Sesja z noworodkiem

Mamavan słodka jest ta Twoja dziewczyneczka i wiecie co ja chce mieć jeszcze córeczkę i tyle:)

Dziękuję dziewczyny :slight_smile:

maraczek80 - to bierz się do roboty heh :slight_smile:

świetne zdjęcia i cudowna mała modelka :slight_smile:

mamavan Jaś ma 8 miesięcy a ja po cesarskim cięciu:)

Ja nie robiłam sesji fotograficznej, ale widziałam u koleżanki zdjęcia wyglądają prześlicznie

maraczek80 - Ja też po CC ale przerwę robimy tak z 3-4 lata . Siostra moja też jest po CC jej córka ma 17 miesięcy a jest już w 19 tygodniu ciąży :stuck_out_tongue:

Mraczek80: Czas szybko leci, więc lada moment możecie się starać o córcię :slight_smile: Życzę Wam tego z całego serca :slight_smile:
A jak mąż się zapatruje na dzieciątko? Rozmawialiście o tym? :slight_smile:

My wygraliśmy sesję noworodkową. M.in.takie zdjęcia mamy:

[zdjęcia usunięte na życzenie użytkownika Redakcja LOVI]

polishgirlolga super zdjęcia :wink:
a jak przebiegała sesja zdjęciowa, czy nie była za bardzo mecząca dla Karolinki

polishgirlolga - na prawdę super zdjęcia

świetna pamiątka dziewczyny

śliczne zdjęcia :slight_smile:

Dzięki dziewczyny! Karolinka miała wtedy niespełna trzy tygodnie i jakoś specjalnie nie odczuła tej sesji. Smacznie sobie spała.

polishgirlolga zazdroszczę Ci

Ja sesję noworodkową robiłam, jak syn miał 18dni.
Ponoć do 3 tygodnia życia najlepiej robić.
Dziecko ma wtedy baaardzo mocny sen.
Upały były nieziemskie, więc nie było potrzebne nic oprócz cyca na przepojkę od mamy i fajna Pani fotograf :slight_smile:
Syn w 1,5 godziny miał cudną sesje. Byłam uprzedzona i powiedziałam, że w razie grymaszenia itd przerywamy sesję…

Piękna pamiątka, chociaż nie tania.
450zł- 20zdjęć na papierze i na płytce :slight_smile:

1

1

Dziewczyny piękne zdjęcia :slight_smile:

Super pamiątka, i bardzo fajnie zrobione zdjęcia:) Zdjecia to powoli mój konik ale trzeba się uczyć cały czas.

Nie robiłam małej profesjonalnej zdjęci jak była malutka, ale porobiłam sama zdjęcia. Teraz za to mała ma co jakiś czas robione sesje bo jej chrzestny otworzył studio foto. a mała jest jego ulubioną modelkom

1

Tereso śliczną masz córkę i zdjęcia również świetne :slight_smile:

My zrobiliśmy sesję swojemu synkowi i jesteśmy bardzo zadowoleni. Trawała około 2,5 godziny a efekt jest świetny. Zapłacilismy 200zł za 10 ujęć :slight_smile:

1

1