Sesja ciążową u fotografa

Jak sobie składy porównywałam to vitapil mama ma bardzo dobry skład , tak samo falvit mama . Ogólnie z tym dopiskiem mama składy są zawsze bogatsze , tylko to musisz stosować min 3 msc żeby jakikolwiek efekt był widoczny . Do tego świetna jest wcierka o ta żeby to razem stosować

O dzięki za polecenie :blush:

1 polubienie

Ja aktualnie je biorę , i póki co biorę tylko 2 tygodnie to efektów jeszcze żadnych nie widać

To takie minimum 3 msc , żeby te cebulki miały szansę nabrać tych substancji :face_holding_back_tears::innocent: to jest długi proces ale warty

@Karolinnna pracowała w aptece to dużo może nam podpowiedzieć :smiling_face_with_three_hearts:

Hahah może bez przesady :joy::joy::sweat_smile: tak tylko co sobie przypomnę to powiem :sweat_smile: baby Brain mam konkretny

O to tez dobrze wiedzieć bo ja czasami rezygnuje po miesiacu czy dwóch jak nie widze efektow

1 polubienie

Ja w sumie też :see_no_evil: ale staram się już nie zmieniać tak często albo nie rezygnować

1 polubienie

Jej właśnie ale to ogólnie potrafi być wyzwaniem

Ooo no to super będę pamiętać :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::wink::wink:

I matko takie drogowy są sesje zdjęciowe?? Pamiątka super ale ja bym tyle nie dała :wink: mi dużo zdjęć robiła siostra lub mąż , co prawda nzadko je oglądam ale czasem obejrzę z dziećmi;) i tyle :wink: to już zależy kto jak już stoi finansowo, prędzej bym poszła na jakąś sesje ale już z zzieciątkiem;) ale mam 3 dzieci i nigdy nie robiłam żadnej sesji zdjęciowej, często robilam sobie sama lub ktoś mi robił;)

Taka profesjonalna sesja to jest totalnie co innego. I sama widzę, że jest fenomenalna różnica

1 polubienie

Zgadzam sie. Sama się dlugo wahalam czy wydac takie pieniadze i jednak się zdecydowalam na sesje w ciazy i pozniej drugą z noworodkiem bo uznalam że takie chwile przeciez nie beda sie powtarzac ciagle. Zdjecia są piekne, w domu nie uzyskalabym takiego efektu. Zwlaszcza ta sesja z bobasem wyszla slicznie, są zdjecia zblizeniowe na malucha, super efekt :blush:

2 polubienia

Ceny są wysokie za sesję to prawda ale samemu się takich nie zrobi. I wiadomo zdjęcia z sesji są tak ładne, że najczęściej się je wywołuje i daje w ramki a takie normalnie zrobione robimy na codzień i nie robią już takiego wrażenia .

1 polubienie

No to prawda ale tak naprawdę rzadko ogląda się te zdjęcia ja mam w telefonie z 3tys zdjęć prawie i nie mam kiedy tego wywołać :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja też… jakoś nigdy nie mogę na to znaleść czasu

Polecam aplikację Empik foto , jakość bardzo fajna zjdjec , realizacja szybciutka cena cudna do tego jeszcze kod rabatowy jest tam dość często :sweat_smile::joy:

Ja od 2 lat robie albumy książkowe. Raz na rok przeglądam te setki zdjęć z telefonu i wybieram kolo 100 które trafiają do albumu. U mnie ten pomysl sie sprawdza, mamy takie podsymoeanie roku wywolane i wlasnie jako ksiazka a nie same zdjecia które wrzuca sie do albumu.

Oo albumy są super , trochę żałuję że dopiero w tamtym roku się za nie wzięłam :persevere:

Ale żeby zrobić takie zdjęcia to są naprawdę godziny fenomenalnych szkoleń. Czasami możesz się załapać na warsztaty. Wtedy potrafi być nawet taka sesja darmowa. Akurat w moim przypadku jeżeli chodzi o młodszą córkę to moja fotograf dobrze wiedziała że mała się urodziła i sama robiła warsztaty dla uczennic to napisała czy nie jestem zainteresowana