezła kawoszka
Ja zawsze piłam i pije jedna tylko dziennie
Ja jedną dziennie zawsze też muszę wypić , znaczej mnie głowa boli
Też tak kiedyś miałam , ale mi przeszło , bo to tez test jakieś uzależnienie mi się wydaje, mój chłopak też to ma , nie wypije kawy to zaraz senny jest i głowa go boli
Też mi się wydaje że to kwestia przyzwyczajenia. Na
początku w ciąży jak przestałam pić to też byłam senna ale potem to przeszło
No Nie wiem czy kwestia przyzwyczajenia czy nie ale jak rok nie piłam bo byłam w ciąży to wiecznie głowa mnie bolała byłam senna jak urodziłam zaczęłam pić i było ok . Aż żałuję że nie piłam w ciąży tej jednej dziennie
Ja obecnie też piję kawkę przy KP ale raz dziennie, nie bardzo mocna i zaraz po drzemce w sensie nie bezpośrednio po karmieniu
A to ja nie piję w ciąży i ani razu głowa mnie nie bolała , no to się biedna namęczyłaś trochę