Ja nigdy w sinsay nie kupowałam kurtki, moja tam jeszcze w kombinezonach jest.
No ale na wiosnę planuje już jakąś kupić. Ostatnio spodobała mi się taka ze smyka no minusem jest to że kurtka pod szyją wyjechana
Witaj na forum #teamLOVI!
Ja nigdy w sinsay nie kupowałam kurtki, moja tam jeszcze w kombinezonach jest.
No ale na wiosnę planuje już jakąś kupić. Ostatnio spodobała mi się taka ze smyka no minusem jest to że kurtka pod szyją wyjechana
W sinsay cały czas mi się wyświetlają reklamy z ciuszkami a kurteczki nawet po 39zl widziałam
a teraz jeszcze 40% od promocji w sinsay:D
Idziemka, dokładnie 40 procent od przeceny, ale niestety nie ma już zbyt wiele..
Zalezy co sie szuka ;) ja tam przegladalam to jest troche fajnych rzeczy
no mnie dziś ta promocja kusiła by kupić małej kurtkę, ale kiedyś jej musiałam, aż dwa rozmiary większą kupić bo takie były zaniżone, więc nie kombinuje jednak
Ja patrzyłam po rozmiarach dla maluszka i juz niewiele..
Oo to dobrze, że mówicie, że są promocje ale pewnie z naszych rozmiarów też już nic nie znajdziemy
zawsze cos sie trafi :D
Chyba dla takich mniejszych dzieci nic nie ma, raczej na takie od roku
Nonja szukałam właśnie takich małych rozmiarów..
A ja właśnie szukałam większych więc coś tam kupiłam:D
Mazia ja ostatnio w pepco kupilam i tez nienwiem czy będzie dobra ;) i na kiedy ;) ale kupilam ;) taka potrzrba jeszcze mowie oliwkowa fajna bedzie do smoczkow lovi stardust hehe ;)
Dziś ładna pogoda to chyba się przejdę do pepco na małe zakupy :)
W reserved tez fajne ceny na wyprzedaży:)
W Reserved były super zniżki i udało mi się kupić parę perełek .Jak się szuka to zawsze się znajdzie coś ciekawego i wartego uwagi
ja to w reserved teraz najlepsze ubranka dla dzieci upolowałam :D mam takie łupy ,ze głowa mała
Ja w zarze polowałam;p
W reserved widzialam ostatnio chyba w większości sklepow byly promocje ;) ale to aby miex farta ja ostatnio w kuku tez komplety po 10 zl dla malej pizamki ze swinka pepa ale to moze za rok ubierze ;) ale peppa chyba dalej na czasie ?
A kupujecie głównie online czy stacjonarnie?
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.