MAM ława super :) widzę że Ikea znów na pierwszym miejscu… A to prawda że nasza skóra przyzwyczaja się do jakiegoś specyfiku czy kremu i już tak nie działa jak na początku i na jakiś czas lepiej zmienić ??
Mama ława super jest ja kupiłam dzieciom zestaw mamut i jestem trochę zła na synka bo wiecznie nogi ze stołu wyciąga i robi sobie z nich nakładki na ręce no aż nie wiem czy śmiać się czy płakać takie ma pomysły
He he he twórczy umysł hihi
No ława się super sprawdza bo jest szeroka i ma super półkę pod spodem. Mam tam kosz z rzeczami dla dzieci: ceratkę waciki, kremiki chusteczki itd. Do tego gazety tam leżą więc na ławie porzadek.
Zabusia. Nie, to akurat mit Skóra zawsze pobiera te składniki, które są jej potrzebne
Dlatego nawet jak ma się 20 lat można stosować kosmetyki 50+. Te składniki, które są naszej cerze potrzebne będą przez nią wykorzystywne
No tak ale w jaki sposób krem 50+ zadziała prawidłowo u 20 latki? Obie skory wymagają innej pielęgnacji i innych składników aktywnych.
Co do Bio Oli stosuje go 2 razy dziennie plus wieczorem Cepan i efekty są już widoczne. Rozstępy ładnie się goją.
na wieczór wykonuje mały/delikatny masaż na palmersie, później jeszcze wklepuje oliwkę babydram i chodzę z brzuszkiem na wierzchu, rano wsmarowuje jedną pompke palmersa jak na razie brak! odpukać w niemalowane
Aleksandra, zazdroszczę U mnie geny są jakie są
Dziewczyny dzisiaj przyszedł wózek Czekam na męża bo sama to nawet z pudełka nie mogę go wyciągnąć. Mam nadzieję, że wszystko będzie wyglądało jak na zdjęciu :-).
Kinga koniecznie fotkę dodaj tak jak pisałam moja mama była cała w tygryska, pozostałości ma do dziś … geny?
Kinga pochwal się wózkiem koniecznie. Na pewno wygląda tak samo pięknie jak na zdjęciu
Ola, geny po tacie masz pewnie ;-). Ja miałam nadzieję, że będę miała właśnie po tacie ale akurat to złapałam po mamie
Oczywiście dodam zdjęcie
a mój tata jest bez zarzutu o tym nie pomyślałam
z niecierpliwością czekam na fotkę
Geny jeszcze można mieć po dziadkach
Mój bandziołek co prawda jeszcze bez rozstępów, ale od kilku dni mam tak napiętą skórę, że mi każdą żyłkę widać i mam uczucie że mi wybuchnie. Więc pewnie lada chwila mi się tygrysie pręgi pojawią
Super bryka Podoba mi się
A tak offtopowo dodam - to twoj maz na zdjeciu?
ale bryka!
Ewa, a no wszedł w kadr bo montował coś jeszcze
No świetna fura, extra kolory, rączka skórzana? No bajka bardzo mi się podoba. No i daszek super dużo zasłania.
w Naszym wózku jest tak że budka kładzie się aż do pokrowca gondoli, dodatkowo ma daszek i osłonkę UV, wbudowaną moskitierę, a z pokrowca gondoli jest jeszcze taka zakładka co można ją postawić i zamontować na sztorc do budki , w przypadku mega wiatru czy coś. Widać, że tatuś się wciela w rolę i dobrze
To też macie super ochronę przed słońcem
Bardzo fajny wózeczek wyglada ma wygodny