Sesja z noworodkiem

Świetna pamiątka :slight_smile:

cudne zdjęcia Dziewczyny!

ja jestem zakochana zarówno w sesjach brxuszkowych jak i noworodkowych.

macie może jakieś sprawdzone namiary w Warszawie i okolicach?

ja robiłam u Joanny Sibilskiej w Atelier21 https://www.facebook.com/pages/Atelier21-Joanna-Sibilska/522338984485702?fref=ts w Józefosławiu sesja sprawna trwała godzinę pani Joasia dba aby maleństwo dobrze się czuło, jak trzeba robi przerwy polecam moja miała sesję już jako 3 miesięczna dzidzia i nie dało rady śpiących :wink:

U nas w szpitalu była fotograf (nic nie płaciliśmy ) super zdjęcia dobra jakość oto kilka z nich :slight_smile: A teraz na chrzciny ma sesję umówioną w plenerze z nami ponieważ dopiero będziemy brać ślub kościelny . A szpital super pamiątki nam dał każdemu jak pokazujemy to nie wierzą że tak dostaliśmy w szpitalu rejonowym .

1

1

1

Dziewczyny zazdroszczę piękna zdjęć, my nie mieliśmy profesjonalnej sesji, ale bardzo mi się one podobają i jak najbardziej jestem za, bo to piękna pamiątka na całe życie.

Moja trzecia córeczka miała robione takie sesje .Bardzo fajna pamiątka ,profesjonalny fotograf z podejściem do dziecka.Kiedy mała chciała jeść to jadła ,jak nie chciała przybrać jakiejś pozy to rezygnowaliśmy.Trzeba mieć dużą cierpliwość do takich zdjęć.

Dominikal - dzięki za ten namiar :wink: już się skontaktowałam i chyba skorzystam też z sesji brzuszkowej w tym samym miejscu!

Ja bardzo chciałabym zrobić synkowi takie zdjęcia profesjonalne i nawet chciałam ale tak mi z tym chodziło nie miałam kiedy i jednak nie robiliśmy :frowning: Mamy dużo zdjęć ale robione przeze mnie takie zwykle zdjęcia,ale zawsze coś i jakas pamiątka będzie :slight_smile: A tak bardzo chciałam tak lepsze zdjęcia zrobić to ale niestety…

ja bardzo chciałam, ale mój mąż nie bardzo chciał, bo to trochę kasy trzeba wydać i niestety nie robiliśmy dzieciom

Dziewczyny przeglądajcie ogłoszenia lokalne ponieważ ja już dwa razy widziałam ogłoszenie że za darmo ktoś zrobi sesję dziecka ponieważ potrzebuje zrobić własne port folio i w zamian za prawa autorskie do kilku zdjęć można zrobić dziecku fajne fotki.

szkoda że się na coś takiego nie natknęłam, bo pewnie bym skorzystała :slight_smile:

Ania tajne to gdzie znalazlas takie ogloszenia, tez bym chętnie skorzystala

O też bym sobie na takie ogłoszenie popatrzył i z tego skorzystała :slight_smile: Fajna pamiątka na całe życie :wink:

Strasznie podobają mi się te zdjęcia, my niestety nie mamy takich, ale parę dni temu natknęłam się na Olx. Fotograf poszukiwał mamy w ciąży,aby umówić się na darmową sesję ,mamy noszącej dziewczynkę ( nie wiem dlaczego akurat dziewczynkę) chciał za to mieć prawo do zdjęć, ale nie moge tegocoś odnaleźć, będę szukaćjak znajdę topodeślę wam linka

Dobra dziewczyny znalazłam

Fotograf jest chyba z małopolskiego,zgłaszać się brzuchatki nasze :slight_smile:

Dziewczyny jeszcze znalazłam darmowe usg 4d może, któreś z was sa z okolic Gliwic
http://europacentralna.eu/bezplatne-badania-usg-3d-4d-dla-kobiet-w-ciazy
albo z okolic Łodzi
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/bezplatne-badania-usg-i-usg-4d-w-ramach-akcji-szczesliwa,848334,art,t,id,tm.html

Bardzo chcę wykonać sesję zdjęciową naszemu maluszkowi gdy już będzie z nami. W domu też będziemy robić zdjęcia, pewnie będzie ich cała masa. Czy ktoś wie jaki jest koszt wykonania takiej sesji?

Kropka to badanie w Porcie było w zeszłym roku :stuck_out_tongue:

Zawsze byłam za takimi sesjami!! To mega pamiątka dla dziecka i rodziców…

My robiliśmy synkowi sesję, gdy miał 10 dni- przez większość czasu Mały spał. Na pewno trzeba zadbać przede wszystkim o komfort malca- o odpowiednią temperaturę pomieszczenia, jeśli chcemy go rozbierać, o to by dziecko było nakarmione i by fotograf był dobry- nie męczył dziecka kilka godzin i nie układał na siłę w konkretnej pozycji…
Nasza sesja trwała niecałą godzinę, pani fotograf była elastyczna jeśli chodzi o miejsce sesji (proponował albo wizytę u nas w domu, albo sesję u niej), synek nie płakał, zdjęcia wyszły dobrze i naturalnie, a my mamy pamiątkę :slight_smile:
W naszym przypadku koszt takiej sesji wyniósł 250 zł.