Dlatego mówię fajna jest taka hybryda mini drukarka. Wybierasz sobie jakie zdjęcia. Nawet taka drukarka jest właśnie x instamixa że wchodzi ten sam papier. Widziałam na Ali express
Też od tego zaczynaliśmy potem mazakami je kolorowała i wsadzała gdzie popadnie. Stąd był pomysł na tę mini drukarkę, a że te zdjęcia niestety ale po jakim czasie zaczynają się lekko wyginać to stwierdziłam żeby zamiast walać się byle gdzie to wkleimy do zeszytu. Wybrała sobie taki z Pepco ze sztywną okładką, a potem patrzę że to ma oznaczenie pamiętnik myślę bomba.
Często też córka prosiła mnie abyśmy drukowali zdjęcia podwójnie dla najlepszej przyjaciółki. To za jakiś czas i najlepszej przyjaciółce kupiliśmy właśnie pamiętnik z ulubionym motywem.
Ale to już nie to samo haha nie neguje, bo oczywiście ktoś może woleć właśnie taką drukarkę, ale ja jednak i tak jestem oddana instaxowi ![]()
![]()
Alemoja koleżanka ma właśnie drukarkę taką o jakieś mówisz i faktyczniebjest warta uwagi
Wiesz dlaczego w moim przypadku instax by się nie sprawdził bo wyobraź sobie jakby rzuciła się na to pięciolatka ile byś miała zmarnowanych klatek ![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha to na pewno ![]()
No nie ramki cyfrowe to nie to samo. Album to album . U mnie jest cała kolekcja albumów i kupuję te same z ekoskory żeby wszytkie na półce się mieściły wszystkie ![]()
Ja robiłam w ciąży ! A noworodkowa zrobiłam synkowi sama w domu bo jakieś tam pojęcie mam
Ja robię często sesję kiedyś robiłam sama córce tylko na dzień mamy zamawiałam sesję tak teraz mam fotografkę szwagierkę i nam robi sesję. Teraz będę chciała zrobić na dzień mamy taką sesję Z moimi dziećmi.
Niestety nie zrobiłam sesji i żałuję. Mamy piękne zdjęcia zrobione przez moją mamę. Nie wiem czy to kwestia zdjęć czy brzuszka, który dość późno „wybił”, więc na zdjęciach ciążowych ledwo co widać, że jestem w ciąży. Wydaje mi się, że jakbym robiła u profesjonalisty to nie byłoby tego aż tak widać.
No i uważam, że jest to na tyle wyjątkowy czas w życiu kobiety, że powinna to upamiętnić. Ja wiem, że ciąża to dużo wydatków i te 900 zł to dużo pieniędzy, ale na koniec dnia pieniądze się zarobi, a pamiątka będzie na całe życie.
Super pamiątka
ja w ciąży nie robiłam, ale teraz planuje sesje rodzinną i chce od razu zakupić w dużym formacie zdjęcia z sesji na ścianę ![]()
Ja wyszłam z tego samego założenia. Niby to koszt ale pamiątka na całe życie i ja sobie zrobiłam właśnie sesję ciążową z mężem
Ja miałam taki “problem” w pierwszej ciąży. Miałam bardzo mały brzuszek wręcz niewidoczny, a jak siadałam to mi się kompletnie zapadał. Ale fotografowie mają swoje triki
Oj tak ja żałowałam przy pierwszej ciąży że nie zrobiłam sesji sobie ciążowej ale w kolejnych ciążach już nie popełniłam tego błędu mam dwie piękne sesję, jedna taka naturalna w sumie a druga taka w pieknej tiulowej sukni… mam dwa duże albumy z sesji oraz zdjęć brzuszkowych co sama sobie robiłam lub mąż robił . Także pamiątka na całe życie.
Ja wybrałam panią fotograf po kosztach i zdjęcia były ok ale czasami widzę ładniejsze, teraz jakbym robiła to bym chyba dała nieco więcej by mieć nieco inne te zdjęcia.
Przy kolejnym zrobisz sobie sesję na wypasie. U mnie ostatnia sesja była taka jaką sobie wymyśliłam , chciałam w tiulowej sukience w lesie i przy okazji miałam przy stawie fajnie te zdjęcia wyszły.
No to ja miałam pierwszą w studiu a drugą przynajmniej miałam możliwość na dworze. Wiem że niektóre dziewczyny nawet ty robią sobie taką plenarną właśnie w zimie ale ja jakoś tego nie czuję.
Widziałam te w zimoie ale ja bym chyba zamarzła , jak Widziałam te zdjęcia w samej sukience. Niby fajnie ale bałabym się że się przeziebie
Ja największy brzuszek miałam w zimie i sesja w plenerze nie wchodziła w grę bo bym zamarzła. Ale też inne ubrania bym wzięła które jeszcze bardziej podkreśliły by ten ciążowy brzuszek
Podobno to tylko na dosłowną sekundę i pod spodem masz legginsy i ogólnie ocieplacze ale mnie to nie przekonuje
Mnie tak samo , ja jestem ogólnie zmarzluch a jeszcze w ciąży …ja znając życie zaraz mialabym problem z zatokami a tu żadnych efektownych leków nie można wtedy brać.