Świetna pamiątka
cudne zdjęcia Dziewczyny!
ja jestem zakochana zarówno w sesjach brxuszkowych jak i noworodkowych.
macie może jakieś sprawdzone namiary w Warszawie i okolicach?
ja robiłam u Joanny Sibilskiej w Atelier21 https://www.facebook.com/pages/Atelier21-Joanna-Sibilska/522338984485702?fref=ts w Józefosławiu sesja sprawna trwała godzinę pani Joasia dba aby maleństwo dobrze się czuło, jak trzeba robi przerwy polecam moja miała sesję już jako 3 miesięczna dzidzia i nie dało rady śpiących
U nas w szpitalu była fotograf (nic nie płaciliśmy ) super zdjęcia dobra jakość oto kilka z nich A teraz na chrzciny ma sesję umówioną w plenerze z nami ponieważ dopiero będziemy brać ślub kościelny . A szpital super pamiątki nam dał każdemu jak pokazujemy to nie wierzą że tak dostaliśmy w szpitalu rejonowym .
Dziewczyny zazdroszczę piękna zdjęć, my nie mieliśmy profesjonalnej sesji, ale bardzo mi się one podobają i jak najbardziej jestem za, bo to piękna pamiątka na całe życie.
Moja trzecia córeczka miała robione takie sesje .Bardzo fajna pamiątka ,profesjonalny fotograf z podejściem do dziecka.Kiedy mała chciała jeść to jadła ,jak nie chciała przybrać jakiejś pozy to rezygnowaliśmy.Trzeba mieć dużą cierpliwość do takich zdjęć.
Dominikal - dzięki za ten namiar już się skontaktowałam i chyba skorzystam też z sesji brzuszkowej w tym samym miejscu!
Ja bardzo chciałabym zrobić synkowi takie zdjęcia profesjonalne i nawet chciałam ale tak mi z tym chodziło nie miałam kiedy i jednak nie robiliśmy Mamy dużo zdjęć ale robione przeze mnie takie zwykle zdjęcia,ale zawsze coś i jakas pamiątka będzie
A tak bardzo chciałam tak lepsze zdjęcia zrobić to ale niestety…
ja bardzo chciałam, ale mój mąż nie bardzo chciał, bo to trochę kasy trzeba wydać i niestety nie robiliśmy dzieciom
Dziewczyny przeglądajcie ogłoszenia lokalne ponieważ ja już dwa razy widziałam ogłoszenie że za darmo ktoś zrobi sesję dziecka ponieważ potrzebuje zrobić własne port folio i w zamian za prawa autorskie do kilku zdjęć można zrobić dziecku fajne fotki.
szkoda że się na coś takiego nie natknęłam, bo pewnie bym skorzystała
Ania tajne to gdzie znalazlas takie ogloszenia, tez bym chętnie skorzystala
O też bym sobie na takie ogłoszenie popatrzył i z tego skorzystała Fajna pamiątka na całe życie
Strasznie podobają mi się te zdjęcia, my niestety nie mamy takich, ale parę dni temu natknęłam się na Olx. Fotograf poszukiwał mamy w ciąży,aby umówić się na darmową sesję ,mamy noszącej dziewczynkę ( nie wiem dlaczego akurat dziewczynkę) chciał za to mieć prawo do zdjęć, ale nie moge tegocoś odnaleźć, będę szukaćjak znajdę topodeślę wam linka
Dobra dziewczyny znalazłam
Fotograf jest chyba z małopolskiego,zgłaszać się brzuchatki nasze
Dziewczyny jeszcze znalazłam darmowe usg 4d może, któreś z was sa z okolic Gliwic
http://europacentralna.eu/bezplatne-badania-usg-3d-4d-dla-kobiet-w-ciazy
albo z okolic Łodzi
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/bezplatne-badania-usg-i-usg-4d-w-ramach-akcji-szczesliwa,848334,art,t,id,tm.html
Bardzo chcę wykonać sesję zdjęciową naszemu maluszkowi gdy już będzie z nami. W domu też będziemy robić zdjęcia, pewnie będzie ich cała masa. Czy ktoś wie jaki jest koszt wykonania takiej sesji?
Kropka to badanie w Porcie było w zeszłym roku
Zawsze byłam za takimi sesjami!! To mega pamiątka dla dziecka i rodziców…
My robiliśmy synkowi sesję, gdy miał 10 dni- przez większość czasu Mały spał. Na pewno trzeba zadbać przede wszystkim o komfort malca- o odpowiednią temperaturę pomieszczenia, jeśli chcemy go rozbierać, o to by dziecko było nakarmione i by fotograf był dobry- nie męczył dziecka kilka godzin i nie układał na siłę w konkretnej pozycji…
Nasza sesja trwała niecałą godzinę, pani fotograf była elastyczna jeśli chodzi o miejsce sesji (proponował albo wizytę u nas w domu, albo sesję u niej), synek nie płakał, zdjęcia wyszły dobrze i naturalnie, a my mamy pamiątkę
W naszym przypadku koszt takiej sesji wyniósł 250 zł.