Fajnie by było jak by można było je trzymać dłużej niestety ale one są do pierwszego zmycia ![]()
Mi takie rzęsy też się trzymają jeden dzien, ale ja też używam eyelinera który codziennie muszę zmyć więc się nawet nie liczyłam się z tym, że któryś z drogeryjnych klejów do rzęs to wytrzyma ![]()
Jak chcecie coś trwalszego to - kępki bondingowe, ale one już są zdecydowanie droższe ![]()
Niestety nie da rady żeby zostały dłużej, ten klej jest na tyle delikatny, że zmywają się płynem do demakijażu bez większych trudności
piękny dają efekt, ale jak u Kopciuszka, czar szybko znika ![]()
Powinny się zmyć za pierwszym razem i nieodpowiedzialne jest zostawianie ich, bo są po prostu siedliskiem bakterii
powinno się je ściągać razem z demakijażem
Dokładnie trzeba zmywać bo jeśli będziemy pozostawiać jakiekolwiek resztki na rzesach czy to tusz czy klej od rzęs niestety obciążymy nasze rzęsy nadmiernie i będą nam wypadać włoski.
Ja zrobiłam po prostu wieczorną toaletę i wszystkie się zmyły. Ale mam kumpelę która robi sobie sztuczne rzęsy i ma je przez dłuższy czas…… to może być fajne
Generalnie różnica między kępkami, które zakładane są do makijażu, a tymi, które są zakładane „na stałe” jest duża. Jest też użyty inny klej. Jak już ma się założone rzęsy, to trzeba o nie dbać, myć, są do nich nawet specjalne szampony, ale te jednorazowe po prostu takiego zabiegu nie wytrzymają, a zostawione na dłużej są siedliskiem bakterii
Tak tak, to normalne, ten klej jest taki że właśnie przy klasycznej wieczornej toalecie zmywa się i kępki się odczepiają
a te na dłuższy czas do jest takie długotrwałe przedłużenie, nie klejone na linie rzęs tylko przyczepianie do włosków, klej który wytrzymuje mycie, moczenie
takie rzęsy to na spokojnie byś mogła miec około miesiąca ![]()
Oj tak ja robię i polecam !
A nie niszczą się rzęsy od tego kleju?
Zależy na jaką stylistkę trafisz. Jesli nałoży ci kleju za dużo, albo poskleja naturalne rzęsy, to może ci zniszczyć
Ja zawsze się bałam efektu jak te rzęsy zaczynają wypadać
wtedy są takie dziury że niefajnie to wyglada a jak jeszcze nie ma się czasu żeby je uzupełnić ![]()
Też się tego obawiam , i boję się że też stracę własne mi powypadają ja nigdy tych na dluzej rzęs jeszcze nie zakładałam chociaż bardzo mi się podoba jak ktoś ma
Ja zalozylam chyba 3 razy, efekt ładny ale dla mnie krótko bo po 3 tygodniach wypadały i takie dziury się robily plus moje rzęsy sie połamały i zrobily krótkie. Przy zalozeniu tez troche piekły oczy.
No wlasnie ja mam wrażliwe oczy i by mi zaraz pewnie cały czas łzawiły. I były by czerwone ![]()
Może masz uczulenie na klej, skoro Cię piekły. A może po prostu lekko cię podrażnił
Jeśli zrobi się to nieprofesjonalnie, to dziury są mocno widoczne. Takie rzęsy siebuzupelnia co 3/4 tygodnie, bo tak też rosną twoje naturalne rzęsy, więc to normalne, że po takim czasie coś wypadnie. Rok nosiłam sztuczne rzęsy i tylko raz miałam takie naprawdę duże ubytki
Prawdopodobnie cos nie spasowało
Ja jednak wolę odżywki typu rewitalasch czy long4lashes dzięki nim ma fjnie długie rzęsy bez koniecznosci uzupełniania co 3 tygodnie. Ja jestem bardzo zadowolona z efektów. Mam swoje naturalnie dlugie rzęsy a po odżywce to Już wogule ![]()
Kiedys zastanawialam sie czy warto kupic tą long4lashes, jak polcasz to sprobuje. Mialam inna chyba z eveline i nie widziałam efektów