Smarować czy nie smarować o to jest pytanie

MAM ława super :):slight_smile: widzę że Ikea znów na pierwszym miejscu… A to prawda że nasza skóra przyzwyczaja się do jakiegoś specyfiku czy kremu i już tak nie działa jak na początku i na jakiś czas lepiej zmienić ??

Mama ława super jest ja kupiłam dzieciom zestaw mamut i jestem trochę zła na synka bo wiecznie nogi ze stołu wyciąga i robi sobie z nich nakładki na ręce no aż nie wiem czy śmiać się czy płakać takie ma pomysły :wink:

He he he twórczy umysł hihi
No ława się super sprawdza bo jest szeroka i ma super półkę pod spodem. Mam tam kosz z rzeczami dla dzieci: ceratkę waciki, kremiki chusteczki itd. Do tego gazety tam leżą więc na ławie porzadek.

Zabusia. Nie, to akurat mit :slight_smile: Skóra zawsze pobiera te składniki, które są jej potrzebne :slight_smile: Dlatego nawet jak ma się 20 lat można stosować kosmetyki 50+. Te składniki, które są naszej cerze potrzebne będą przez nią wykorzystywne :slight_smile:

No tak ale w jaki sposób krem 50+ zadziała prawidłowo u 20 latki? Obie skory wymagają innej pielęgnacji i innych składników aktywnych.
Co do Bio Oli stosuje go 2 razy dziennie plus wieczorem Cepan i efekty są już widoczne. Rozstępy ładnie się goją.

na wieczór wykonuje mały/delikatny masaż na palmersie, później jeszcze wklepuje oliwkę babydram i chodzę z brzuszkiem na wierzchu, rano wsmarowuje jedną pompke palmersa :slight_smile: jak na razie brak! odpukać w niemalowane :slight_smile:

Aleksandra, zazdroszczę :slight_smile: U mnie geny są jakie są :frowning:

Dziewczyny dzisiaj przyszedł wózek :slight_smile: Czekam na męża bo sama to nawet z pudełka nie mogę go wyciągnąć. Mam nadzieję, że wszystko będzie wyglądało jak na zdjęciu :-).

Kinga koniecznie fotkę dodaj :slight_smile: tak jak pisałam moja mama była cała w tygryska, pozostałości ma do dziś … geny?

Kinga pochwal się wózkiem koniecznie. Na pewno wygląda tak samo pięknie jak na zdjęciu

Ola, geny po tacie masz pewnie ;-). Ja miałam nadzieję, że będę miała właśnie po tacie ale akurat to złapałam po mamie :slight_smile:

Oczywiście dodam zdjęcie :slight_smile:

a mój tata jest bez zarzutu :stuck_out_tongue: o tym nie pomyślałam :smiley: z niecierpliwością czekam na fotkę :smiley:

Geny jeszcze można mieć po dziadkach :wink:
Mój bandziołek co prawda jeszcze bez rozstępów, ale od kilku dni mam tak napiętą skórę, że mi każdą żyłkę widać i mam uczucie że mi wybuchnie. Więc pewnie lada chwila mi się tygrysie pręgi pojawią :slight_smile:

Łapcie zdjęcia dziewczyny. Jedno trochę prześwietlone ale musi już tak być :slight_smile:

Super bryka :slight_smile: Podoba mi się :slight_smile:
A tak offtopowo dodam - to twoj maz na zdjeciu?

ale bryka! :smiley:

Ewa, a no wszedł w kadr bo montował coś jeszcze :smiley:

No świetna fura, extra kolory, rączka skórzana? No bajka bardzo mi się podoba. No i daszek super dużo zasłania.

w Naszym wózku jest tak że budka kładzie się aż do pokrowca gondoli, dodatkowo ma daszek i osłonkę UV, wbudowaną moskitierę, a z pokrowca gondoli jest jeszcze taka zakładka co można ją postawić i zamontować na sztorc do budki , w przypadku mega wiatru czy coś. Widać, że tatuś się wciela w rolę i dobrze :slight_smile:

To też macie super ochronę przed słońcem

Bardzo fajny wózeczek wyglada ma wygodny :slight_smile: