Sposoby na opuchniete stopy

Kalusia dokladnie, jak trzeba to trzeba. Lepiej się poświecić i mieć to pod kontrola. ;) 

Ja kiedyś miałam bon na masaż i byłam w ciąży , już pod koniec i właśnie chciałam iść na masaż stop, to mi odmówili. Pwoeidzieli, ze nie mogą mi zrobić nawet takiego masażu…

Też kiedyś czytałam ,że nie zaleca się masażu stóp w ciąży :) Za to bardzo się zaleca na bóle miesiączkowe :D 

Kalusia zdrówka dla Was :* jak trzeba to trzeba...nikt nie lubi szpitali ,ale lepiej mieć pod kontrolą Twoje i maleństwa zdrowie :)

Dzięki 🙂 Maluszek ma się dobrze :) 

Moje wyniki też się poprawiły.

Obserwacja do jutra :)

To dobra wiadomość;) byle tak dalej;)

Kalusia no to super. To pewnie niebawem was wypiszą do domu. Czy musisz zostać do porodu?

kalusia widzisz maja Was na oku i od razu dobre wyniki :D oby tak dalej zeby wszystko było dobrze :)

Stopy w zimną wodę i w wolnej chwili stopy brać wyżej.

super, że wyniki okej :)

Dzisiaj Nas wypisali. Po 2 dobach obserwacji 🙂 

Przebadana po całości 🙂 za niecałe  2 tygodnie kontrola u mojego Ginekologa. 

ojej szybciutko;) nastepny pobyt w szpitalu to juz pewnie na porodówke;)

Kalusia No to super , ze wsyztsko okej i ze już w domku ;) 

Tak, mam nadzieję, że kolejny pobyt to już będzie porodówka :)

CRP mam dalej podwyższone, ale reszta badań wyszła dobrze. mam nadzieję, że przy kolejnym sprawdzaniu będzie niższe.

Całe szczęście ! No oby to już na porodówce następna wizyta :)

Kalusia super, że wszystko OK. Trzymam kciuki, żeby już nic niepokojącego się nie działo i następny pobyt w szpitalu był dopiero na poród :) 

Uf, super wiadomość. Bądź dobrej myśli, teraz szpital tylko już na poród:)

Trzymam kciuki żeby następny pobyt w szpitalu był na porodówce szczęśliwie zakonczony :*

Dzięki Dziewczyny 🙂 teraz L4 wiec będzie już spokojnej i więcej wypoczynku 🙂

Jak.najwiecej odpoczywaj ;)

Kalusia no widzisz to tak jak wcześniej pisałam i tym l4, nigdy nic nie wiadomo co nas czeka, a zdrowie nasze i maluszka najważniejsze. Mi od wczoraj tez zaczęły puchnąć stopy :/ jutro mam wizytę u lekarza wiec zapytam od czego to..

U nas pogoda średnia a też od 2 dni mam okropnie opuchnięte stopy.. moczenie w chłodnej wodzie nic nie daje. A nie chce zimniejszej żeby nie dostać kataru. Mąż masuje ale też średnio pomaga.