Long4lashes to cudo, zrobił mi piękny wachlarz z rzęs
niestety w jego składzie jest Bimatoprost który nie jest do końca bezpieczny i może powodować min. pogorszenie wzoru od kiedy to wiem to niestety już po tą odżywkę nie sięgam
Niestety u mnie się sprawdziła tylko w momencie stosowania, po odstawieniu efektów żadnych. A kosztuje jednak też całkiem sporo
Ja też jak kiedyś stosowałam i super były po niej rzęsy ale jak odstawiłam to zaczęły wypadać.
To raczej chyba normalna reakcja po odstawieniu jakiejkolwiek odżywki
po prostu wypadają te “stare” aby na ich miejscu pojawiły się nowe. Każdy włos czy rzęsa ma swój limit życia ![]()
Dokladnie no ja odstawiłam na czas ciąży i także wypadały mi ale jak zaczęłam stosować od nowa to znów mam piekne rzęsy ![]()
Mi w pierwszej ciąży udało się taką sesję zrobić jako część portfolio fotografa za darmo — i była to piękna pamiątka, do której wracam z ogromną czułością
Makijaż robiłam u dziewczyny z bloku, choć nie był to najlepszy pomysł, to Photoshop dał radę z tym nietrafionym make up.
W drugiej ciąży jednak nie czułam się komfortowo w swoim ciele, nie miałam na to ochoty i zwyczajnie odpuściłam — i to jest też całkiem normalne.
Ale mimo wszystko, za każdym razem gdy patrzę na tamte zdjęcia, myślę, że naprawdę warto mieć taką pamiątkę, jeśli czujesz, że Cię to cieszy ![]()
Zdecydowalam sie na sesję i zobaczymy jakie efekty będą ![]()
Super daj znać czy jesteś zadowolona ![]()
Na pewno będziesz zadowolona ![]()
Hej! To cudowna pamiątka! I chyba nigdy nie miałam tak pięknej cery jak w ciąży xd aż żal było tego nie uwiecznić ![]()
![]()
Poszukaj na spottetach młodych fotografów którzy mogą za darmo zrobić sesję albo po taniości. Korzyść dla dwóch stron. Przy okazji zobaczysz w tedy czy chcesz coś takiego plus już będziesz mieć jakąś pamiątkę.
Osobiście zrobiłam sobie taką sesję właśnie z taką osobą. Na luzie i już wiem, że to było najlepsze rozwiązanie. Dużo ujęć, a zdj mogę sobie same edytować jak mi pasuje.
Ja w pierwszej ciąży miałam sesję zdjęciową zrobiona przez moją koleżankę, początkująca fotografkę. Byliśmy jej pierwsza para i nasze zdjęcia posłużyły jej do portfolio, dlatego tę sesję mieliśmy za darmo. W drugiej ciąży mieliśmy się umówić na sesję, ale trochę to odciagalismy. A mój brat z dziewczyną robią zdjęcia po szkołach, mieli ładne tło to zrobili nam sesję. Także jakoś zawsze udało się uchwycić ten brzuszek ![]()
Najważniejsze , że macie pamiątkę
ja nigdy nie miałam sesji typowo ciążowej u fotografa. Jedynie mąż robił mi zdjęcie każdego miesiąca - stałam w tej samej pozycji i było fajnie widać jak brzuszek rósł ![]()
Ale fajnie, to świetna pamiątka! Widziałam na Instagramie tego typu sesje i bardzo mi się podoba
następnym razem może się zmotywuje do tego ![]()
Widziałam na fb takie fotki. Fajna sprawa
To jest super, obiecałam sobie że też będę tak robić. Robiłam pierwsze 2 msc ![]()
![]()
Mój mąż zawsze mi przypominał i stawiam do tego zdjęcia
fajnie widać taką różnicę , pierwszy miesiąc i ostatni . Ogólnie każdego miesiąca widać lekką zmianę brzucha. Nawet ta ciemna kreska coraz bardziej widoczna na brzuchu.
No ja też chciałam ale potem się to jakoś rozmyło ![]()
Miałam, super sprawa ![]()
Chciałabym takich spróbować, ale boję się, że swoje powyrywam