Sesja ciążową u fotografa

No muszę zapytać o próbki bo ja nie wszystko mogę używać bo zaraz mnie piecze skóra i jestem czerwona

1 polubienie

No to podobnie jak moja szwagierka, nie może kupować tych produktów z rossmana tylko typowo apteczne jakieś cerave cetaphil itp

Dlatego ciężko coś kupić do mojej cery :confused: muszę iść po te próbki , bo najgorzej jak coś kupię i się nie sprawdzi

A te kremy do najtańszych nie należą :cry: poproś o próbki różnych kremów i ci dadzą co mają :heart: bardziej te dermokosmetyki niż bioliq :sweat_smile::sweat_smile:

Mi w ciąży przestały wypadać po ciąży wypadały ale po ostatniej szczerze nie zauważyłam żeby mi wypadały garsciami :thinking:

No właśnie bo w ciąży powinny przestać wypadać a u mnie wypadały

Ja się boję zapytać , bo zawsze patrzą się jakby nie wiedzieli o co chodzi :sweat_smile::sweat_smile:

Zależy na kogo trafisz :joy: idź do młodej :slight_smile: ja z chęcią dawałam próbki

Hmm no spróbuję. Myślałam żeby podjeść do jakiegoś pana , to może on bardziej by dał

2 polubienia

Jak tam wesele?

A dziękuję. Wszystko się udało siostrze :smiling_face: uważam że było całkiem przyjemnie. Nie byłam tylko na pierwszym tańcu bo poszłam karmić młodego i na drzemkę z nim. Cudnie że pogoda dopisała. Było słoneczko ale nie było za gorąco więc idealnie

1 polubienie

A maja jutro poprawiny ? :smiling_face: czy u was się nie robi?

Robi się ale akurat to było bardziej ślub i przyjęcie weselne i skończyło się o 21. Siostra nie robi bo ma dwójkę dzieci . Ludzi też nie było jakoś dużo

1 polubienie

Życzę Ci tego!
Mi wypadają garściami :confused: biorę jakieś suplementy, piję kolagen, mam jakieś szampony dla mam a i tak co mycie wyłażą mi okropne ilości. W ciąży miałam super gęste włosy, ale co z tego jak po ciąży wszystko to co “wyhodowałam” wypadło :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: końca nie widać

A jaki collagen pijesz ?

Mam dwa - jestem od alldeyn, ale chce go skończyć i już go więcej nie kupować bo w tych produktach od sfd ostatnio znowu znaleźli jakiś syf :confused: a drugi od reme :grinning:

I mówisz że z tego od deyn nie widzisz efektów ?
Mini przypomnienie :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Ogólnie uważam, że jest spoko, smaczny, dobrze rozpuszczalny, fajnie działa, ale przez to że w ich produktach po raz kolejny znaleziono jakieś metale czy jakieś tam inne substancje których być nie powinno to chce zrezygnować całkowicie z tej marki…

1 polubienie

O ciekawe. Bo ostatnio coś tam mamie kupowałam z firmy SFD. Mają dość fajne ceny. Nie wiedziałam że coś takiego znaleźli w ich lekach czy suplementach

Czy ktoras z was stosowala tabletki vitapil na wlosy? Zostaly mi polecene te i kerabione, mam zamiar któreś przetestowac bo włoski tez zaczynają mi leciec.