Sesja ciążową u fotografa

Ale wolisz w formie fotoksiążek czy jednak zwykłych albumów?

Ja wolę zwykle albumy jakoś fotoksiążki do mnie nie przemawiają mimo, że mam kilka.

Wolę zamiast fotoksiążki kupić taki album jak jest w Action. Że do niego wklejasz zdjęcia do tego robię go w stylu scrap booka

1 polubienie

I fotoalbum jest fajny i zwykły też :crazy_face: ja na sesję zdjęciowa w plenerze wybrałam i album zwykły tradycyjny i fotoksiążek. Fotoksiazke zrobiłam tez dla teściów i rodziców moich :upside_down_face:

2 polubienia

Ja robiłam dla moich rodziców taki album scrapbooking i to naprawdę świetne rozwiązanie. Te albumy są tak wyjątkowe , piękne i zachwycająca. Także pamiątka genialna. Tylko trochę trzeba przy tym posiedzieć :confused:

1 polubienie

Ja też właśnie uwielbiam je w tym tradycyjnym wydaniu :heart_eyes: jednak wydrukowane zdjęcie to ma jednak taki specyficzny klimat i swój urok :star_struck: obejrzę zdjęcie w telefonie czy na komputerze ale jednak jak trzymam je w dłoni wydrukowane to jednak jest coś :smiley::smiling_face_with_three_hearts:

Kochana ja tak samo , u mnie dzieci mają swoje albumy i tam wkladam ich zdjęcia. Nie lubie oglądać na cyfrowych wyswietlaczach . Po za tym nie chce mi się specjalnie laptopa uruchamiać a album zawsze się wyjmie kiedy się chcę i można przeglądać . Miama nie robiła zdjęć i albumów z dzieciństwa mam tylko kilka zdjęć. Za to ja dzieciom pstrykam pełno i nagrywam filmiki.

1 polubienie

Ja tak samo nie lubię fotoksiążek wole standardowe albumy

To prawda cierpliwość i pomysł tom podstawa. To moja starsza ma teraz pamiętnik. Tylko w pamiętniku nie ma tekstów, bo to 5 latka. Tylko kupiłam z Xiaomi mini drukarkę co drukuje kolorowe zdjęcia w stylu instamixa i właśnie wkleja tam zdjęcia ja jej piszę z jakiej okazji było to zdjęcie i dokleja jakieś naklejki czy koraliki

1 polubienie

Niby są te ramki cyfrowe, że możesz wrzucić i zapętlają się zdjęcia, ale dla mnie to nie to samo

bardzo super pamiątka ja żałuję że nie chciałam mieć sesji ciążowej i noworodkowej
bo chciałam mieć zdjęcia naturalne

Ale to słodkie. Fajny pomysł.

kradnę pomyśl
wlady do instaxa są drogie 20 zdjęć za około 70 zł

Mi szkoda było zużyć tych wkładów bo są drogie i jak ostatnio chciałam zrobić zdjęcia to 2 opakowania wkładów były przeterminowane :see_no_evil: nawet nie wiedziałam że mają datę ważności

1 polubienie

o matko :pensive: i jak wtedy wyglądały te zdjęcia?
właśnie a te zdjęcia są na zawsze czy się konczy ich widoczność?

Niestety były prześwietlone i kolor mocno się zmienił. Ogólnie te zdjęcia są na szczęście na zawsze, nie kończy się ich żywot jak je się zrobi przed upływem ważności wkładów. Ogólnie to w życiu nie pomyślałabym że wkłady mogą mieć datę ważności

No to tutaj ceny są podobne do tych zdjęć,ale przynajmniej masz pewność, że zdjęcie jest dobrze zrobione a nie ktoś coś źle zrobił - prześwietlił itp

1 polubienie

Ja byłam pewna że nie da się instaxem zrobić niewyraźnych zdjęć ale jak mąż robi to każde niewyraźne :see_no_evil:

Ja natomiast rzadko kiedy zrobię wyraźne hahah :joy::joy: ale uwielbiam mimo wszystko zdjęcia z instaxa, nawet jeśli drogie, to są dla mnie takie unikatowe

1 polubienie

Ciekawe co piszesz, w życiu bym nie pomyślała że wkłady maj ważność i robienie zdjęć po terminie ważności powoduje zmiany w kolorze zdjęć. Człowiek się stale uczy

Nie dość że tyle kasy to kosztuje to jeszcze trzeba datę ważności weryfikować? Szok. Dobrze że piszesz, bo nigdy nie zwracałam na to uwagi.

1 polubienie

Też bardzo fajny pomysł , my kupiliśmy córce taką mini drukarkę do zdjęć , ale z biedronki. I tam zdjęcia wyglądają jak wydrukowane paragony :frowning:
Ale wasz pomysł genialny