Spacer zimą

ANiska peppa jasne zawsze chyba rządzić będzie :D 

Pepa jest wszędzie :P nie wiem jak oni to robią, niedługo to i piwo będzie z pepą :P

Oliwejra haha ja dziś widziałam w gazetce z biedronki chyba ptasie mleczko z Peppą

Oliwejra ostatni raz w galerii bylam chyba w ciazy ;)ale sklepiki jak pepco to mam jeszcze okazje wyskoczyc ale galeriach reserved czy C&A to tylko on line ;/ 

Pstasie mleczko z pepa hehee

Ja tez online lubię :) o fajnie tez jak jest opcja zwrotów darmowych:)

U znajomych ostatnio jak byłam to było to ptasie mleczko, malutkie opakowanie i chyba dwa razy słodsze niż normalne więc ostrzegam, że raczej słabe to dla dzieci 

Ja dzięki Mazi też upolowałam perełki w reserved:D a najlepsze są bodziaki za parę groszy:D 

bodziakow nigdy za wiele:)

Klaudia dokładnie, a jeszcze jak są dobre jakościowo to już w ogóle mega. 

Teraz zakupy to chyba jedynie online. Powiem Wam szczerze, że z dzieckiem jednak wygodniej, nie muszę się tłuc autem, później na szybko robić zakupów.. teraz rozumiem swoją siostrę, zawsze się dziwiłam dlaczego ona nie jest chętna na takie wypady zakupowe z dziećmi.. wydawało mi się wtedy to wielką frajdą.

A.. no i oczywiście weżmy pod uwagę to, że właśnie online można wyhaczyć fajne promocje. Stacjonarnie o to ciężko.

Racja..  albo jak się coś znajdzie to nie ma rozmiaru.. a w necie filtr i takich co nie ma nie pokazuje zeby nie drażnić:p

Też uważam że online jest łatwiej :) ale jednak czasem mam chęć połazić po sklepach żeby zobaczyć jakie są nowości i mimo wszystko fajnie też czasem coś przymierzyć i sprawdzić czy dobrze leży niż potem odsyłać 

Ostatnio tez miałam taka chęć, aby pochodzić po sklepach. Po 1,5h wymiękłam, doszłam do wniosku że chyba za długo nie byłam na zakupach, bo ilość ludzi w nich mnie dosłownie męczy. Nie mogłam nic fajnego znaleźć, wyszłam z bolącymi nogami i kręgosłupem. 

O to nie jestem sama ;) ostatnio chcialam jechac do galerii rano na zakupy ale maz wstal i mowi o 11 zebym pojechala to nawet sie nie wybieralam bo to juz najgorszy tlok sie zaczyna wiec odpada taka wyvieczka ;) gdzie tylko nerwy i stres 

A fajne jest to, że dużo firm oferuje darmowy zwrot więc nie traci się na przesyłce jeśli coś nam nie pasuje.

Ja najczęściej kupuję właśnie tak na zalando. 

Zamówię sobie na przykład kilka ciuszków typu sukienki, bluzki lub obuwie. Place przy kupnie. 

Kurier przynosi mi rzeczy do domu a potem mierze i co mi się nie podoba lub jest za małe czy za duże to odsyłam. I dostaje zwrot środków na konto. Myślę że to najprostsza i najlepsza wersja jak nie chce się komuś chodzić po zatłoczonych sklepach w galeriach. 

Ja czasem mam chęć pojechać i się oderwać od tego wszystkiego, ale mam wrażenie, że przez to zamknięcie to właśnie jesteśmy zmęczeni tymi zatłoczonymi miejscami i źle się czujemy w takich miejscach...

Ja już te 6 miesięcy od urodzenia córki nie byłam na takich zakupach chyba że w pepco 

Idziemka mam tak samo 

ciagne mężami galeri czy większego sklepu na zakupy bo chce pogrzebać coś fajnego znaleść 

a on nienawidzi zakupów chodzenia po galeri 😂 

a jak już tam jesteśmy to albo nic nie znajdę bo mi się szukać nie chce jakoś i biorę to co zawsze i szybko wychodzimy