Skuteczne sposoby na oszczędzanie

Żeby skorzystać- trzeba sobie przelać zaakceptowane już cashbacki na konto (funkcja BankTransfer- przynajmniej ja z takiej korzystam)  :)

Co do czekania- to różnie, czasem miesiąc, czasem nawet 5. Dlatego zawsze mówię, że to oszczędzanie dla cierpliwych :)

Ja robię mnóstwo zakupów przez Internet, więc dla mnie super opcja.

Na insta ostatnio o tym słyszałam ale ja zawsze zapomnę o używaniu takich aplikacji. Tak jak payback, potem sobie przypomnę po czasie że mogłam mieć już sporo punktów. 

A na tym lety to można na każdy sklep wchodzić i każde zakupy wliczyć czy mają określoną bazę stron?

Jest lista określonych sklepów, ale duża bardzo :) 

Allegro, CCC, Sinsay, SMYK, AliExpress, MediaExpert, Empik, Pysznepl, bonprix, born2be, taniaksiązka, auchan, biedronkahome, 4f, decathlon- i wiele, wiele innych :)

Jest na prawdę bardzo dużo sklepów warto sobie wejść i zobaczyć :)

Ja payback usunęłam. Tylko denerwowała ta aplikacja. Robiłam zakupy przez nią na laptopie i w telefonie i nic się nie policzyło. 

Na Lety się nalicza ;-) 

LetyShops też mamy ale szczerze to co kupię to sobie o niej przypomnę dopiero.. 

Ja często kupuje po prostu na promocjach rzeczy. Upatrze sobie coś z nowej kolekcji, czekam potem trochę albo więcej niż trochę hehe i kupuje. Ale to też trzeba śledzić i pamiętać o tym. I nie zawsze się uda trafić z rozmiarem np. 

Ja nigdy nie korzystałam z tej aplikacji. 

Ja korzystam z Lety... ale staram się też zwracać uwagę na promocje 🙂 

Nie korzystam z takich aplikacji :) Nawet tego nie znam :) Aplikacje mam ściągnięte do minimum bo nie lubię zbierania danych :) Korzystam z h&m i Reserved bo robię czasem zakupy przez aplikację :) No i Rossmann, bo dużo kupuję. Patrzę ogólnie po promocjach i wyprzedażach:)

Ja korzystam z polecenia 🙂

Sama najpierw muszę coś dobrze sprawdzić, żeby polecić dalej.

Ja c też nie mam takich aplikacji. Raczej przeglądam gazetki ze sklepu jak już coś potrzebuje

Wspomniałam o Lety bo korzystam- może Ktoś poczyta i się skusi :)

Poczytam

Ja tez korzystam z LetyShop. Wiecie, tu 20gr tu 1,50 zl i sie zbiera.
Sa tez specjalne akcje ze np za zakupy z sinsay otrzymuje sie 15% zwrotu.
Ja duzo kupuje przez internet, karma dla kotow, zwirek, allegro to chyba codziennie cos zamawiam, dodatkowo sinsay czy jakies rzeczy DIY z shein. Wystarxzy wejsc na aplikacje, wybrac sklep z listy i robisz zakupy jak na normalnej stronie. Musisz byc zalogowana.
Miesiecznie na spokojnie miedzy 50 a 100zl mam zwrotu. Niby nic, a jednak cos :slightly_smiling_face:
Jakby ktos mial jakies pytania to dawajcie, odpowiem o ile bede znala odpowiedz hahahah https://letyshops.com/pl/winwin?ww=29857741

Mamina ale ten cashback działa tylko jak kupujesz na stronie czy przez aplikację też? Ja mam goodie, ale dla mnie zupełnie się nie sprawdza, przez aplikację kupić nie mogę, a np często kupuję na Allegro, mam smarta, więc dostawy za darmo i to mi się bardziej opłaca, niz dostać zwrot i płacić za dostawy. Podobnie np. Sinsay, w aplikacji naliczane są pkt, które wymieniam na bony, co też jest bardziej opłacalne… I tak się zastanawiam, czy tylko ja nie umiem korzystać z tych cashback jak należy, a może za mało kupuję?! :wink:

Ja też na Allegro mam Smarta I jak wchodzę w aplikację letyshop to wybieram tam sklep i muszę się po prostu zalogować na swoje konto Allegro i normalnie Mam darmową dostawę ale również cashback

Ooo widzisz to w tym goodie nie pozwala na korzystanie z aplikacji… To może spróbuję następnym razem z Lety…

Chyba tez będę z tego korzystac

Mamina ale to jest zwrot środków na konto, czy jak to działa? Jestem zielona w tym temacie, jedyne z czego korzystam to payback, ale tu za punkty po prostu wymieniam na jakieś vouchery do sklepu typu allegro czy innego zarejestrowanego