Ola, Ikea powinna Ci płacić za reklame :-D.
I przekonywanie, ze nie jest taka zła i ściganie klientów ;]
Ja akurat do mebli z Ikei też nie mam przekonania, tak samo jak do BRW. My właśnie mamy brw, a synkowi zainwestowaliśmy w Almer. Jakość wykonania i stabilność mebli nieporównywalna. Ale z drugiej strony już chyba minęły czasy, że meble kupuje się na 30 lat wiec z takimi z Ikei łatwiej się też rozstać
Poza tym wszystko inne z Ikei lubię. Nawet słomki tam kupuję
Racja , powinni zacząć mi za to płacić może bym się czegoś dorobiła
Dziewczyny jakiś czas temu zaczęłam stosować nowy specyfik. Kupiłam przypadkiem bo był na promocji w rosmanie. Chodzi o oliwke Lirene “będę mama ujędrniający olejek do ciała i biustu przeciw rozstepom”. Piszę że działa prewencyjnie ale też na te już istniejące rozstępy i powiem wam że jestem zadowolona. Zaraz na początku ciąży wyskoczyło mi kilka paskow na piersiach. Potem jak zaczęłam stosować ten olejek to nowe się nie pojawiły a i te już prawie poznikaly
Właśnie, ja kupiłam w Ikea ławę nieśmiertelnego lacka. Duża i szeroka. Już teoche niszczona, ale nie będzie szkoda wyrzucić. Ma póki co 4 lata, ale wymienimy jak dzieci podrosną, chyba że trzeba będzie wcześniej bo ją rozwalą
Ja do Liren nie mam zaufania akurat Poza tym, testują na zwierzętach.
MAM mam taki sam, ale biały, robi za stolik kawowy, albo do trzymania przeze mnie nóżek na podusi jak jestem przed lapkiem a co do liren, kiedyś jakąś próbkę czegoś tam miałam i dostałam uczulenia, więc nie dotykam się tego producenta.
Ola, oni mają właśnie produkty które uczulają. Kiedyś po ich kremie pod oczy płakałam cały dzień. Ogólnie składy tych produktów są okropne.
Na ogół sięgam po naturalne kosmetyki, nie testowane na zwierzętach. Niestety takich kolorówek jest jeszcze mało.
Kinga szukam naturalnego mydła w płynie, możesz coś polecić
W płynie będzie ciężej ale w kostce są rewelacyjne z Pszczelej Dolinki, pachną i wyglądają niesamowicie jedyna wada to nie imponująca wydajność.
Sztuka mydła też ma bardzo fajne propozycje. Oraz enklare.
Jeśli jednak zależy Ci na mydle w płynie to powinnaś polubić mydełka Yope
Kinga a co z Białym Jeleniem?
Tu już zdania są podzielone. Niektórzy chwalą ale niektórzy narzekają że wysusza. Ja jakoś nie jestem przekonana do ich kosmetyków ale przyznam, że nie używałam ich zbyt wielu więc nie jestem do końca obiektywna
no właśnie niby naturalne i bezpieczne, ale nie wiem jakoś nie mam odwagi , bo mam swoje wypróbowane i nie mam potrzeby zmieniać.
Znam to Mi się nawet opakowania nie podobają ;-). A jestem wzrokowcem więc opakowanie musi mnie przyciągać
Bio Oil. Ja smarowałam tym ale niestet i tak nie pomogło mam rozstępy na całym brzuchu ;(
ja to zaczęłam się smarować palmersem . ale jakoś mi sucho to jeszcze kapka oliwki z babydream i jest cudnie
Bio oil miałam przy pierwszej ciąży, przy drugiej palmers, obie ciąże z rozstępami: pierwsza na piersiach, druga wokół pępka
Co do mydła to jeszcze można spróbować mydła marsylskiego w płynie. Nie pachnie co prawda jak Yope, ale też jest godne uwagi.
Mnie tam Lirene nie uczula, więc jeśli ktoś nie ma wrażliwej skóry to polecam ten olejek