Smarować czy nie smarować o to jest pytanie

my z mężem 3 razy robiliśmy podchody do wyboru :stuck_out_tongue: w końcu każde usiadło do swojego laptopa i wybrało :stuck_out_tongue: haha to samo :slight_smile: materiałów, kolorów, jest full! ciężko się zdecydować :slight_smile:

Ola, a to jest pościel czy poszewki na poduchę i kołdrę?

cała pościel, osobno kupiłam prześcieradła w ikei, oczywiście bo gdzie ja mogłabym kupić. A i jeszcze mam taką ceratkę co ma nie przemakać :slight_smile:

A polecacie jakieś stronki z gotowymi zestawami, bo szczerze się przyznam, że jest tego tyle, że jak mam usiąść i szukać to mogłoby mi życia zabraknąć :slight_smile:

Ola nie dawaj ceratki bo sie dziecko będzie pocic

Aleksandra piękne te jeżyki

ta ceratka to się nazywa ochraniacz na materac o :stuck_out_tongue: brak mózgu w dalszym ciągu :frowning:

He he ja swoje gapiostwo zwalałam na ciążę, teraz nie mam na co :stuck_out_tongue:

jeżyki przecudne :):):slight_smile: Nie martw się nie jesteś sama ah ta ciążą i hormony co się z nami dzieje :P:P chociaż moja niezdarność tylko spotęgowała bo była zawsze hihihi

ciąża ogłupia :stuck_out_tongue: i to w stosunku do codzienności plus na tle rzeczy dla dziecka :stuck_out_tongue:

Oj ogłupia :slight_smile: Jeśli chodzi o gotowe zestawy to ja polecę allegro znów :slight_smile: Ola cały czas Ikea a ja zaraz tak z allegro zacznę :smiley:

no znowu ikea :smiley: każdy ma swojego bzika :slight_smile:

Bo w ikei wszystko jest :wink:

Też lubię Ikea, ale jakoś dla dzie o to tylko jakieś pudło na zabawki kupiłam

akurat te z ikei gabarytowo były mi za duże żeby zmieścić między szafa a drzwiami i kupiłam śliczny przeźroczysty z miętową pokrywką :smiley: wymierzony co do milimetra :slight_smile:

Muszę się do tej Ikei wybrać w takim razie :slight_smile:

Kinga koniecznie. Ja bardzo dużo rzeczy do kuchni kupiłam, do tego pufy, ławę, stoliczek. Można by długo wymieniać :wink:

To najpierw nazbieram trochę pieniędzy i dopiero się wybiorę na zakupy :slight_smile:

My tez mamy meble z Ikei :slight_smile: ostatnio stolik kawowy a wcześniej łóżko do sypialni takie z pojemnikiem na pościel bardzo jestem zadowolona. Ludzie mówią ze meble z Ikei to na chwile. Guzik bardzo fajnie mi się sprawują te które mam :slight_smile:

Ola… ty z tą Ikeą to aż mnie zaczynasz przekonywać :slight_smile:
Jak będziemy mieli własne mieszkanie do urządzenia to chyba się tam wybiorę serio :smiley: