No muszę zapytać o próbki bo ja nie wszystko mogę używać bo zaraz mnie piecze skóra i jestem czerwona
No to podobnie jak moja szwagierka, nie może kupować tych produktów z rossmana tylko typowo apteczne jakieś cerave cetaphil itp
Dlatego ciężko coś kupić do mojej cery
muszę iść po te próbki , bo najgorzej jak coś kupię i się nie sprawdzi
A te kremy do najtańszych nie należą
poproś o próbki różnych kremów i ci dadzą co mają
bardziej te dermokosmetyki niż bioliq ![]()
![]()
Mi w ciąży przestały wypadać po ciąży wypadały ale po ostatniej szczerze nie zauważyłam żeby mi wypadały garsciami ![]()
No właśnie bo w ciąży powinny przestać wypadać a u mnie wypadały
Ja się boję zapytać , bo zawsze patrzą się jakby nie wiedzieli o co chodzi ![]()
![]()
Zależy na kogo trafisz
idź do młodej
ja z chęcią dawałam próbki
Hmm no spróbuję. Myślałam żeby podjeść do jakiegoś pana , to może on bardziej by dał
Jak tam wesele?
A dziękuję. Wszystko się udało siostrze
uważam że było całkiem przyjemnie. Nie byłam tylko na pierwszym tańcu bo poszłam karmić młodego i na drzemkę z nim. Cudnie że pogoda dopisała. Było słoneczko ale nie było za gorąco więc idealnie
A maja jutro poprawiny ?
czy u was się nie robi?
Robi się ale akurat to było bardziej ślub i przyjęcie weselne i skończyło się o 21. Siostra nie robi bo ma dwójkę dzieci . Ludzi też nie było jakoś dużo
Życzę Ci tego!
Mi wypadają garściami
biorę jakieś suplementy, piję kolagen, mam jakieś szampony dla mam a i tak co mycie wyłażą mi okropne ilości. W ciąży miałam super gęste włosy, ale co z tego jak po ciąży wszystko to co “wyhodowałam” wypadło ![]()
końca nie widać
A jaki collagen pijesz ?
Mam dwa - jestem od alldeyn, ale chce go skończyć i już go więcej nie kupować bo w tych produktach od sfd ostatnio znowu znaleźli jakiś syf
a drugi od reme ![]()
I mówisz że z tego od deyn nie widzisz efektów ?
Mini przypomnienie ![]()
![]()
Ogólnie uważam, że jest spoko, smaczny, dobrze rozpuszczalny, fajnie działa, ale przez to że w ich produktach po raz kolejny znaleziono jakieś metale czy jakieś tam inne substancje których być nie powinno to chce zrezygnować całkowicie z tej marki…
O ciekawe. Bo ostatnio coś tam mamie kupowałam z firmy SFD. Mają dość fajne ceny. Nie wiedziałam że coś takiego znaleźli w ich lekach czy suplementach
Czy ktoras z was stosowala tabletki vitapil na wlosy? Zostaly mi polecene te i kerabione, mam zamiar któreś przetestowac bo włoski tez zaczynają mi leciec.