Sesja ciążową u fotografa

Long4lashes to cudo, zrobił mi piękny wachlarz z rzęs :heart: niestety w jego składzie jest Bimatoprost który nie jest do końca bezpieczny i może powodować min. pogorszenie wzoru od kiedy to wiem to niestety już po tą odżywkę nie sięgam

Niestety u mnie się sprawdziła tylko w momencie stosowania, po odstawieniu efektów żadnych. A kosztuje jednak też całkiem sporo

Ja też jak kiedyś stosowałam i super były po niej rzęsy ale jak odstawiłam to zaczęły wypadać.

To raczej chyba normalna reakcja po odstawieniu jakiejkolwiek odżywki :slight_smile: po prostu wypadają te “stare” aby na ich miejscu pojawiły się nowe. Każdy włos czy rzęsa ma swój limit życia :smiley:

Dokladnie no ja odstawiłam na czas ciąży i także wypadały mi ale jak zaczęłam stosować od nowa to znów mam piekne rzęsy :blush:

Mi w pierwszej ciąży udało się taką sesję zrobić jako część portfolio fotografa za darmo — i była to piękna pamiątka, do której wracam z ogromną czułością :white_heart: Makijaż robiłam u dziewczyny z bloku, choć nie był to najlepszy pomysł, to Photoshop dał radę z tym nietrafionym make up.

W drugiej ciąży jednak nie czułam się komfortowo w swoim ciele, nie miałam na to ochoty i zwyczajnie odpuściłam — i to jest też całkiem normalne.

Ale mimo wszystko, za każdym razem gdy patrzę na tamte zdjęcia, myślę, że naprawdę warto mieć taką pamiątkę, jeśli czujesz, że Cię to cieszy :sparkles:

Zdecydowalam sie na sesję i zobaczymy jakie efekty będą :blush:

1 polubienie

Super daj znać czy jesteś zadowolona :slight_smile:

Na pewno będziesz zadowolona :wink:

Hej! To cudowna pamiątka! I chyba nigdy nie miałam tak pięknej cery jak w ciąży xd aż żal było tego nie uwiecznić :rofl::sweat_smile:

Poszukaj na spottetach młodych fotografów którzy mogą za darmo zrobić sesję albo po taniości. Korzyść dla dwóch stron. Przy okazji zobaczysz w tedy czy chcesz coś takiego plus już będziesz mieć jakąś pamiątkę.
Osobiście zrobiłam sobie taką sesję właśnie z taką osobą. Na luzie i już wiem, że to było najlepsze rozwiązanie. Dużo ujęć, a zdj mogę sobie same edytować jak mi pasuje.

Ja w pierwszej ciąży miałam sesję zdjęciową zrobiona przez moją koleżankę, początkująca fotografkę. Byliśmy jej pierwsza para i nasze zdjęcia posłużyły jej do portfolio, dlatego tę sesję mieliśmy za darmo. W drugiej ciąży mieliśmy się umówić na sesję, ale trochę to odciagalismy. A mój brat z dziewczyną robią zdjęcia po szkołach, mieli ładne tło to zrobili nam sesję. Także jakoś zawsze udało się uchwycić ten brzuszek :slight_smile:

Najważniejsze , że macie pamiątkę :slight_smile: ja nigdy nie miałam sesji typowo ciążowej u fotografa. Jedynie mąż robił mi zdjęcie każdego miesiąca - stałam w tej samej pozycji i było fajnie widać jak brzuszek rósł :wink:

2 polubienia

Ale fajnie, to świetna pamiątka! Widziałam na Instagramie tego typu sesje i bardzo mi się podoba :blush: następnym razem może się zmotywuje do tego :joy:

Widziałam na fb takie fotki. Fajna sprawa

To jest super, obiecałam sobie że też będę tak robić. Robiłam pierwsze 2 msc :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Mój mąż zawsze mi przypominał i stawiam do tego zdjęcia :see_no_evil: fajnie widać taką różnicę , pierwszy miesiąc i ostatni . Ogólnie każdego miesiąca widać lekką zmianę brzucha. Nawet ta ciemna kreska coraz bardziej widoczna na brzuchu.

1 polubienie

No ja też chciałam ale potem się to jakoś rozmyło :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Miałam, super sprawa :crazy_face:

Chciałabym takich spróbować, ale boję się, że swoje powyrywam