my z mężem 3 razy robiliśmy podchody do wyboru w końcu każde usiadło do swojego laptopa i wybrało
haha to samo
materiałów, kolorów, jest full! ciężko się zdecydować
Ola, a to jest pościel czy poszewki na poduchę i kołdrę?
cała pościel, osobno kupiłam prześcieradła w ikei, oczywiście bo gdzie ja mogłabym kupić. A i jeszcze mam taką ceratkę co ma nie przemakać
A polecacie jakieś stronki z gotowymi zestawami, bo szczerze się przyznam, że jest tego tyle, że jak mam usiąść i szukać to mogłoby mi życia zabraknąć
Ola nie dawaj ceratki bo sie dziecko będzie pocic
Aleksandra piękne te jeżyki
ta ceratka to się nazywa ochraniacz na materac o brak mózgu w dalszym ciągu
He he ja swoje gapiostwo zwalałam na ciążę, teraz nie mam na co
jeżyki przecudne :):) Nie martw się nie jesteś sama ah ta ciążą i hormony co się z nami dzieje :P:P chociaż moja niezdarność tylko spotęgowała bo była zawsze hihihi
ciąża ogłupia i to w stosunku do codzienności plus na tle rzeczy dla dziecka
Oj ogłupia Jeśli chodzi o gotowe zestawy to ja polecę allegro znów
Ola cały czas Ikea a ja zaraz tak z allegro zacznę
no znowu ikea każdy ma swojego bzika
Bo w ikei wszystko jest
Też lubię Ikea, ale jakoś dla dzie o to tylko jakieś pudło na zabawki kupiłam
akurat te z ikei gabarytowo były mi za duże żeby zmieścić między szafa a drzwiami i kupiłam śliczny przeźroczysty z miętową pokrywką wymierzony co do milimetra
Muszę się do tej Ikei wybrać w takim razie
Kinga koniecznie. Ja bardzo dużo rzeczy do kuchni kupiłam, do tego pufy, ławę, stoliczek. Można by długo wymieniać
To najpierw nazbieram trochę pieniędzy i dopiero się wybiorę na zakupy
My tez mamy meble z Ikei ostatnio stolik kawowy a wcześniej łóżko do sypialni takie z pojemnikiem na pościel bardzo jestem zadowolona. Ludzie mówią ze meble z Ikei to na chwile. Guzik bardzo fajnie mi się sprawują te które mam
Ola… ty z tą Ikeą to aż mnie zaczynasz przekonywać
Jak będziemy mieli własne mieszkanie do urządzenia to chyba się tam wybiorę serio