Smoczek dla noworodka

A te zatyczki też mega lubię ;D Bardziej niż całe pudełeczko kładąc w domu na komodzie ;)

Im mniejszy tym lepszy. U nas lovi 0-2

Kroloczkowe smoczki jak i zawieszki są mega urocze zawieszki u nas są w użytku;)  smoczki u nas były początkowo 0-2 potem z większą tarcza ale mała też urodzona wcześniej więc ta tarcza była naprawdę super bo nie taka wielka 

Te 0-2 na początek genialne . Fajnie można dobrać zawieszkę do kompletu wiec jest yroczo

tak im mniejszy tym lepiej a najmniejsze są w rozmiarze 0-2

Mi się bardzo sprawdziły smoczki Lovi 0-2 na sam początek, a następnie 0-3.

Ja uwielbiam świecące smoczki można łatwo w nocy znaleźć. Lovi teraz tez je ma 

Świecące są fajne też je lubię ale te grafiki są tak urocze że czasami nie wiadomo które wybrać;)

Świecące ułatwiają poszukiwania wieczorem i w nocy :) 

Ja dostałam od położnej lovi 0 i był super , malutki, leciutki :) syn na początku korzystał ale później odrzucił i od 2 m.z totalnie bezsmoczkowy, przerobiliśmy bardzo dużo ale ten mi zapadł w pamięć :)

Córka bardzo lubi te świecące a ta seria nowa Króliczkami boska:)

Ja mam dwoch synkow 10 I 5lat zawsze uzywalam tylko z lovi;) pierwszy mial taki zielony a drugi synek mial z tych co sa 0-2mc taki blekitny. I tak juz w naszej rodzinie kazdy kupowal tylko z lovi;) a jest w czym wybierac;) 

Mama Szymka a jak go uspokajała?

U nas smoczek to zawsze działa na wszelkie płaczki ciężko mi sobie wyobrazić jak by go nie było;)

Ewcia lovi uwielbiamy ale też i canpola toleruje więc go polecam;) 

Aniss mialam to samo, ale jakoś dajemy radę już bez tego, ale też zastanawiałam się jak ja dam radę bez smoczka ! no ale jest prosto :)

ale moje dziecko miało długo smoczek ja to wiem. Ja mówiłam, że smoczek maks do roku, a było 2.5 roku , więc różnie to bywa 

U nas smoczek też najlepszy ma ból. I nie rozumiem fenomenu żłobka tam zostawiam smoczek w szafce i czasem biorą go do spania a czasem leży tam cały dzień. Wychodzi do domu i pyta gdzieś smoczek...

U nas sprawdził się Lovi 

Mazia no to ja dzis zamowilam kolejne dwa lovi ;) moze sie uda blizej wiosny odstawic dziury takie robi ze nie wiem kupilam z krolikami jak przegryzie to dam jej te 0-3 powiem ze sie skuliły;) hehe

Większość dzieci lubi smoczki lovi. Też taki kupiłam w rozmiarze 0-2, bo ma mniejszą tarczę. Jednak mały jakoś nie nauczył się go ciumkać i ciągle wypluwał. Później kupiłam inny to było jakby lepiej z ssaniem, ale dostał bąbelków na ustach. 

u nas synek używa i lovi i canpol i nie widzę różnicy 

Ja mam 0-3 ale chyba dokupię jeszcze 0-2 chociaż jeden bo jakoś wydają mi się 0-3 duże