Sesja ciążową u fotografa

Moja koleżanka ich używa i jest niesamowicie zadowolona. Ja tego nie ogarnęłam :wink:

A sesje walentynkowe planujecie ? :heart: tak przeglądam inspiracje na Pinterescie i przy niewielkich nakładach (balony, serduszka z papieru, czerwone rekwizyty) można wyczarować super pamiątkę :heart:

2 polubienia

Ja nie planuję. Nie lubię sesji to nie dla mnie. Ja osobiście nie nawidze zdjęć siebie i mam ich bardzooo mało. Wolę zdjęcia takie z nienacka niż pozowane jak już

No piekne sa te walentynkowe sesje :wink: kiedys probowalam zrobic synkowi , kupilam balon misia, jego ubralam w misowy komplet, ile sie natrudziłam zeby mu zrobic fajne zdjecie nie pytajcie :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

Zainspirowałaś mnie. A jakby coś to teraz w dobie chatgpt naprawdę można fajne rzeczy zrobić

Tak, to prawda :smiling_face: często przeglądam zdjęcia na grupie do przerabiania przez Al :stuck_out_tongue_winking_eye: zwykłe zdjęcie a później przerobione jak z profesjonalnej sesji :hear_no_evil::heart:

Urocze takie foteczki :star_struck: pomyślimy może zrobimy jakieś zdjęcie tematyczne, ale na pewno nie jako sesja typowa profesjonalna, tylko tak amatorsko w domku,.może jakieś serduszkowe balony czy dekoracje zrobimy i być może coś się uda zrobić na pamiątkę :star_struck:

No fajny pomysł ale zapewne kosztowny :face_with_peeking_eye: a przy małym dziecku i wymagający :crazy_face:

Ale to samemu można a potem trochę bawisz się aby podrasować

Na bank zrobię jakąś taką sesję synkowi, ale my z mężem nie planujemy, osobiście nie lubimy takich sesji :see_no_evil::grinning:

Ja zdecydowanie wolę takie naturalne zdjęcia, najlepiej niepozowane :slight_smile: nie przemawiają do mnie sesje zdjęciowe, wyjątkiem jest ślub gdzie zrobiliśmy sobie zdjęcia w plenerze ale nie były one przesadnie pozowane. Chociaż jak widzę cudze zdjęcia z sesji to mi się podobają, ale to zdecydowanie nie mój klimat

Ciekawy pomysł :slight_smile: ale raczej nie zrobiłabym sesji z maluchem specjalnie z okazji walentynek, chyba że przypadłoby to na okres noworodkowy to może wtedy jak najbardziej :slight_smile:

Ja się nie zdecydowałam na sesję noworodkową jakoś tak ten pierwszy miesiąc po urodzeniu był szalony i jakoś tak te układanie dziecka do sesji mnie nie przekonuje chodź pamiątka była by piękna.

Hahahah fota z nienacka to dopiero można wyjść jak straszydło na zdjęciu hahahha więc ja już wolę wiedziec jak mi ktoś robi fote.
Ale w sumie z niemacka można siebie zobavzyc jak się faktycznie wygląda na codzień :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Ale słodkie, ja bym chciała mojej takie zdjęcia porobić ale nawet te z plakietkami miesięcznymi to jest jakiś koszmar i na 10 zrobionych 1 jest w miarę, muszę pomyśleć czy profesjonalny fotograf nie słaby bardziej rady

Powiem tak jest to nie lada wyzwanie bo widzę jak moja znajoma pracuje jako fotograf i robi te sesje roczkowe i w żłobkach to oj dzieciaki to żywią naprawdę trzeba to lubić.
Ja ogólnie bardzo lubię zdjęcia. Profesjonalne sesje są bardzo fajne jeżeli umie się je robić.
Ja np. kocham sesję noworodkową, którą zrobiliśmy małej bo najwięcej zdjęć jest dziewczyn wspólnie. Też ujęcia całej naszej 4. Czy właśnie jak mała jest na rękach męża. Po prostu się rozpływam i tylko po każdej sesji aktualizuję tapetę :wink:

@Anetteso_gmail.com Ja bardzo lubię robić zdjęcia dzieciaczkom :heart: właśnie u siebie w pracy robię dwa lata temu wymyśliłam sesję okazjonalne (bożonarodzeniową, wielkanocną i na Dzień Rodziny) :camera_flash: Rodzice są zachwyceni, bo mają fajną pamiątkę, ja mam mnóstwo frajdy a dzieciaki chętnie pozują :heart: w tym roku byłam już na L4 przed Bożym Narodzeniem to koleżanki mnie zastąpiły, ale stwierdziły ze na Wielkanocną ściągają mnie z macierzyńskiego bo dawno się tak nie namęczyły :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Bo naprawdę do zdjęć przede wszystkim dzieci to trzeba mieć talent cierpliwość i jakąś taką umiejętność współpracy. To jest rodzaj magii bo to się ma albo się tego nie ma

2 polubienia

Ja tak samo uwielbiam robić zdjecia dzieciaczkom, kupuję na vintedzie różne stroje i ubieram w nie dzieci zrobię fotki i później sprzedaję spowrotem . Dzieci mają fajne zdjecia na pamiątkę :blush:

2 polubienia

@Mama03 no dla mnie zdjęcia to też wspaniała pamiątka, ja jeszcze starej daty to muszę mieć dodatkowo wydrukowane :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie