Sesja ciążowa

Mriee mi się bardzo te zdjęcia podobają , te z pleneru jest przecudne.

Narzeczony nie bardzo się palił do mojego pomysłu odnośnie sesji, ale już po stwierdził że miałam bardzo fajny pomysł:-)

Ma początku grudnia padał śnieg U nas:) ta sesja to "szybka piłka " rano o 7 wiadomość na lokalnej grupie ze jest poszukiwana dziewczyna na sesje plenetowa, więc napisałam czy może być w ciąży i sesja ciążowa. Facet się ucieszył, napisał i o 11 robiliśmy zdjęcia:D następnego dnia śnieg zniknął;)

Grabowskaala fajne te zdjęcia, takie Wasze i świetna pamiątka :slight_smile:
Marieee no to Ci sie super udało akurat trafić ^^

Ja zabukowałam sobie sesje na koniec marca :slight_smile: juz nie mogę doczekac sie efektow no i całego przebiegu :slight_smile:

agnieszka ja wlasnie namietnie szukam jakiegos fotografa u mnie w miescie zeby sie umowic :wink: tym razem nie odpuszczę , musze zrobic sesje i koniec ;)))
W czwartek usg zobaczymy czy reszta ciazy w domu, ale nawet jesli nie to na szybko sie umawiam z kims i robie chocby na drugi dzień żeby pozniej nie żałować jak ostatnio. Ale wtedy czekalam dlugo bo nie bylo qidac brzucha pozniej na to by wybrana fotografka otworzyla studio sobie bo byla zima bez sniegu, wiec plener kiepski i w koncu z dnia na dzien okazalo sie ze szpital i bylp .i mega przykro… teraz juz zapowiedziałam ze mige robic i juz ale chcialabym miec pamiątkę;))

Mariee piekna sesja i bardzo ładne zdjęcia <3
Grabowska super zdjęcia!
Dziewczyny warto robić sobie takie zdjecia w ciąży ja robiłam sama i trochę żałuje że nie poszłam do kogoś na sesje bo fajna pamiątka na całe zycie! :wink:

Grabowska, fajną pamiątkę będziecie mieć na lata :slight_smile:

Dziewczyny, które robiłyscie sesję ciązową w studio, rozwiejcie moje wątpliwosci. Czy te piękne dluuuuuugie suknie które maja na sobie kobiety z tych sesji są wlasnoscia fotografa? Czy trzeba samodzielnie wymyslic jakas stylizacje na czas robienia zdjęć?

Fotograf ma na stanie zawsze suknie body itp rzeczy tak samo dla brzuchatkow jak i ciuszki oraz gadzety dla dziecka :slight_smile: Tobie najprawdopodobniej zostanie tylko zabranie bielizny najlepiej czarnej i cielistej lub bialej :slight_smile: no i ewentualnie ciuszki inne jesli nie zechcesz tamtych :slight_smile:

agnieszko, dopytaj wprost fotografa o to jakimi materiałami dysponuje, abyś nie czuła się zawiedziona. Przejrzyj też ali, za kilka złotych możesz kupić piękne gadżety do sesji niemowlęcej. Cudeńka tam są jak na przykład skrzydełka, opaseczki.

Fotografka ma do mnie dzwonic kilka dni przed sesja wiec wtedy dopytam, ale chcialam juz wczesniej tak orientacyjnie wiedziec czy cos przygotoeac, na cos polowac.

Aga poogladaj jej portfolio po prostu. Ja sie nie spotkalam z tym by rodzic bral swoje ciuszki ;)) fotografka u której bylismy miala cala sciane 10metrowej dlugosci kocy kocykow, ubranek, czapeczek, caly koszyl malych misiaczkow, jakies delikatne otulacze kocykowe na prawde nie bylo sensu brac :slight_smile: jak jest juz dlugo na rynku to na bank ma spory zapas i wie najlepiej co dobrzewyglada na zdjeciach bo to tez wazna kwestia.
Zagadaj do niej juz teraz a nie kilka dni przed aby w razie czegoo miec czas ma.szukamie czegos.innego :slight_smile: ale wydsje mi sie ze nie bedzie potrzeby jesli to profesjonalistka :wink:

Zazwyczaj właśnie fotograf jest przygotowany, ale warto dopytać, jak będziesz sama sobie chciała coś stworzyć to na pewno też nie będzie problemu. Te gadżety dla maluszków bardzo mi się podobają, te zdjęcia wychodzą potem przeurocze.

Agnieszko najczęściej fotograf ma na stanie. Powiem Wam szczerze że mi nie do końca podoba się ta studyjna sceneria dla kobiet w ciąży np na święta itp. Taka trochę na jedno kopyto.
Mi się marzy sesją w plenerze taka bez zbędnych dodatków taka bliska natury.
Te wszystkie rekwizyty jakoś mnie nie przekonują

Evelin tez wolalabym plener ale niestety z terminami lutowo marcowymi i obecną pogoda u nas w wojewodztwie to raczej niewykonalne zrobic cos fajnego blisko natury:p chyba ze w blocie po pachy :stuck_out_tongue: bo tu ani śniegu ani.ladnego mrozu :confused: dlatego mimo ze wolalabym cos w szczerym polu czy na łące w promieniach slonca to coz musze zadowlic sie sesja w studio ew innym pomieszczeniu :wink:
Ale na pewno bez zbednych dodatkow czy gadzetow. Wystarcza mi moi panowie dwaj :smiley:

A więc poczekajcie na rodzinne sesje wiosenne, kiedy wszystko zacznie kwtinąć, jakiś sad, park, łąka <3 Ajjj rozmarzyłam się :slight_smile: Ja takową planuje :stuck_out_tongue:

Ja za chwilę 7 mc a chyba nie mam ani jednego takiego zdjęcia nawet prywatnego, nie dlatego, że nie chcę, ale jakoś tak wyszło. Znajoma, która jest fotografem namawia nas na sesję, ale nie jestem pewna, czy mi tak bardzo na tym zależy…

Ja akurat mam termin na koniec maja więc liczę na jakieś ładne zdjęcia w plenerze;) i amatorskie i jakieś bardziej profesjonalne

ja też termin druga połowa maja, ale znajoma powiedziała sesja tak gdzieś luty, marzec bo nie będziesz jeszcze taka gruba - nie ma to jak prawdziwa szczerość :stuck_out_tongue: