Sesja ciążową u fotografa

Ja badałam ślub w grudniu i też miałam pomysł na sesję zdjęciową w górach ale właśnie ze względu na zimno zdecydowałam się zrobić sesję na wiosnę :face_with_peeking_eye: jab w 0,3 sekundy zmarzła, nim bym się rozebrała :crazy_face:

Ja jako dziecko tak sobie załatwiłam zatoki że teraz wyjście nawet w taką pogodę na 5 minut bez czapki to później przez trzy tygodnie odchorowuję

No niestety zatoki tak jak w przypadku zapalenia pęcherza lubi wracać

1 polubienie

Ja w dzieciństwie tak samo i aby zbliza się wiosna zaczyna jesień zawsze mam problem z zatokami , nawet jak śpię w nocy to tylko na jedną stronę bo z drugiej odrazu mnie zatyka , do męża tyłkiem zawsze się odkrecam🤣

1 polubienie

Ja sesji ciążowej nie robiłam :slight_smile: ale teraz kupiłam synkowi taki strój i zrobiliśmy fotki :heart:

7 polubień

ja mam fajne zdjęcia właśnie jak są teraz te asfalty zalane drogą ( odbicie w wodzie) można zaszaleć :blush:

1 polubienie

jak dla mnie jest to mega przepłacone . fajnie jest mieć pamiątkę. żyjemy w takich czasach że można się pomalować, ładnie ubrać, cyknąć kilka fajnych fotek a później: witaj kumplu chatGPT :smiley:
wystarczy mu napisać żeby wyretuszował, wyostrzył, ewentualnie zmienił tło i wychodzą takie cudeńka :heart_eyes::heart_eyes:
osobiście polecam :slight_smile:

2 polubienia

ja mam takie :joy::heart_eyes:
i to jest to samo zdjęcie i przerobił tak ze dziecka nie poznaję

Używacie chata GPT w wersji płatnej czy darmowej?

Darmowej. Jedyny minus masz limit przerobionych zdjęć bodajże 5 czy 6.

2 polubienia

Yhy, wiem że promptów też masz limit

1 polubienie

O matko kompletnie inne dzieci

1 polubienie

ka używam w darmowej i jest super robi wszystko co ja chcę.
np chciałam kartki na roczek podobały mi się wzięłam szablon i żeby usunął znak wodny zmienił imie i datę :heart_eyes: wyszło jak bym to kupiła

@MamaMadzi wlasnie na Facebooku wyskakują zdjęcia przerabiane przez ludzi przy użyciu ChatGPT i są naprawdę rewelacyjne :smiling_face_with_three_hearts: jak z profesjonalnych sesji … chyba trzeba się podszkolić w tym temacie :crazy_face:

Kiedyś ktoś się ogłaszał że za 60 zł konus zrobi taką „sesje”

O matko, co za słodycz! :face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

A dla mnie to nie to samo jednak jest kompletnie inna różnica właśnie przy współpracy.

Ja niedługo wybieram się na sesję brzuszkowa i zastanawiam się czy lepiej studio czy plener :see_no_evil:

1 polubienie

Jejku teraz robi sie ciepło poszlabym w plener :heart_eyes:

1 polubienie

Jak będzie ładna pogoda to wiosenny plener będzie piękny! :star_struck::star_struck:

1 polubienie