Hej dziewczyny
czy robiłyście profesjonalne sesje ciążowe u fotografa? Jesli tak to czy jestescie zadowolone? Czy robilyscie tez makijaz i fryzury do sesji? Bardzo podobają mi sie takie zdjęcia ale cena jest wygórowana, do tego makijaz żeby jednak wygladac lepiej niz na codzień i wychodzi blisko 900zl
mocno sie wacham czy warto wydac tyle za parę zdjęć
Ja nie mialam w ciazy sesji ale za to po porodzie jak najbardziej
osobiscie wole wydac na sesje juz jak dziecko sie urodzi i miec pamiatke na lata a takie małe bobo na zdjęciach to sama słodycz ![]()
Ja będąc w ciąży miałam sesję ślubną i świąteczną, stricte ciążowej nie robiłam
Ja nie robiłam sesji jakoś nawet nie myślałam o tym chociaż teraz to w modzie, fajna pamiątka napewno ![]()
Ja dokładnie jak @ewelkar899_wp.pl - wole zrobić z dzieciątkiem po urodzeniu i najbardziej mi się podobają sesje w domu ![]()
Te wszystkie sesje ciążowe z sukniami, makijażami i zrobionymi włosami totalnej do mnie nie przemawiają i mi się po ludzku to niepodoba.
Miałam sesję ciążowe ale makijaż i włosy robiłam sama . Nie lubię takich zdjęć ale docelowo jestem zadowolona że je mam ![]()
Mialam sesje ciążową przy drugiej ciąży. Dostałam ją w prezencie od męża razem z sesją noworodkową.
Ale makijaz i fryzurę robiłam sama.
Bylam zadowolona bo to moja bardzo dobra znajoma i wiedziała co chcę.
Dodatkowo dostalam od niej w prezencie kilka ujęć tz fresh czyli do 48h po urodzeniu - jej marzeniem bylo fotografowac porod i dzien po, ale ja mialam cc wiec zaproponowalam tą dzien po ![]()
Uwazam ze to super pamiatka, choc faktycznie cena wysoka. No i nie lubie siebie widziec, wstydzilam sie itp.
Czesto taka sesje wlasnie dosyaje sie w prezencie np na baby shower ![]()
Ja miałam sesję ciążową natomiast makijaż i fryzurę robiłam sobie sama , zdjęcia to mega pamiątka robiłam dwie sesje brzuszkowe żałuję że nie robiłam sobie w pierwszej ciąży. Sesja noworodkowa również za nami i jak dla mnie to jest mega pamiątka i naprawdę warto ![]()
Nie mialam sesji ![]()
Sama jestem dla corek fotografką ![]()
![]()
Za to sesję na chrzciny i roczek juz miałam ![]()
Przepiękne zdjęcia ! ![]()
lubię oglądać takie wspomnienia
Piękna pamiątka
Super w tych sesjach jest tez to że fotograf ma suknie do wyboru a sama takich bym nie kupila tylko do zdjecia.
Nie miałam sesji nie jestem zwolenniczką zdjęć ze mną
To byly moje sukienki i pozniej obie sprzedalal na vinted
Ja dostałam sesję ciążową w prezencie razem z makijażem - super przeżycie! Była to dość naturalna sesja: biała koszula, jeansy.
Ty razem również została mi sprezentowana sesja ale zdecydowałam, że bedzie to już sesja po narodzinach maluszka. Makijaż i fryzurę będę robić sama ![]()
Ja robiłam sesję. Zależało mi na uwiecznieniu tego niezapomnianego okresu. Robiłam pod koniec II trymestru, żeby się jeszcze dobrze czuć a już było widać brzuszek ![]()
Ja miałam sesję ciążową i uważam, że to jest piękna pamiątka
Ale tak jak mówisz, dodając do tego fryzjera i kosmetyczkę to się już robi ładna kwota, dlatego ja makijaż i fryzurę robiłam sobie sama.
Ja ostatnio widziałam u Michała Meyera, że mieli sesję właśnie podczas porodu i zdjęcia o dziwo dla mnie, bo uważałam, że to zbyt intymne i że zdjęcia nie mogą wyjść ładne, to tu odwrotnie. Wyglądają cudownie! Widać na nich prawdziwe emocje, bez wymuszonych uśmiechów itp ![]()
![]()
Ja sukienkę do sesji kupiłam sobie na vintedzie tak mi się spodobała że musiałam kupić i chciałam w niej mieć sesję brzuszkową
Kupiłam ją za 120zl
Piekna idealna na sesje i ten kolor ![]()
Ja osobiście nie lubię takich zdj typu ciążowych , nie czułam też dobrze się w swoim ciele , wiadomo brzuszek dziecko w środku to mnie cieszyło . Ale po za tym czułam się taka ociężała było mi bardzo ciazko nie wyobrażam sobie się jescze wybierać do fotografa i pozować do zdj