Zwrot na konto letyshops, ale mozna wyplacqc do siebie na konto chyba jak sie uzbiera 40zl. Ja zawsze przelewam 50 hahha
I naprawde nie sadzilam ze to w ogole.dziala ale mi kolezanka powiedziala ze korzysta i ze to nie sciema( ja jestem z tych co bojq sie gdzies wpisywac takie dane jak nr konta) no i najpierw pomyślałam ze oj tu tylko 60gr , ale jak za miesiac mialam 60zl to szok. Tylko trzeba pamietac zeby przy każdych zakupach wchodzic przez ta aplikacje
Ooo to fajnie, że można wypłacić na swoje konto od jakiejś kwoty, bo właśnie tak jak mówisz, tu 60 Gr, tam złotówka i uzbiera się jakaś suma ![]()
Ja staram się najbardziej oszczędzać na codziennych zakupach spożywczych. Fajnie sprawdza się zrobienie listy zakupów- wtedy jeśli raz w tygodniu robimy z mężem duże zakupy jest mniejsza szansa, że kupimy coś niepotrzebnego. Do tego po prostu regularnie dokupujemy świeże pieczywo, warzywa i owoce. Najczęściej chodzimy do biedronki, a tam w poniedziałek i czwartek wchodzi Nowa gazetka, więc patrzymy co jest na promocji i jeśli coś wychodzi korzystnie, a i tak za jakiś czas będziemy tego potrzebować to robimy zapas.