Sklep z ekologicznymi warzywami i owocami

Folia też ale super są te drabinki mi się bardzo podobają bo ładnie wygląda i fajnie można zagospodarować 

Zależy jaki duży ma cię ten balkon, ale myślę, że na inspiracjach w necie można to całkiem fajnie i dobrze zrobić. 

No właśnie wszystko zależy od przestrzeni która mamy do zagospodarowania ale każda się da urządzić jakos

Zależy od wielkości i do czego używa się balkonu. Jeżeli wywiesza się pranie to za dużo rzeczy nie postawi się.

czasami tylko trzeba dobrze to zagospodarować 

Ja miałam krotki czas balkon m2 i tam nawet nie było miejsca gdzie krzesła postawić jeżeli coś leżało jeszcze.. nie mówiąc o powieszeniu prania  ;)

My mamy 9m dlugosci na 1m szerkosci i tez ciezko mi go bylo zagospodarować.. 

Ja mam spory balkon ,ale zamknięty ;) Więc sprawdza się ok jeśli chodzi o przechowywanie roweru czy hulajnogi :D Mam stolik z krzesłami , komodę ;D I pranie latem również tam wieszam, albo daję mały basen dziewczynkom. Gorzej z kwiatami ,bo niestety na zamkniętym balkonie ciężko jakiekolwiek kwiaty utrzymać.

Mamuska to h nas podobbie z ta szerokoscia;( po pcielleniu budynku zrobil sie mega waski;( ledwo kratka sie miesci ale na parapecie mam bratki mini one pieknie wygladaja a nie zabieraja duzo miejsca;)

Kiedyś wynajmowaliśmy mieszkanie z ogromnym balkonem to rewelacja bo wszystko mieściło się.. suszarka do prania, krzesła ze stolikiem, kwiaty, lezak ;) chociaż mało gdzie są takie balkony

Mój balkon zimą to mam wrażenie ,że spełnia funkcję przechowalni :D Zimą tam nie siedzimy ,więc zwykle co nie potrzebne "na teraz" idzie na balkon. A na wiosnę wielkie sprzątanie i przygotowanie ,by móc tam usiąść z kawą ;)

Dużu balkon to fajna sprawa, można powiedzieć, że taki dodatkowy pokój:))

Mieszkając w bloku fajnie mieć duży balkon i wyjść posiedzieć z kawa czy poleżeć;) w domu to niekoniecznie bo i tak jest gdzie posiedzieć na świeżym powietrzu ;) 

balkon to mega plus wywiesić pranie czy chociazby jakiś kwiatek posadzić aby oko cieszyło;) co do opalania;) patrząc na dzisiejsze zabudowy gdzie sasiad sąsiad a z okna widzi co robi;) to tak moze nie koniecznie ;)

Ja i tak nie lubię się opalać :) Więc dla mnie nic straconego ;D:)

Ja lubię i kocem zasłaniałam barierki :D nawet na działce chodziłam w stroju kąpielowym i nie przejmowałam się co powiedzą sąsiedzi;) na plaży w końcu każdy tak chodzi ;)

Teraz to już chyba mało kto się przejmuje i robi tak jak mu wygodnie:P

Tez tak uwazam

no to u nas mamy nowych sąsiadów na przeciwko i tak dało sie odczuć ich żarciki na temat tych co mieszkaja na przeciwko;/ ale moze akurat tacy sasiedzi;) 

Jakiś czas temu wprowadzilo się do domu we wsi małżeństwo po 50tce. Mają jacuzzi nad garażem i wieczorem latem chodzą nago razem z inną parą. Przyznam, że nie chciałabym mieć takich sąsiadów ;)