Ja gdybym lubiła się opalać ,albo przynajmniej miałabym gdzie to nie widzę nic złego w opalaniu czy chodzeniu w stroju kąpielowym :)
Tez nie widzę w tym nic złego 🤷♀️🤪
Nago to trochę słabo. Zwłaszcza jak muszą inni na to patrzeć. A dzeciaki to już w ogóle. Chyba że mają gęsty żywopłot to spoko
W sumie może i racja
Ja nie mam nic przeciwko nagości ;) uważam , ze to naturalne. Jesteśmy nauczeni zeby się wstydzić nagości, ale dlaczego ? Skoro to jest naturalne. Oczywiście są to miejsca intymne, ale jezeli ktoś nie ma z tym problemu to ja tez go nie widzę ;)
Dla mnie mimo wszystko w stroju kąpielowym, a nago to spora różnica :)
No tak tak !
Ja nie byłabym zadowolona gdyby moje dzieci widzieli sąsiadów nago. W stroju kąpielowym ok czy bieliźnie. Chociaż jak widzę dużo osób wstydzi się chodzić po swojej działce w stroju kąpielowym... czy w bieliźnie.. jak dla mnie to nie ma różnicy;)
wiecie jak dla mnie to jednak ta intymność to sprawa indywidualna i jesli ktoś chce chodzić nago, to jednak sa do tego chyba plaże nudystów;) w domu niech sobie chodza ale żeby inni to widzieli? zwłaszcza dzieci? no to takie troche słabe;/
z drugiej strony są u siebie na posesji;( i tak niby są u siebie a jednak kazdy ich widzi ;) wiec moze warto by sobie te Jakuzi w jakiś sposób zabezpieczyć od gapiów
Zawsze można gęsty żywopłot nasadzic i problem z głowy :D ale faktycznie jest to dość niesmaczne
Uważam, że w stroju kąpielowym ok, ale nago to już trochę przesada ( zawsze mogą przy tym jacuzzi zrobić sobie coś gdzie mogą się rozebrać... ale są u siebie i w sumie mogą robić co chcą z drugiej strony;p
Dokładnie jak piszesz
No a ja krepuje się chodzić po podwórku w stroju kąpielowym albo w spodenkach i górnej części od stroju kąpielowego:D
Bet365 ma szczegółową stronę zakładów sportowych z ponad 60 dyscyplinami sportowymi, w tym polityką i wydarzeniami specjalnymi https://bets365.pl/. Bukmacher zapewnia graczom tysiące rynków na żywo i przedmeczowych z różnych lig/turniejów.
Ja u siebie bez problemu, ale jak się przeprowadzę do nowego domu to w obcym miejscu pewnie będę miała jakieś opory.
Idziemka w nowym domu to tym bardziej bez oporu bym chciała :D nikt cię nie zna więc luzzzz :)
;) u nas zarośniety teren;) wiec tak z drogi mało co widać;) a z tyłu działki nikt nie chodzi bo sie las( puszcza) tworzy;)
Aniss to przynajmniej macie prywatność i że tak powiem sąsiedzi wam do okien nie zaglądają. Coś w tym jest
Oo tak prywatnośc to coś wspaniałego. Teraz jest tyle domów albo bloków i to wszystko takie blisko obok siebie że Hej.
Tak najlepsze co może być