Właśnie mam 4 butelki, 3 laktatory, pudełka na mleko, woreczki, naklejki a i tak wszystkiego mało.
To najgorsze, ja muszę już moja mała zacząć uczyć pić z butelki
Wlasnie to jest to , bo kazdy sie martwi , ze co jak dziecko odrzuci piers na rzecz butelki a niekore dzieci tak sobie piers upatrza , ze butelki nie chca za zadne skarby
tez znam taką mame .
W ogole nie wiem czy pisalam o tym w tym watku czy w innym , ale pije tej slod jeczmienny ze sloika i naprawde robi robote
wiec polecam
A wyślesz zdj jaki to dokładnie jest ?
No są dzieci które odrzucają pierś. Jeśli ssane ze smoczka będzie dla malucha łatwiejsze niż z piersi może wybrać butelkę dlatego warto sprawdzać te smoczki dobrze i zmienić je na twardsze i z mniejszą dziur…… dzieci też są wygodne
jak my wszyscy chcą mieć łatwiej
I go rozpuszczasz w wodzie? Dobry ma smak?
Ja akurat rozpiszczam w mleku , bo dla mnie to samkuje tak samo jak femaltiker karmelowy , ale widzialam , ze mzoja dodawac do kawy zbozowej na przyklad , albo herbaty , ale tak jeszcze nie probowalam
Fajnie, ciekawy pomysł i pewnie bardziej wydajne i cenowo lepszy niz ten femaltiker
Ooo i dobrze wychodzi cenowo , muszę sobie go wypróbować ![]()
![]()
O tak , cenowo wychdzi duzo lepiej , w koncu za 12 saszetek ponad 50 zl to kosmos jak chce sie uzywac na dluzsza mete .
Na allegro jest masa ofert
Na allegro zawsze taniej
Nie to, że neguje stosunek ceny do jakości ale jakby jednak ktoś chciał femaltiker koniecznie to daje znać, że w doz 38 zł. Ale chyba ja też rzeczywiście kupię sam słód jęczmienny.
Ja kupowałam 10 saszetek za 35-39 zł o smaku karmelowym no i więcej jest za smak czekoladowy. Ma allegro mi się udawało kupować w dobrych cenach czasem.
Ja jestem z tycj osob co jak sobie cos wymysla dzisiaj to musze miec tu i teraz
nie przepadam za zamawianiem i tak jak wstane rano i wymysle sobie femaltiker to jade do apteki i kupuje
nie jest to dobre , bo zawsze przeplacam , ale mam tak w glowie , ze jak kupie stacjonarnie to nie place a online widze jak blikiem kasa ucieka ![]()
dziwne podejście, bo stacjonarnie ucieka więcej kasy niż online …. Ale jest to mniej widoczne
to ja z kolei wolę poczekać i zapłacić mniej. Zwłaszcza że zamawiając przez allegro paczka potrafi przyjść na drugi dzień już
Ja wygrałam raz w jakimś konkursie to mi się przydało ![]()
Oo to fajną wygrana ![]()
@Michaska nie wiem czy piłaś, ale dla mnie najlepszy o smaku caffe latte ![]()
Właśnie nie piłam , ale widziałam że się pokazały i myślałam by spróbować ![]()
zwłaszcza jak mówisz że najlepsza to chyba kolejnym razem się skuszę